Έτσι μπράβο παιδί μου Βλήδιν, μπαίνεις στο μουσικό δρόμο του θεού των μικρών σημαντικών πραγμάτων.
Oι πούστηδες οι rotten sound έχουν έναν τρόπο να καταφέρνουν να ακούγονται τρομαχτικά επιθετικοί, παρόλο που είναι τόσο ελεγχόμενοι και δομημένοι από πλευράς σύνθεσης και παραγωγής. Το Cursed γαμάει. Με σχεδόν μυστικιστική ατμοόσφαιρα. Αποπνικτικό, βίαιο πράμα, ναι.
Looking for an answer…θυμόμουν ότι υπήρχε μία εκκρεμότητα από το Σάββατο, έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ποια!
Εντιτ - ανταπόκριση για Heamorrhage θα υπάρξει λίαν συντόμως. To σχεδίαζα για μετά το hellfest, θα ιδούμε.
Συγκρότημα από Ιαπωνία μεριά, δεν τους ήξερα και δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα. Σκεφτόμουν αυτό που έγραψε ο Bleedin, ότι δηλαδή τα riffs είναι το σημαντικότερο στοιχείο στο grind. Για μένα δεν ξέρω αν είναι ακριβώς τα riffs, μάλλον θέλω ‘‘κάτι που να μου τραβάει την προσοχή’’ για να μου αρέσει ένας grind δίσκος. Εδώ ας πούμε κατά 80% με κράτησαν μόνο και μόνο τα τσιριχτά φωνητικά. Θα τα αγαπήσετε. Π.χ. στο ‘‘Control of own hole’’ το refrain είναι κολλητικό. Τα τραγούδια δεν είναι τα κλασικά ‘‘λίγων δευτερολέπτων’’, αλλά κάποια είναι και 4- λεπτα, ενώ ο δίσκος έχει μόλις 14 τραγούδια. Αλλά γενικά η φάση είναι grind, οι κλασικοί ρυθμοί, ενώ οι τύποι γουστάρουν και κλασικές μεταλιές, διασκευάζουν και Witchfinder General, αμέ. Νομίζω πολλοί θα γουστάρετε, τσεκάρετε το .
To’χα ξεχάσει ότι το είχες προτείνει και ερχόμουν να προωθήσω:D
…και με έναν γαμάτο ξερό ήχο, και με εναλλαγές στους ρυθμούς και απ’όλα.
Έχω και το Looking for an answer στο δρόμο αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμη, είναι next in line.
Kαι με έψησε και ο Leper Jesus, αλλά το έχω χέσει με το grind τελευταία, προσπαθώ να ακούω ένα το 10ήμερο, σα χάπι
Πάντως, κάτι που ενδέχεται να εξελιχθεί σε μεγάλη μεγάλη αγάπη, σε σημείο να είναι σε άκρούλα για τα best of της χρονιάς, είναι το καινούριο [B]BLOOD FREAK - Mindscraper[/B]
Tέταρτο άλμπουμ τους, πρώτο (αν δεν κάνω λάθος) για τη Willowtip.
Grind[U]core[/U] με πολλά old school brutal death - gore στοιχεία, 80s horror αισθητική και στίχοι, βαριά φωνητικά, και διακριτικά μελωδικά σημειάκια, τα οποία θα τα βρείς είτε κάπως χιουμοριστικά σαν intro, είτε σαν χωμένα riffs να σπάνε τον πόλεμο, είτε (σε σημεία) σαν Mordid Angel-ικού τύπου leads.
Κάτι ανάμεσα σε regurgitate, impetigo και magrudergrind.
Η μπάντα αποτελείται από δύο πρώην μέλη των [B]Straighthate [/B](Πάνος Αγόρος, Θάνος Μαντάς) και τον Νίκο Μεγαριώτη των [B]Injekting Khaos[/B]. Μουσικά κινούνται κάπου στο ενδιάμεσο των δύο μπαντών και οι ίδιοι ονομάζουν το υβρίδιό τους “Astrogrind”. Το grind τους δεν είναι κοπάνημα στο κοπάνημα, δίπλα στα καταιγιστικά blasts υπάρχουν ψαγμένες κιθάρες και ψυχεδελικά στρώματα, στοιχεία που που δανείζονται από το σύγχρονο underground black metal (δε μ’αρέσει ο όρος “intelligent”), ενώ υπάρχει και διάχυτο death metal touch από την ανίερη σχολή των [B]Dead Congregation[/B]. Παρόλα αυτά το υλικό δε χάνει το χαρακτήρα του, είναι πάντα crust-o-grind, απλά είναι πιο “σκεπτόμενο” και δε σε ωθεί σε ασταμάτητο ξύλο. Στο artwork οι εντόπιοι ήρωες της Viral Graphics.
Σημαντικότατη κυκλοφορία. Κυκλοφορεί σε βινύλιο, αλλά το κατεβάζουμε τσάμπα από τη μπάντα εδώ: http://dephosphorus.com/download-axiom/ και εννοείται όσοι γουστάρουν μπορούν να ενισχύσουν είτε αγοράζοντας το βινύλιο, είτε κάποιο t-shirt.
Λογικά στο full-length (όπου θα συμμετέχει κι ο Ryan Lipynski) θα παραμιλάμε.
ε καλά αυτό είναι το πιο κοινό hardcore riff ρε συ.
Οτιδήποτε έχει σχέση με punk/hardcore/d-beat και κατ’επέκταση thrash/thrashcore/crossover και όοοοοολα τα core-influenced πράματα έχουν παίξει αυτό το riff με αυτά τα τύμπανα από πίσω. Εμένα το motorbreath μου’φερε με τη μία στο νου, αλλά είναι πολύ κοινή πατέντα.
Το Dephosphorus θα κατέβει άμεσα. Κολλητικό το κομμάτι, ιδίως εκεί που μπαίνουν κάτι διαστημικοί ήχοι. Και το εξώφυλλο μπόμπα- ήδη ελπίζω για ωραίο, μυστικιστικό artwork κλπ.
αυτο περασε στα πολυ ψιλα και δεν πολυασχοληθηκε το φορουμ και ειναι κριμα.απο τα καλυτερα που εχω ακουσει φετος,μεγαλη δισκαρα,οι agoraphobic δεν εχουν καμια σχεση πλεον με την μπαντα που ειχα ακουσει στο altered states of america και εχουν εξελιχθει τρομερα.οσο για τους despise you,εχω μηδενικη σχεση με το ιδιωμα αλλα αυτοι μου τραβηξαν την προσοχη,ξερει κανεις με τι συνεχιζουμε απο δαυτους?
Αν και θα τα έχετε ήδη πει για τους [B]Rotten Sound[/B] και το καινούργιο τους άλμπουμ [B]Cursed[/B]
αλλά ας προσθέσω και εγώ πως είναι μάλλον η μοναδική μπάντα που μπορώ να ακούω τα άλμπουμ που βγάζει στα καπάκια μετά την πρώτη ακρόαση. Και αυτό όπως και τα προηγούμενα άλμπουμ και ειδικά το [B]Cycles[/B], παίζει σχετικά συχνά. Από τα λίγα ακραία μάλιστα που βάζω να ακούσω αυτό το διάστημα μάλιστα.
και εγω τον εχω κατεβασει το δισκο,αλλα τον εχω ακουσει μια φορα μονο και οχι πολυ προσεκτικα οποτε δεν μπορω να εχω ολοκληρωμενη ακομα.σαν μια πρωτη ακροαση παντως μου φανηκε καλος,αλλα δεν ενθουσιαστικα και ιδιαιτερα.
ε ειπαμε ακομα ειναι νωρις για να πω με σιγουρια.σιγουρα ειχαν δυνατες στιγμες,απλα ισως να μην ειναι(για μενα που δεν ειμαι και τοσο σχετικος με το ιδιωμα)δισκος που τον '‘πιανεις’'με την πρωτη ακροαση:wink:
Σουπερ μπάντα από το Athens, Georgia που κινούνται πιο πολύ προς το powerviolence, οπότε και αγαπάμε πολύ!! Όλο το αλμπουμ τους εδώ http://www.youtube.com/watch?v=2OtSAzFRXNk σε full streaming!! Απο κάτω παίζει και το link όπου το δίνουν για free download!!
Eρωτησή: Για να καταλάβω καλά, το axiom απ’ τους δικούς μας dephosphorus κυκλοφόρισε φέτος ή πέρισυ? Εγώ τώρα το καλοκαίρι το πήρα χαμπάρι κι έμεινα λίγο μαλαξξξ
διαβαζω και για συμμετοχες μελων unearthly trance και κάτι τέτοια.