Πραγματικα αυτοι εδω οι τυποι κανουν παπαδες στο λεγομενο horror metal.
Και αισθητικη παρμενη απο ασπρομαυρες ταινιες τρομου και κλασικα βιβλια και riffs και θεατρικα φωνητικα.
Αυτος ειναι ο 5ος δισκος και νομιζω οτι συνεχιζει στα υψηλα επιπεδα που μας εχουν συνηθισει.
Μακαρι να τους μαθαιναν πιο πολλοι γιατι το αξιζουν.
Και ΜΑΚΑΡΙ να τους φερουν επιτελους για live.
Καταπληκτικο αλμπουμ!!(φοβερο τραγουδι το The wood hag). Για εμενα,ειναι απο τα αγαπημενα μου για το 2013!!
Κριμα που ειναι τοοοοσο Underrated,γιατι αξιζουν καθε αναγνωριση. Αμφιβαλλω να ερθουν ποτε για live,γιατι τους ξερουν παρα πολυ λιγοι.
Ιδιαιτερη μπαντα με ιδιαιτερο υφος και στιλ που αν κατσεις και ασχοληθεις μαζι της και εισαι επιπλεον φαν της λογοτεχνιας τρομου αλλα και του παρομοιου κινηματογραφου,τρως αγριο κολλημα.Υπεροχα και τα πεντε αλμπουμ τους με φοβερη ατμοσφαιρα,εκφραστικα και ψαρωτικα φωνητικα και ιδιοφυιεις ενορχηστρωσεις που συμπλεκουν την heavy metal νοοτροπια με τα σκοτεινα κλασικα ηχοτοπια που θα αποτελουσαν το soundtrack μιας ταινιας τρομου που εκτυλισσεται στην βικτωριανη εποχη.Tο Witching Hour στην πρωτη ακροαση καπως με ξενισε,καθως δεν βρηκα οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο συγκριτικα με τα προηγουμενα πονηματα τους.Δινοντας του ευκαιριες ομως και ακουγοντας το προσεκτικα μπορω να πω οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αυτα καθως περιλαμβανει ολα αυτα που αγαπαμε στους The Vison Bleak.Για να ειμαι παντως ειλικρινης το πρωτο τους αλμπουμ The Deathship Has A New Captain παραμενει η αδυναμια μου χωρις να σημαινει οτι τα υπολοιπα αλμπουμ- συμπεριλαμβανομενου και του Witching Hour-δεν τα σπανε!
Ωραίος δίσκος και αυτός και θα μπορούσε να είναι καλύτερος αν δεν έκανε αυτή την κοιλιά στο τέλος πριν το Valkyrie.
Είνα μπάντα που ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσει αδιάφορο αν την ακούς. Έχουν ξεχωριστό heavy metal παίξιμο με πιασάρικα και εμπνευσμένα κομμάτια που καταφέρνουν να τους κρατάνε φρέσκους.
Σταθεροί, ξεχωριστοί και ωραίοι λοιπόν.