The Waterboys

Έχετε τσεκάρει καθόλου το εκπληκτικό αυτό συγκρότημα;
Ξεκίνησαν σαν new wave και μετά μετεξελίχθηκαν στο κορυφαίο ίσως celtic / folk rock group . Το 2000 μετά από απουσία 7 ετών έκαναν και ένα απίστευτο alternative album (“A Rock In The Weary Land”).
Πολύ ψαγμένοι στίχοι (με αναφορές και στην Ελλάδα), πολυσυλλεκτική μουσική (έχουν χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές μπουζούκι στις ηχογραφήσεις τους) και σκηνική παρουσία που σε αφήνει με το στόμα στο πάτωμα-τα άτομα τα σπάνε όλα στα live τους!
Προτεινόμενοι δίσκοι: “This Is The Sea” (new wave), “Fisherman’s Blues” (celtic / folk), “A Rock In The Weary Land” (alternative), “Dream Harder” (λίγο απ’ όλα τα παραπάνω)

Οι νερουλαδες…Ακου τωρα ονομα για συγκροτημα…

Αυτοι δεν ειχαν ερθει προσφατα εδω? Εχει κανα χρονο? Σαν ποιο αλλο γκρουπ παιζουν? Σκαϊκλαντ ή καμια σχεση?

Πολύ πιο rock ρε. Καμία σχέση.
Είχαν έρθει και το καλοκαίρι και προς τα τέλη του '05. ( http://www.rocking.gr/article3535.php )
Νομίζω είναι από τα συγκροτήματα που αν ασχοληθείς λίγο αποκλείεται να μην ερωτευτείς τη μουσική τους.

Fisherman’s Blues:

Glastonbury Song:

Be My Enemy:

Eίχαν έρθει επίσης τον Ιούνιο για δεύτερη συναυλία που απ’οτι έμαθα ήταν καταπληκτική…Μου αρέσουν που έχουν ψιλο ιρλανδικά στοιχεία…To fisherman’s blues τα σπάει…

ναι ρε γαμώτο…:frowning: Στο (όντως μαγευτικό) θέατρο Βράχων είχαν έρθει. Ο Κόζυς είχε πάει και εγώ ο βλάκας τσιγκουνεύτηκα μιας και δε τους ήξερα…:frowning:

Είμαι πολύ βλάκας και τσίπης ώρες ώρες… :frowning:

Πριν λιγο καιρο τους ανακαλυψα και εχω εντυπωσιαστει. Πετυχα σε μια παλια κασσετα ενα τραγουδι τους και μ βγηκε η πιστη μεχρι να βρω ποιο ηταν και απο ποιους. Τελικα ηταν το don’t bang the drum:)

Και που να τους δεις και live! Μακάρι να μας έρθουν πάλι το καλοκαιράκι.

Τους εμαθα περσι σχεδον,σ’ενα μαγαζι που πηγαινω ο DJ βαζει συχνα το Fisherman’s Blues που οντως ειναι κομματαρα.Θα τους ψαξω περισσοτερο οποτε μπορω.

Ωραίο συγκρότημα. Τους είδα live στο Θέατρο Βράχων πριν 2 χρόνια. Δεν πίστευα ότι τους ξέρουν και άλλοι… Αλλά ναι τους ξέρουν. Μου αρέσουν πολύ το Pan Within, Fisherman blues, The Return of the Pan, Red Army Blues (κομματάρα, φοβερό το σαξόφωνο), the whole of the moon, a girl called johnny…