χ1000…το κάτι άλλο αυτός ο κύκλος:):!:
το τελευταιο επισοδειο δε μαρεσε παντως…πρωτο filler θα λεγα της σεζον με ελαχιστη ουσιαστικη εξελιξη στην πλοκη
Αν και αργοπορημενος, εχω ξεκινησει την 3η σεζον και μπορω να παω οτι το παει πολυ καλα…3ο επεισοδιο ειμαι.
Νταμπλ ποστ αλλα…
Μια απορια που ολο ξεχνουσα νε την θεσω.
Μονο σε μενα φαινεται ο Νταριλ ως αδελφος του Jason Newsted?
Επεισοδιάρα και αυτό…[SPOILER]Πω, αρχίζω και σιχαίνομαι Μερλ![/SPOILER]
ωραιο…και το επομενο αναμενεται πολυ καλο
^^[SPOILER]…μ’αρεσει το “αρχιζω να τον σιχαινομαι”…:lol::lol: παντα σιχαμα ηταν απο την πρωτη εμφανηση 2χρονια πριν![/SPOILER]
Για μένα η καλύτερη σειρά που παίζει αυτή τη στιγμή (μαζί με τη 2η του American Horror Story). Δεν παίζεται η τρίτη σεζόν.
…και το έκτο πολύ δυνατό…ξερει κανέις πόσα επισόδεια έχει αυτός ο κύκλος;:):!:
Το 8 είναι mid season φινάλε και ξανα μετά απο Φεβρουάριο Μάρτιο. Λογικα τα ίδια με τον δεύτερο κύκλο. Και επιτέλους η Άντρεα έκανε το σωστό. Αναμένουμε συνέχεια [SPOILER][/SPOILER]
Στο Imdb λέει 16 επεισόδια. Στο τέλος του 7 είπαν πως το επόμενο θα είναι mid-season finale οπότε μετά το 8 θα κάνουν 2-3 μήνες για να βγάλουν νέο επεισόδιο:(
Σε μια συνέντευξη είπανε ότι στα γεύματα, ανάμεσα στα γυρίσματα, οι ζωντανοί χαρακτήρες τρώνε χωριστά από τα «ζόμπι», γιατί λόγους σιχαμάρας!
:lol:
Το αυτό ακριβώς…
Τοσο αιμα τοσο πονος τοσοι θανατοι για αυτο…δεν εχει ντογκι οπως στην αρχη; ττςτς
αυτη η σεζόν αν παει ετσι μεχρι τέλος παιζει να την βαλει στο πάνθεον των σειρών ever…
επίσης καλωσορίζομε στη σειρα και τον αγαπημένο tyreese \μ/
[SPOILER]
[/SPOILER]
Άντε καιρός ήτανε να εμφανιστεί και ο Tyreese αλλά τώρα υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο
Περιμένω με αγωνία τον Φεβρουάριο…Η σείρα έχει μπεί στο πανθεον ήδη
Πραγματικά εύχομαι να μπορούσαν να μας δείξουν πως πραγματικά απέκτησε το μάτι ο Κυβερνήτης (και πως έχασε άλλα πράγματα :lol::lol: )
Πριν 2-3 μερες ξεκινησα την τριτη σαιζον η οποια προς το παρον μου μοιαζει η καλυτερη απο ολες.Χαμος στο ισιωμα!Μεχρι το 4ο επεισοδιο εχω φτασει αλλα ειναι αρκετο για να με ενθουσιασει.
Για οσους εχουν δει τα επεισοδια
Απο την 2η σαιζον ηδη,ημουν σε φαση “Ψοφα μωρη Λορι επιτελους να ησυχασουμε”,αλλα οταν πεθανε,επιασα το εαυτο μου να λυπαται.Κατι ο τροπος με τον οποιο εγινε,κατι το μωρο…Στα συν της σειρας κι αυτο.
Ελπιζω και τα επομενα 4 επεισοδια να ειναι το ιδιο δυνατα.
το ίδιο δυνατά και καλύτερα!
…κιεγώ το ίδιο:):!: