1 εβδομαδα μετα τους Napalm μαλλον θα τους δουμε παραρτημα.
Ε όχι! Αψογα νέα! Αυτά είναι γαμώτο!! Ανυπομονώ
<3 <3
Insect Warfare
At War With Grindcore
World Extermination
και
Magrudergrind
Χαχαχα αυτό το τελευταίο το έχω τσεκάρει κι εγώ. Τι εξωφυλλάρα!
Ριπ τα 2 από τα 3 άλμπουμ που πόσταρες τα έχω ποστάρει κι εγώ στο παρελθόν :thumbup::thumbup::thumbup:
Oι magrudergrind δε, σπέρνουν α-πι-στευ-τα.
RedWaves και worst enemy σας παρακολουθώ, ε, αλλά δεν τα προλαβαίνω όλα:roll:
Εντωμεταξύ, έχει ακούσει κανείς το καινούριο circle of dead children?
Είναι η ιδέα μου ή είναι λίγο παραπάνω “καθωσπρέπει” γυαλισμένο απ’όσο πρέπει?
Το άκουσα μόνο μισή φορά, ψιλοαπογοητεύτηκα και δεν έχω κουράγιο να το ξαναβάλω
Δεν το έχω τσεκάρει, αλλά έχω να συμβουλέψω να μην κρίνεις ποτέ δίσκους απο το πρώτο άκουσμα. Μέγα λάθος κατ’εμέ.
Ε και δεν χρεειάζεται να τα παρκολουθούμε κι όλα! Αν ακούμε 35 δίσκους την εβδομάδα δεν μπαίνουμε στο πετσί της μουσικής!
Λοιπόν να προτείνω κι εγώ μία μπάντα! (Δε ξέρω αν έχουν αναφερθεί, αλλά αν ναι, δε πειράζει. Επαναληψούλα:p)
[SIZE=“4”]Keitzer[/SIZE]
Toυς ανακάλυψα πέρισυ μέσα από ένα σπλιτάκι που έχουν κάνει με τους ΘΕΟΥΣ και πολύ αγαπημένους μου μελωδικό-βιολό-crust-αδες remains of the day (μέλη from ashes rise, hellshock κλπ αν θυμάμαι καλά.). Γενικώς έχουν αποθεωθεί πολύ από μένα εδώ μέσα oι remains:p. To σπλιτάκι αυτό που κυκλοφόρισε το 2003 ΣΠΕΡΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ ΟΜΩΣ! Εκτός από την κομματάρα dead cells από remains of the day, περιλαμβάνει 2 εξίσου εξαιρετικά κομμάτια από τους γερμανούς keitzer (rock n roll damnation, system overload).
Oι τύποι μετρούν δέκα χρόνια ζωής, με πολλά live στο ενεργητικό τους, και τις εξής κυκλοφορίες:
“To Destroy The Planet Earth 12? (Farewell Records)
Split 7? with R.O.T.D. (Yellowdog Records)
Suicide Anthology CD (Yellowdog Records)
Split 3?CD / 7? with Das Krill (AgressivePlankton Records)
As The World Burns CD/12? (Parade Of Spectres / rwp038)”
Τι έχουμε γενικώς???
Ενα πορωτικό grindcore με εμφανείς μεταλλικές και μελώδικές, ανά σημεία, τάσεις στις κιθάρες, και με hardcore/crust φωνητικά που είναι και αυτά που κάνουν τη διαφορά. Στις πολύ πρώτες δουλειές τους υπήρχαν πιο κλασσικά grindcore φωνητικά, τα γνωστά βοθροειδή και ουρλιαχτοειδή, τα οποία σιγά σιγά μεταλλάχτηκαν στα παραπάνω. Επίσης και η διάρκεια των κομματιών τους ξεφεύγει από τα κλασσικά grindcore άσματα, και κυμαίνεται μεταξύ 2-3-4 λεπτών. Tέλος οι στίχοι τους κινούνται έτσι σε κοινωνικο-πολιτικά μονοπάτια πράγμα επίσης θετικό.
Γενικά αξίζουν ακρόαση και θα πρότεινα σίγουρα το σπλιτάκι (για να γνωρίσετε και τις 2 μπάντες), αλλά και το τελευταίο τους άλμπουμ: Αs The World Burns
Σε λίγο καιρό θα βγάλουν και καινούριο δίσκο.
http://www.myspace.com/keitzer
Αυτα:)
το παθαίνω με τα συγκροτήματα που μου αρέσουν πολύ - αν κάτι με κάνει να τσινίσω στο πρώτο άκουσμα, μετά δεν μου κάνει καρδιά να το ξανακούσω μην απογοητευτώ, μαλακία μου το ξέρω, γι αυτό είπα να ζητήσω κι άλλη γνώμη απο εδώ :roll:
Εν καιρώ θα τσεκάρω keitzer, κι έτσι πως το κόβω θα ξεκινήσω από το σπλιτάκι γιατί αγαπάμε remains 8)
Ωραίος τσέκαρε το, και πες και γνώμη. Τα κομμάτια τους που βρίσκονται στο σπλιτ αποτελούν ένα πρώιμο στάδιο της μουσικής τους, ωστόσο γαμάνε πραγματικά. Θυμάμαι όταν είχα ακούσει το σπλιτάκι μετά κατέβασα κατευθείαν και τα υπόλοιπα τους και πορώθηκα εξίσου πολύ.
Yπόσχομαι ότι από Οκτώβρη θα αρχίσω να ξαναγράφω πάλι για καμιά μουσική, ναι :oops:
Εκκρεμεί το τελευταίο Leng Tch’e.
Bγαίνει καινούριο Kill the Client.
Αλλά πριν πιάσω πάλι τις καινούριες μουσικές, σας αφιερώνω εδώ που σας αγαπάω επειδή σας αγαπάω:
Failure
The Principles and Practices of Embalming
log-in για να αποθεώσουμε το αποπάνω.
Δεν ξέρω αν είναι οντόπικ (-κορ δεν υπάρχει πουθενά), αλλά είναι από τα πιο ακραία και καλύτερα άλμπουμ των 00ς
Υπάρχει θρεντ για τους The Berzerker; :-k
Τις λίγες φορές που έτυχε να πέσω πάνω στην μουσική τους έμεινα μαλάκας, καιρός να ανοίξει κάποιος ένα θρεντ και να γράψει 2-3 πραγματάκια για αυτούς και για εμάς του άσχετους να μαθαίνουμε λιγάκι. Ψήνομαι να ψάξω τι έχουν βγάλει… όποιος δεν βαριέται λοιπόν ας κάνει ένα θρεντ-αφιέρωμα (εκτός αν υπαρχει ήδη και δεν το έχω βρει :-s ).
θρεντ δεν υπάρχει σίγουρα, έχω κάνει πολλά αποθεωτικά ποστς κατά καιρούς, δε νομίζω να σηκώνουν τόπικ οι μπερζέρκερ (δεν είναι πολλοί στο φόρουμ που να ακούνε γκράιντ/εξτρήμ ντεθ πέρα από ναπαλμ ντεθ ή κάρκας - εδώ δεν ξέρω αν έχουν θρεντ οι τελεταίοι) οπότε θα γράψω εγώ μια αναλυτική παρουσίαση εδώ μέσα
edit. KIMBA included (για τους γνώστες.) 8)
εγω θα λεγα πολυ πολυ καλυτε απο ντισιμουλειτ το πρωτο που οταν εσκασε υπηρξαν κλασικοι ελληνες που μιλησαν για ομοιοτητα με σλιπκνοτ :lol::lol::lol:
που χει κ αυτη την κομματαρα
the Berzerker λοιπόν ήταν το όνομα του project που διατηρούσε από το 1995 ο Luke Kenny (πρώην μέλος σε διάφορες death metal μπάντες της σκηνής της Μελβούρνης), με χώρο δράσης το gabba/fastcore/power electronics και λοιπά ηλεκτρονικά πριόνια. Το χώσιμό του στο διεθνές death metal underground ήταν αυτό που έκανε τα remix του σε κομμάτια των Morbid Angel και Deicide να ακουστούν. Το συμβόλαιο με την Earache το 1999 ήταν το λογικό επόμενο βήμα.
“the Berzerker” (2000)
Μπάντα δεν υπήρχε για την ηχογράφηση, το πρώτο άλμπουμ ηχογραφήθηκε από σεσσιονάδες της αυστραλέζικης underground σκηνής και προκάλεσε πάταγο στο metal underground. Κατά βάση deathgrind σε τελειωμένες ταχύτητες, industrial/noise πλάτες, samples από κομπρεσέρ αντί για drumming, και πάνω απ’όλα απίστευτες κομματάρες. Η πιο ακραία metal μπάντα της αρχής της νέας χιλιετίας. Το image με τις μάσκες ήρθε κι έσκασε μπουκέτο σε ένα metal κοινό που είχε ψαρώσει με τους Slipknot. Μνημειώδες άλμπουμ.
“Dissimulate” (2002)
Μετά την πρώτη -καταστροφική- περιοδεία της, η μπάντα διαλύεται, και ο Kenny την ξαναστήνει με νέους συνοδοιπόρους. Δεύτερο άλμπουμ εξίσου πελώριο με το πρώτο, απλά το σοκ δεν επαναλαμβάνεται. Κατά τ’άλλα, όλα τα στοιχεία που κάνουν το πρώτο σπουδαίο είναι παρόντα κι εδώ. Παράλληλα η πιάτσα κατακλύζεται από βρώμες πως οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν ανεπανάληπτη εμπειρεία, κάτι που επιβεβαιώνεται λίγο αργότερα στο πρώτο DVD τους.
Αυτός είναι και ο τελευταίος μεγάλος δίσκος των Berzerker.
“World of Lies” (2005)
Το line-up αλλάζει ξανά και οι μάσκες πέφτουν. Μαζί τους φεύγει και αρκετή από την έμπνευση. Η πρώτη φορά που ακούς Berzerker και βαριέσαι.
“Animosity” (2007)
Άλλο ένα βαρετό άλμπουμ, μετά βίας αντέχεται ολόκληρο. Οι πατέντες είναι ίδιες από τον καιρό του πρώτου άλμπουμ, αλλά η έμπνευση απουσιάζει. Τελευταίος δίσκος στην Earache.
[B]The Reawakening /B
Αυτοχρηματοδοτούμενη προσπάθεια, δεν κυκλοφόρησε ποτέ στα δισκάδικα, διακινίθηκε αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Καλύτερο από τα 2 προηγούμενα, κατώτερο σίγουρα από τα 2 πρώτα. “Spare Parts” μεγάλη κομματάρα.
Μετά από αυτό, η μπάντα έκανε μια μικρή ευρωπαϊκή περιδεία το 2008.
Είχα την τύχη να τους δω στο Brutal Assault της Τσεχίας κάτω από καταρρακτώδη βροχή, και είναι μέσα στις 4 πιο έντονες extreme metal εμφανίσεις που έχω παρακολουθήσει. Πραγαματικά απίστευτοι επί σκηνής.
Μετά από αυτό, η μπάντα απλά ηχογράφησε μια διασκευή στο All the things she said" των TΑTu, και μετά σιγή ιχθύος.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Ωραίος ο Bleedin.
ρε μαν νταξ δεν ειναι κ τοοοοσο ακραιοι .
κατα τα αλλα μια χαρα σουμα εκανε … ωραιος ο κυριος
Nαι οκ, σήμερα δεν είναι τόσο εντυπωσιακοί, αν και λάιβ δεν έχουν αντίπαλο.
Το 2000 όμως που δεν είχα(με) ακούσει Nasum και Discordance Axis ακόμα, και οι Slipknot αντιμετωπίζονταν ως καινοτομία, ε σόρι αλλά όταν άκουσα το “the Berzerker” μου διέλυσε τον εγκέφαλο.
Θαμπς απ bleeding, την ίδια ακριβώς σούμα θα έκανα κι εγώ…