Καινούριο Fukpig 8)
Belief is the death of intelligence
Καινούριο Fukpig 8)
Belief is the death of intelligence
Fuck Hippie Fashion pt.II ε
Και ωραιοι στιχοι.
Πού το βρίσκουμε;
Splitaki Φωτια απο Gadget-Phobia οι περισσοτεροι grindoλατρες πινουν νερο στ ονομα και των δυο αν και για να ειμαι ειλικρινης τους πρωτους τους βαριεμαι απιστευτα !!!
αυτο το καιρο δεν ειμαι σε φαση ν ακουσω πολυ τετοια πραγματα οποτε επικεντρωθηκα μονο στη πλευρα των Phobia που μασανε σιδερα κι εδω :band:
Tσιτωμενοι κι εδω με τα σκισμενα φωνητικα τους, τυρρανικοι ρυθμοι, ενταση πορωση τσαμπουκας… ολα εδω !!!
το συνδρομο Terrorizer δεν ξεπερνιεται ποτε τελικα.Απλα βελτιωνεται
Παλιουρες που ακομα χωνουν σαν πιτσιρικια !!!
Πατρινο blog για πατρινες μπαντες και μονο με free download links.
Είχα ήδη λινκ, αλλά αυτό είναι ένα υπέροχο μπλογκσποτ.
Απεφυγα να δωσω λινκ για τους γνωστους λογους. Εισαι και mod παναθεμα σε
Ισχυει.
Κακως.Οτι εχει ανεβει στο μπλογκ ειναι με την αδεια των συγκροτηματων.
Το λεει κιολας.
Ααα, γκαβομαρα αλερτ #-o
Αγαπάμε Deathster 8)
Aγαπάμε Fuckpig.
Aγαπάμε Gadget, αν και το τελευταίο δεν το είχα ακούσει.
Δεν ειμαι και τοσο χωμενος στο grindcore, αλλα ρε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, αυτους εδω δεν τους ανεφερε κανεις???
Κάτσε να βγάλουν άλμπουμ και θα σβηστούν όλα τα υπόλοιπα από το χάρτη
Btw, στατιστικά βγάζουν άλμπουμ κάθε τρία χρόνια, οπότε θεωρητικά φέτος είναι η χρονιά τους… :-k
Προς το παρόν πάρτε θε-ι-κό compilation από τα χεράκια του Scott Hull
Να πω και 'γω καμμιά κουβέντα για την φάση. Βασικά θέλω να αναφέρω ότι υπάρχουν και στην χώρα μας γαμιστερές μπάντες της σκηνής, οι οποίες σε πολλές φάσεις πατάνε κάτω μπάντες απο την απέξω.
πχ οι KVAZAR. Εγώ τους είχα τσεκάρει πρώτη φορά στο live των Knut, και είχα εντυπωσιαστεί. Να τσεκάρετε το FLATLINED, το οποίο είναι πολύ γαμιστερό και μες τα πράγματα, δεν είναι παλιομοδίτικο. Και ο “τραγουδιάρης” τους είναι θηρίο στα vocals, πραγματικά.
Άλλη μπάντα που περιμένω να δω τι θα κάνει είναι οι TRACED, oi οποίοι φτιάχτηκαν από τους διαλυμένους Collateral Damage για την ακρίβεια. Ακόμη έχουν μόνο ένα κομμάτι στο μαισπεις τους.
Οι Bag a head επίσης είναι γαμιστεροί
Βασικά,όσο με αφορά το θέμα, η κουβέντα για μένα σταματάει εδώ :
ΑΨΟΓΟΣΥΝΗ. Ότι πιο φευγάτο και αισθητικά άρτιο έχω ακούσει εως τώρα και σχετίζεται με το grind. Όλα :
Το riffing. Δυσαρμονικό, στη μαπα, ανορθόδοξο, χύμα, όλα μαζί. Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αλληλεπίδραση του με…
Τα drums. Ο Dave Witte είναι κατ’εμέ από τους κορυφαίους ντραμερς εκεί έξω εδώ και πολλά χρόνια, και όχι μόνο στον ακραίο ήχο.
Τα φωνητικά. αν και προτιμώ τα σκισμένα απο τα πιο ντεθιάρικα του Chang, οξύνουν την παράνοια στο φουλ.
Οι στίχοι. Δεν ξέρω τι να πω για τους στίχους, γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνω παρά ελάχιστα πράγματα,αλλά αισθητικά απλά δεν υπάρχουν.
Αν μπορούσα να βρω κάπου αυθεντικό και το The Inalienable Dreamless τι γαμώ που θα ήταν
Δε μ’ αρέσουν πολύ. (Δεν έχουν και death στοιχεία?) Προτιμώ 10 φορές περισσότερο την crust μπάντα του τραγουδιστη ονόματι sarabante
Έχουν και death στοιχεία,προφανώς. Αλλά οκ,όλες οι άλλες μπάντες που έχουν αναφερθεί εδω μέσα δεν έχουν κι αυτές κι άλλα στοιχεία?
Τώρα οκ, αν δεν αρέσουν γούστα είναι αυτά! Τους τύπους που μόλις ανέφερες δεν τους έχω υπόψιν μου πάντως,πρώτη φορά τους ακούω. Δεν είμαι και τόσο crusty boy …
Οι Discordance Axis πάντως μου είχαν κάνει χοντρή ζημιά όταν τους άκουσα. Είναι πολύ μπροστά τα παδιά
Ki έχουν και όνομα απ’τα λίγα
Eχουν ρε εννοείται! (κι άλλα στοιχεία)
Προφανώς και μίλαμε για γούστα. Εγω πχ δεν είμαι και ο μεγαλύτερος grindcorας ας πούμε:p
Σ’ αυτά που λες, βάζε και κανα λινκ ν’ ακούμε τίποτα!
Οκεικ, επισήμανση έκανα Βασικά ούτε εγώ είμαι κωλοχωμένος στο grind :lol:
Απο τις μπάντες της Γκρέκας δίνω Myspace, εκεί μπορούν να ακουστούν τα κομμάτια τους με αξιοπρεπή ήχο:
Τώρα για τους άλλους τους φεύγα,ιδού 2 κομμάτια απο τον δίσκο που ανέφερα:
[B]Και άλλο ένα ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ βίντεο για να δούν όλοι τι psycho είναι ο Chang :
Ωραίος φίλε! Με την πρώτη ευκαιρία (μόλις φτιάξει το pc) θα τσεκάρω
Λοιπόν επέστρεψα!
Ακουσα ότι πόσταρες και το’ ψαξα λίγο παραπάνω.
Με σειρά που μ’ αρεσαν:
KVAZAR (TΟΥΜΠΑΝΟΙ λέμε. Μπαντάρα με τα όλα της. Το Flatlined κατέβηκε κατευθείαν. Live πρέπει να σκωτώνουν. Thanx! Θα πέσει κι άλλο λιώσιμο)
Τraced (ντάξει δε βρήκα και πολύ πράγμα απ’ αυτούς)
Discordance Axis*
Bag A Head (στα’ πα παραπανω)
*Οι Axis πάντως δε μ’ άρεσαν πολύ ρε γαμώτο -πάντως έχουν ωραίο όνομα:p-. Μη παρεξηγηθείς όμως, γιατί έχω μια ιδιαίτερη σχέση με το grindcore. Yπάρχουν κάποιες grindcore μπάντες που γουστάρω και άλλες (πολλές) που δε παλεύω, ενώ όταν το grindcore συνδιαζεται με είδη που γουστάρω (πχ screamo, crust) χύνω. Όταν όμως μπαίνουν μέσα Death στοιχεία δε παλεύω μία.
χαχα τι να παρεξηγηθώ ρε συ! Σιγά μην κ%$^ώναμε όλοι με τα ίδια πράγματα, αυτό έλειπε. Ε και σε έχω καταλάβει από τα ποστς σου ότι είσαι τέτοιος τύπος που λες (χεχεχε :naughty:)
Οι Discordance βέβαια δεν έχουν τόσο ντεθ-ιές. Απλά εμένα με τρελαίνουν γιατί έχουν αφοιμοιώσει την έννοια της παραδοξότητας μες τη μουσική τους, και ενώ όλο αυτό συμβαίνει σαφώς μέσα σε grindcore πλαίσια, το όλο feel που μου βγάζουν είναι καμμία σχέση με τα στανταρ και τα στεγανά του grindcore ήχου.
Αααααυτά! Για τα Ελληνόπουλα οκ, λιώσε το Flatlined, κι εγώ το ακουώ συχνά και περνάω ωραία. Έχει και καλό ήχο,καταλαβαίνεις τι παίζουνε