Mόλις τελειώσω αυτό το ποστ θα πάω να δω το τελευταίο επεισόδειο του πρώτου κύκλου. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη σειρά ever αλλά είναι σίγουρα η πιο βαθιά σειρά που έχω δει. Πρόκειται για ένα σίριαλ που σε κάνει να κολλάς μαζί του χωρίς καν να το καταλάβεις και να σε προβληματίσει παράλληλα με την αληθοφάνειά του. Και αυτό είναι σπάνιο. Εγώ την προσκυνάω σαν σειρά, γουστάρω την αντιεμπορικοτητά της, γουστάρω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ σενάριό της, γουστάρω τις ερμηνείες των ηθοποιών, γουσταρω το γεγονός ότι αποτελείται από χαρακτηρες-αντιήρωες, γενικότερα πρόκειται για ένα εξαιρετικό σίριαλ.
[SPOILER]
ειμαι στα μισα της τεταρτης, τοχω παρει πραγματικα εργολαβια. Μετα την απογοητευσουλα της 2ης (καλα σας ενθουσιασε τοσο επειδη ειχε το ελληνικο στοιχειο; γιατι αλλιως δεν καταλαβαινω…), οι υπολοιπες 2 βαρανε γνωστα γαματα επιπεδα. Το ειδαν φαινεται και οι σεναριογραφοι πως οταν η σειρα πηγε να ξεφυγει απο τα ορια του μαυρου γκανγκστερκου κοσμου δεν τους επαιρνε. Και καλα κανανε.
Αφού την τελείωσα τη σειρά πριν τα χριστούγεννα, την ξανάρχισα ξαναμανά από την αρχή.
Είναι λίγο σαν τους συνηθεις ύποπτους, που η δεύτερη φορά που βλέπεις την ταινία είναι πιο απολαυστική από την πρώτη. Πιάνω λεπτομέρειες που μου είχαν ξεφύγει εντελώς.
Ένα επεισόδειο μου έμεινε για το τέλος της δεύτερης σεζόν. Συγκριτικά με τις υπόλοιπες σειρές παραμένει πολύ μπροστά ωστόσο συγκριτικά με την πρώτη σεζόν είναι σαφώς κατώτερη. Έχει πέσει τρελό κάψιμο πάντως. Την δευτερη σεζόν την είδα μέσα σε δυο μέρες και κάπως έτσι θα πάει και με την τρίτη.
ειναι oi μεγιστοι θεοι (αληθεια ποια ηταν η τελευτια γαμηστερη σειρα που τη μεριδα του λεοντος παιρνουν αφροαμερικανοι ηθοποιοι διχως να ειναι σε ρολους-καρικατουρες ?)
αλλα μεγαλη μουρη για μενα ειναι κ ο σκατιας ο rawls που τον εδειξε κ σε μια σκηνη στον 3ο κυκλο να ειναι μεσα σε gay bar 8)
ευφημος μνεια στον φρανκ σομποτκα που ειναι ο μισος 2ος κυκλος μοναχος του
Ολοι που ανεφερες θεοι, η σειρα ειναι απλα απιστευτη, την θυμαμαι πολυ καλα και ανυπομονω οταν ειμαι πιο ανετος απο χρονο να δω και τους 2 κυκλους που μου μενουν… Δεν εχω ξαναδει σε σειρα τοσο γαματους χαρακτηρες, αληθινους με τα προτερηματα και τις αδυναμιες τους.
Έχω δει μέχρι το 9 της 3ης σεζόν (σήμερα το βραδυ την τερματίζω και αυτήν). Είναι τόσο καλή αυτή η σεζόν που έχει κάνει τις δυο πρώτες να μοιάζουν απλά με εισαγωγή.
Ρε παιδιά αυτός που κάνει τον Κάρβερ δεν είναι ίδιος ο Ζεράλντο Άλβες;
με έχετε ψήσει να την δω… εχω βαλει να κατεβαίνουν οι 2 πρώτοι κύκλοι αλλα θα την ξεκινήσω μετα την εξεταστική!! για να δούμε ειναι η καλύτερη σειρά εβερ!?!
και απο BSG(ναι ξερω καμιά σχέση η μια με την αλλη) αλλα προς το παρών αυτη εχω εγω ως καλύτερη!! περιμένω να δω πως θα τελειώσει και το lost θα δω και το wire και θα βγάλω το πόρισμα …