The Truman Show

Προσκυνήστε σιγά σιγά!!!

Πολυ καλη ταινια, ισως και η καλυτερη του καρευ. πολυ μπροστα για την εποχη της…

Τρομερη ταινια,και εξαιρετικη η ερμηνεια του Καρεϊ!

…και μονο που ειναι ταινια του τιτανομεγιστου Peter Weir,ειναι στανταρ ταινιαρα…οταν το ειχα δει στο σινεμα ειχα παθει πλακα,και ακομα πιο πολυ με τον Καρευ(αν και ανεκαθεν μεγαλος φαν του),που εδωσε την καλυτερη ερμηνεια της καριερας του θεωρω εκει…

Φοβερή σύλληψη το σενάριο και γενικά καταπληκτική ταινία imo.

Μαζί με American Beauty, Fight Club οι σημαντικότερες (και γιατί όχι καλύτερες) αμερικανικές ταινίες των 90’ς και όχι μόνο.
Τρομερός ο Τζιμ.

η αγαπημενη μ ταινια ειναι8)
ειχα συγκλονιστει την πρωτη φωρα που την ειδα…κρυβει πολλες αληθειες…
γενικα λατρευω carrey:D

η καλυτερη του Carrey ειναι τα Ace Ventura και Dumb and dumber…

Φοβερη ταινια,πανεξυπνο σεναριο,καλογυρισμενη
η 2η αγαπημενη μου του Carrey μετα την Αιωνια Λιακαδα ενος Καθαρου Μυαλου.

Πανεμορφη ταινια το Truman Show και ωραια ερμηνεια ο Καρεϋ εκει αλλα καλυτερη του ταινια δεν μπορω να το θεωρησω με τιποτα. Οχι οταν υπαρχει ενα Eternal Sunshine και ενα Man on the Moon. Ταινιαρες…

Και ενα 23 :slight_smile:

Ναι, και στο 23 παλι εδωσε πολλα ο Καρευς αλλα το σεναριο δεν πολυβοηθησε.

+1
:slight_smile:
Truman κορυφη…Και γω τα χα παιξει οταν το χα πρωτοδει…
Και για μενα η καλυτερη ερμηνεια του jimakou…

Προφητική ταινία… Όντως πανέμορφη. Η πρώτη καλή ερμηνεία του Τζιμ Κάρεϊ (ακολούθησαν δυο-τρεις ακόμα), ο οποίος αν και έχει πολύ ταλέντο επιλέγει να παίζει τον καραγκιόζη…

…μερικές φορές με επιτυχία… Βλέπε Lemony Snicket: A Series Of Unfortunate Events.

Σε μερικες παιζει τον πραγματικο καραγκιοζη αλλα μερικες κωμικες επιλογες του δεν ειναι κακες. Απλα συνδεουμε παντα την ποιοτητα με το δραματικο/κοινωνικο υφος, εκτος κι αν προκειται για βρετανικο χιουμορ και εκπροσωπους του, κακως κατα την γνωμη μου.

κιε γαμω τις ταινιες οντως, πολυ εξυπνη και … ναι, εγω συγκινηθηκα με αυτα που κανανε στον καημενο τον τζιμακο… :oops:

Απο τις αγαπημενες μου ταινιες.Λατρευω Καρευ.Αυτη μαζι με την αιωνια λιακαδα ενος καθαρου μυαλου,που ειναι οι δυο αγαπημενες μου, με εβαλαν σε σκεψεις οταν τις ειδα.:!:

Το ξανάδα σήμερα, και με σόκαρε ακόμη περισσότερο από την 1η φορά.
Πρέπει να μπει σαν θέμα στις πανελλαδικές αυτή η ταινία.
Και σε 3000 χρόνια επίκαιρη θα ναι, και πάντα μπροστά από την εποχή της.

Έτσι, σωστός:wink:8):!: