Αλλος ενας στο fan club [SPOILER]Ηλιθια Αντρεα,σπας ΑΡΧΙΔΙΑ!!![/SPOILER]
…καρυδοθραύστης:p :!:
μιας και ξεκιναει το εαρινο εξαμηνο λεω να ξεκινησω σιγα σιγα και αυτη τη σειρα… ελπιζω να αξιζει τον τοσο μεγαλο ντορο,αλλα γουατ δε χελ,με ζομπια εχει να κανει,can’t go wrong with that.
βασικά αν έχεις υπόψη σου και το κόμικ που βασίζεται τα ζόμπια μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, ποιο πολύ παρουσιάζετε η εξέλιξη ανθρώπινων χαρακτήρων
Καλα ναι το ειχα ψιλιαστει,δε μπορεις να χεις 2 σεζον zombie slaughtering
για μενα μαμαει η σειρα!!το τελευταιο επεισοδιο ητανε μουφα δυστυχως
Και υστερα απ΄το βαρετοτερο/πιο φίλερ πεθαινεις επεισοδιο του 3ου κυκλου σου δινουν το 12 και σε στελνουν για αγριοραπανα!
Προσωπικα το κατατασσω ως το αγαπημενο μου W.D. επεισοδιο! Ειχε την καλυτερη ερμηνεια ηθοποιου στην σειρα, ειχε καυλα setting, ειχε , ειχε , ειχε
δυνατο πραγματι.
στο μυαλο μου παντως το ειχα πως ηταν ΠΟΛΥ πιο μακρια απο κει που ξεκινησαν, και οχι μια απλη βολτα.
[SPOILER]υποθετω πως ειναι [I]απλη βολτα[/I] γιατι δε πιστευω να αφηναν τη βαση για πολυ καιρο χωρις 2 απο τους καλυτερους προστατες της, Ρικ και Μαυρο Σαμουραι[/SPOILER]
Εμένα και αυτό το επεισόδιο φιλλερ μου φάνηκε. σιγά τι έδειξε δηλαδή.
όντως πολύ δυνατό, δουλεύει στη βάση του κόμικ που παρουσιάζει τον κόσμο και όχι τα ζόμπι.
[SPOILER]άσχετα αν στο κόμικ βρίσκουν τον Μόργκαν μετά τη φυλακή[/SPOILER]
Ρε παιδια επειδη εχω χαθει λιγο,απο ποιο επεισοδιο ξεκινησε η θερινη σεζον?
Απο το 9 αν δεν με απατα η μνημη μου.
η σειρα αρχιζει να εχει πολυ αχρειαστο δραμα παντως σε βαθμο που αρχιζει και μου τη δινει πλεον…
Πολύ καλά τα δύο τελευταία και με δυνατές σκηνές.
Στο 12ο μια που δεν μας εκπλήσσει πλέον αλλά πάντα σοκάρει,
[SPOILER]ο άνθρωπος που ζητούσε βοήθεια και στο τέλος απλά παίρνουν το σάκο του[/SPOILER]
και στο 13ο ήταν φοβερό
[SPOILER]που η σιχαμένη Αντρεα που πληγώθηκε όταν της είπαν και οι δυο γκετ δε φακ αουτ οφ χια αν και προφανώς σχεδιάζει κάτι εναντίον του Governor, τα πόσα κοινά είχαν οι τριάδες κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης (με την διαφορά ότι ο Χερσελ έχει προσωπικότητα ενώ ο Μίλτον είναι υποχείριο, αν και φαίνεται να ταρακουνιέται σιγά σιγά) και ο Μερλ ρε γαμώτο, μισείς να λατρεύεις αυτήν την ανεκδιήγητη μορφή.[/SPOILER]
…συμφωνώ απολύτως με το δεύτερο spoiler:):!:
Το μπλα μπλα στο 13 ηταν αφόρητο
Τα τελευταία 2-3 επεισόδια γενικά είναι αφόρητα. μεγαλώνει η κοιλιά.
[SPOILER]μεγαλη ατυχια για την ξανθια ηλιθια να ειναι το μονο πλοτ ντραηβερ του επεισοιδιου αυτου. τωρα τη σιχαινομαι παραπανω.[/SPOILER]
το χειρότερο επεισόδιο της σεζόν, μην πω όλης της σειράς…
[SPOILER]ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΑΝΤΡΕΑ, ΠΗΔΗΞΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ. [/SPOILER]
…πολλή απογοήτευση για τελευταία επεισόδεια:):!: