E ναι αλλά υπάρχει σοβαρός λόγος οπότε εγω το πάω σ αυτους που έχουν αυτές τις σελίδες. Δε θα πάθουμε τιποτε για μια μέρα. Χρονια πολλα κ απο μένα δε το ξερα
Χρόνια πολλά! Αντώνης, ε?!
Ευχαριστώ παιδιά,ευχαριστώ.Αντώνης,ναι!
Ελα ντε,τί άλλο?!μαλακίες ρώταω!..
Τίποτα καλέ, να 'σαι καλά!
χρονια πολλα
Να είστε καλά παιδιά!Και στους Θανάσηδες τα ίδια!!!
χαχαχαχααχαχαχα!!!Αλήτες!Σκατά!Συμπαράσταση κι από μένα!
Το δα, λιώσιμο κανονικό. :’)
Αν ζούσατε στις Ηνωμένες Πολιτείες όμως δεν θα γελάγατε και πολύ :p:p:p
Μόλις ξεκίνησε το μεγαλύτερο σερί τραγουδιών στο λαστ.φμ
Παρρήγειλα όλα τα Danava!!!:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
Τί ωραίος τύπος. 8)
Crome Masters
Steel Warriors
Soul Stealers
Ripping out hearts
They’re Devil Dogs
Toooooo heeeeeeelp aaa trooooooooll
Ξεκίνησα να γράφω ψιλοσοβαρά χθες το πρωί, τελείωσα ΤΩΡΑ, παραδίδω σε 2 ώρες.
Θα τους χρωστάω ένα μικρό μέρος διαδικαστικών αλλά χέστηκα, γιατί γαμεί και δέρνει, και πήρα και άδεια από τη δουλειά.
Κάτι πρέπει να κάνω με αυτό το συνήθειο της τελευταίας στιγμής.
Από κάτι άκυρες συζητήσεις που έπιασα πιο πάνω, να πω κι εγώ τα δικά μου.
Διαβάζω πάντα καλύτερα με κόσμο, και εκτός σπιτιού. Κατά προτίμηση σε καφετέριες με άσχετους, όταν έχω να γράψω εργασία. Ακόμη συχνάζω συχνά πυκνά στη λέσχη όταν έχω να διαβάσω μόνο, έχω τρελή αδυναμία στα στασίδια και όταν βαριέμαι προσπαθώ να καταλάβω τι διαβάζουν οι γύρω γύρω μου.
Πτυχίο σχολής πήρα κανονικά και με το νόμο διαβάζοντας 2 εξεταστικές full time στο underground.
Beats everything να είμαι με 1 άντε 2 φίλους, αλλά να είμαστε σε θέση να το βουλώσουμε και να συγκεντρωθούμε, αλλά αυτό μου έχει συμβεί ελάχιστες φορές (θυμάμαι δύο :-k )
Ισχύει,καλύτερα να είμαι έξω και να διαβάζω παρά σπίτι…Δεν συγκεντρώνομαι με τίποτα!!!Τώρα διαβάζω στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου αλλά και σε καφετέριες μια χαρά είναι!
μπορώ να νιώθω σαν τον φοίβο επειδή έγραψα τον ύμνος της ομάδας 6χ6 που έχουμε???
Σου επιτρέπω να αισθανθείς και Τζόι ΝτεΜάγιο.