The Wire - Η Καλύτερη Σειρά Εver

Mόλις τελειώσω αυτό το ποστ θα πάω να δω το τελευταίο επεισόδειο του πρώτου κύκλου. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σειρά ever αλλά είναι σίγουρα η πιο βαθιά σειρά που έχω δει. Πρόκειται για ένα σίριαλ που σε κάνει να κολλάς μαζί του χωρίς καν να το καταλάβεις και να σε προβληματίσει παράλληλα με την αληθοφάνειά του. Και αυτό είναι σπάνιο. Εγώ την προσκυνάω σαν σειρά, γουστάρω την αντιεμπορικοτητά της, γουστάρω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ σενάριό της, γουστάρω τις ερμηνείες των ηθοποιών, γουσταρω το γεγονός ότι αποτελείται από χαρακτηρες-αντιήρωες, γενικότερα πρόκειται για ένα εξαιρετικό σίριαλ.

Υ.Γ. Μακ Νάλτι και Ομάρ είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

+100000000000000000000000000000000000000000000

[B]10/10 κ συνεχιζουμε ακαθεκτοι

tt39
angus7pl
Lupin
awake
shaman
mr_whatsisname
Mike Stan
dude
space queen
manson21[/B]

fixed.

σε αλλα νεα…

[SPOILER]
ειμαι στα μισα της τεταρτης, τοχω παρει πραγματικα εργολαβια. Μετα την απογοητευσουλα της 2ης (καλα σας ενθουσιασε τοσο επειδη ειχε το ελληνικο στοιχειο; γιατι αλλιως δεν καταλαβαινω…), οι υπολοιπες 2 βαρανε γνωστα γαματα επιπεδα. Το ειδαν φαινεται και οι σεναριογραφοι πως οταν η σειρα πηγε να ξεφυγει απο τα ορια του μαυρου γκανγκστερκου κοσμου δεν τους επαιρνε. Και καλα κανανε.

Σηζον 4 ειναι πανεμορφη. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ερμηνειες πιτσιρικαριας. Πανεμορφιες.[/SPOILER]

ποιος θα μου κανει ενα δωρακι;

http://www.play.com/Clothing/T-Shirts/4-/11987090/The-Wire-Omar-Comin/Product.html

http://www.viceland.com/int/v16n12/htdocs/david-simon-280.php?page=1

το μυαλο πισω απο το wire.

Αφού την τελείωσα τη σειρά πριν τα χριστούγεννα, την ξανάρχισα ξαναμανά από την αρχή.

Είναι λίγο σαν τους συνηθεις ύποπτους, που η δεύτερη φορά που βλέπεις την ταινία είναι πιο απολαυστική από την πρώτη. Πιάνω λεπτομέρειες που μου είχαν ξεφύγει εντελώς.

Ένα επεισόδειο μου έμεινε για το τέλος της δεύτερης σεζόν. Συγκριτικά με τις υπόλοιπες σειρές παραμένει πολύ μπροστά ωστόσο συγκριτικά με την πρώτη σεζόν είναι σαφώς κατώτερη. Έχει πέσει τρελό κάψιμο πάντως. Την δευτερη σεζόν την είδα μέσα σε δυο μέρες και κάπως έτσι θα πάει και με την τρίτη.

γαμα τα , εγω σημερα τελειωσα την 3η η οποια ισως κ να ηταν καλυτερη της 1ης κ ηδη αναρωτιεμαι τι μπορεις να δεις μετα απο μια τετοια σειρα…:!::!::!:

ετοιμασου για τρελα σκηνικα η 3η σεζον θα σε καψει

τι σκηναρα ειναι αυτη που δειχνει μεσα στο gay bar τον αρχηγο της αστυνομιας marlo 8O8O8O

δεν λεω αλλα για να μη χαλασω τις εκπληξεις :stuck_out_tongue:

[SIZE=“3”]μακναλτυ θεε παρε την ΠΑΕ[/SIZE]

http://www.youtube.com/watch?v=ZAathqcWAYk&feature=related

1.38-τελος

η καλυτερη σκηνη για μενα στους 3 πρωτους κυκλους…

Στελαρας!! :bow:

Κλάμα όμως ε…

βλεπω τα dockumentary που υπαρχουν στο 5-seasons box-set κ εχω καυλωσει

τα 70 ευρωπουλα αξιζαν κ με το παραπανω για να δεις μια σειρα-επος με την ποιοτητα που της αξιζει

οσοι εχετε λεφτα δωστε τα για κατι που θα δειτε ξανα κ ξανα κ ξανα , αξιζει ειδικα τωρα που τα amazon.co.uk/play.com εχουν το κουτι σε τιμη-ξεφτιλα

αλλη κλαση τηλεορασης.

ακουστε τον awake reeeeeeeeeeeeeeeeeeee
εχει δικιο: ωραια τα τορεντ αλλα καποιες σειρες πρεπει να τις βλεπεις με καλη ποιοτητα.

ps: εχω δει τους 3 κυκλους μεχρι τωρα. απο τη μια 8ελω να βαλω 4ο-5ο καπακι και απο την αλλη κρατιεμαι για να μην τελειωσει (μην αρχισετε τις μλκ:p)

Το ιδιο εχω κανει και εγω και ηταν να δω τον 4ο και τον 5ο στις γιορτες αλλα δεν υπηρχε χρονος. Εχω παντως κατι να περιμενω.

awake ειδες μορφη που ειναι ο Stringer Bell στον 3ο κυκλο?

ναι ρε εννοειται

mcnulty
omar
stringer
bunk
bubbles

ειναι oi μεγιστοι θεοι (αληθεια ποια ηταν η τελευτια γαμηστερη σειρα που τη μεριδα του λεοντος παιρνουν αφροαμερικανοι ηθοποιοι διχως να ειναι σε ρολους-καρικατουρες ?)

αλλα μεγαλη μουρη για μενα ειναι κ ο σκατιας ο rawls που τον εδειξε κ σε μια σκηνη στον 3ο κυκλο να ειναι μεσα σε gay bar 8)

ευφημος μνεια στον φρανκ σομποτκα που ειναι ο μισος 2ος κυκλος μοναχος του

λεω να βαλω 4ο κυκλο αποψε.θελω τη δοση μου…

[SIZE=“5”]
way down in the hole[/SIZE]

Ολοι που ανεφερες θεοι, η σειρα ειναι απλα απιστευτη, την θυμαμαι πολυ καλα και ανυπομονω οταν ειμαι πιο ανετος απο χρονο να δω και τους 2 κυκλους που μου μενουν… Δεν εχω ξαναδει σε σειρα τοσο γαματους χαρακτηρες, αληθινους με τα προτερηματα και τις αδυναμιες τους.

Έχω δει μέχρι το 9 της 3ης σεζόν (σήμερα το βραδυ την τερματίζω και αυτήν). Είναι τόσο καλή αυτή η σεζόν που έχει κάνει τις δυο πρώτες να μοιάζουν απλά με εισαγωγή.

Ρε παιδιά αυτός που κάνει τον Κάρβερ δεν είναι ίδιος ο Ζεράλντο Άλβες; :stuck_out_tongue:

Μόλις τελίωσα το δεύτερο κύκλο. Γειά σου Στελάρα αθάνατε !!

Υ.Γ.Ομάρ μεγάλο μούτρο !!

με έχετε ψήσει να την δω… εχω βαλει να κατεβαίνουν οι 2 πρώτοι κύκλοι αλλα θα την ξεκινήσω μετα την εξεταστική!! για να δούμε ειναι η καλύτερη σειρά εβερ!?!

και απο BSG(ναι ξερω καμιά σχέση η μια με την αλλη) αλλα προς το παρών αυτη εχω εγω ως καλύτερη!! περιμένω να δω πως θα τελειώσει και το lost θα δω και το wire και θα βγάλω το πόρισμα … :stuck_out_tongue:

Και το πορισμα σου θα βγαλει The Wire λογικα…:smiley:

neo το τρωει για πρωινο το bsg ρε μη ψαρωνεις σειρα του 7/10 ειναι το γκαλακτικα κ ασε τον κοσμακη να το θεωρει επος/αριστουργημα/κλπ κλπ

εδω εχεις 10αρα ατοφιο.πελε.μαραντονα.τζορνταν.

δες το κ θα καταλαβεις

εχω φτασει στα μισα της 4ης σεζον , η σειρα απλα δεν παιζεται.

best.tv series.ever.