The Wire - Η Καλύτερη Σειρά Εver

και για οσους γουσταρουν omar κοψτε μπλουζα…:

http://www.play.com/Clothing/T-Shirts/4-/11987090/The-Wire-Omar-Comin/Product.html#

:slight_smile:

Καλη… :smiley: Συμφωνω με awake στο οτι η σειρα ειναι 10αρακι ξεγυρισμενο και ανετα…

Ο ορισμός της βαρεμάρας η δεύτερη season. Πρώτη φορά σταμάτησα επεισόδιο στη μέση επειδή δεν την πάλευα άλλο.

ελα τα παραλες,απλα ειναι φαινομενικα πιο 'αργη΄σαν σεζον απο την 1η αλλα μετα θα δεις που θα την αναπολεις κ θα σου αρεσει

περιμενε να δεις τι σκηνη-επος εχει το 2.11 με το τραγουδι του καζατζιδη

ασε που 3η σεζον εχει παλι πολυ avon/stringer

μην το αφησεις στη μεση δε λεει

Την είδα ολόκληρη την δεύτερη. Ειδικά τα πρώτα 4 επεισόδια :thumbdown:

Γάμησε και η τέταρτη. Έπεσε πολύ μεγαλύτερο βάρος στο κοινωνικό κομμάτι του σίριαλ και στα τελευταία επεισόδεια φάνηκε πως η πέμπτη σεζόν θα το γυρίσει πάλι για τα καλά στο αστυνομικό. Μαλακία γιατί με το τέλος της τέταρτης σεζόν μπαίνεις στο τρυπάκι να δεις στο καπάκι την πέμπτη όμως έχω να πει να το αφήσω για καμιά εβδομάδα γιατί έχω μια ντουζίνα κατεβασμένες ταινίες που θέλω να δω και έχω μείνει πίσω… Υπομονή μια εβδομάδα λοιπόν…

μετα το wire τι θα βλεπουμε ρε συ μανσον ?

τελειωνω κ εγω την 4η σεζον κ το παω λαου λαου εχουν μεινει 12 επεισοδια κ τελος.

πως βαζεις τις 4 σεζον μεχρι τωρα σε επιπεδο αρεσκειας ?

Νομίζω η κορυφαία όλων ήταν η 3η και μετά η 1η, η 4η και η 2η. Η 2η ήταν μακράν η χειρότερη.

1 4 3 2 5

Tελευταία η πεμπτη ρε συ;;; Χειρότερη και από την δεύτερη;; Μην με ξενερώνεις τώρα… :stuck_out_tongue:

Εκτος απο τα τελευταια 3μιση επεισοδεια, κακια σεζον.

Σε συνολο ομως, ανετα στο τοπ 3 των σειρων που υπαρχουν/υπηρξαν/θα υπαρξουν εβερ

παει κ ο 4ος κυκλος κ η σειρα εχει επαξια τον τιτλο της καλυτερης,πιο ομορφα δομημενης σειρας εβερ.
σαν να βλεπω μια τεραστια ταινια.

10 επεισοδια κ τελος.μεχρι να το ξαναδουμε δλδ.

δειτε αυτη τη σειρα,απλα οτι καλυτερο βγηκε απο την αμερικανικη τηλεοραση τα τελευτια 20 χρονια….

Όντως… Το σεναριο ξεδιπλώνεται με τόσο μαεστρικό και πολυδιάστατο τρόπο που είναι σαν να βλέπεις να συμπληρώνεται μπροστά σου ένα παζλ. Και παράλληλα πρόκειται για ένα απλό και λιτό σίριαλ που δεν χρειάζεται να σε εντυπωσιάσει με ευκολίες στυλ Prison Break για να σε κερδίσει.

οπως τα λες μανσον

κανει και καλα ‘ψαγμενες’ σειρες σαν το γκαλακτικα να φαινονται τοσο ‘γυμνες’ απεναντι του

να δω τι θα δουμε τωρα που εχει μεινει μονο ο 5ος κυκλος…

ρε συ γιατι “ριχνεις” τοσο το BSG??
το εχεις δει ολοκληρωμενο σαν σειρα?
πιστευω το αδικεις…

7/10 το πολυ.ασε που 2η φορα δε βλεπεται ειναι τοσο τιγκα στα κλισε που το βαριεσαι

επισης μετριοτατη σκηνοθεσια και πολυ ψευτοπομπωδες παιξιμο απο την πλειοψηφια των χαρακτηρων

οποτε βλεπω κατι ατακες του στυλ ‘αριστουργημα το bsg’ γελαω

τεσπα καθεις με την αντιληψη του.εδω υπαρχει κοσμος που θεωρει γαμιστερη σειρα το friends,στο bsg θα κολλησουμε ?

awake,fetch!!

Kαι αφου τελειωσαμε με τα απομειναρια της παλαιολιθικης,ναι,οντως το wire γαμει…

Αμα δεν σαρεσε το γκαλακτικα και εκατσες και ειδες 4 σεζον για να μας ζαλιζεις τα @@ ενα χρονο τωρα,τα τινα ειναι 3:
1.λοβοτομη που πηγε στραβα
2.κομπλεξ απεναντι σε ολους επειδη αναδυκνειουν το δικο σου και σε τσατιζει
3.τρολερ

και απανταω ο ιδιος:
1 δεν νομιζω,συνηθως τους κλεινουν μεσα αυτους(αλλα ποτε δεν ξερεις βεβαια εκει μεσα τι παιζει)
2.παραδοξως αμφιβαλω λιγακι, λογω υπερβολικης σιγουριας για οτι λες(το κραταμε ομως και αυτο/μιας και η υπερβολικη σιγουρια ειναι το σημα κατατεθεν του κομπλεξακια)…
3.μπα,1000 ποστ + απλα για να τσατιζει κοσμο καποιος,παιζει να γινει,αλλα οι πιθανοτητες ειναι λιγες(υπαρχουν μπολ μπρεηκερσ,ναι,αλλα σε τετοιο low-life επιπεδο δεν νομιζω πολλοι) αλλα λογω αμφιβολιων το εχουμε στα υποψιν…

Οπωτε καταληγουμε οτι εχουμε κλασσικη περιπτωση αμπαλοσυνης με ψηγματα απο τα τρια παραπανω στοιχεια…το να δεις 3 ταινιες,να ακουσεις 3 μπαντες μονο στη ζωη σου,επειδη καποιος σου ειπε πως γ@μανε ή το διαβασες πουθενα και ειπες να το υιοθετησεις καλυβοντας ετσι την αμπαλοσυνη σου,δεν σε κανει ταυτοχρονα και τον ‘‘γ@μαω’’ του χωριου,απλα εναν τυπο που δεν εχει ουτε γνωμη,ουτε αποψη ουτε τιποτα,και υιοθετει οτι ακουει απο δω και κει για να ξεχωρισει λιγο…

Δεν εχεις ακουσει πανω απο 5 μπαντες,εχεις δει 15 ταινιες μαξ και μας πρηζεις τα @@ τοσο καιρο τωρα,με το ποσο γ@μαει η γνωμη σου,πως οτι λεμε εμεις αντιθετο ειναι γτπ και αλλα ομορφα και γραφικα…

Οταν βλεπεις πως ενα μεγαλο ποσοστο του φορουμ γουσταρει κατι,πες μια φορα τη γνωμη σου,οπως θες,βρισε κσερωγω και απαξιωσε τα παντα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΕΛΟΣ,ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΝΑ ΠΟΣΤ,γιατι δεν κουραζεις,οχι,ουτε πιανεις χωρο τζαμπα…απλα,ΜΑΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@!!!

Οντοπικ,εισαι πολυ πιτσιρικι ακομα να καταλαβεις τι εστι Γκαλακτικα,το τι θιγει κτλ…και αλλοι το ειδαν,δεν ξετρελαθηκαν,αλλα δεν καναν και ετσι…τα κομπλεη-φεστ τραβα καντα αλλου…και συμβουλη προσωπικη:ξεκολα απο imdb,wiki και οτι αλλο διαβαζεις και το υιοθετεις σαν ψαγμενο και γαμηστερο…τραβα καλλιεργησε λιγο προσωπικο γουστο και τροπους…και γω διαφωνω με τους μισους εδω,κανω σαν γκομενα ωρες ωρες,αλλα προσπαθω τουλαχιστον να μην γινομαι σπαστικος,ουτε να απαξιωνω το προσωπικο γουστο του καθενος,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΣΤΩ…τραβα δες ποστ Ντεκαρντ για X files,να δεις πως υποστηριζει τη σειρα που του αρεσει…μπορει και να μαθεις κατι

Υ.γ σορυ για το ψιλομεγαλο και πιθανοτατα ‘‘καπως’’ ποστ,αλλα νταξ,εχει και η μλκια τα ορια της…

τα bold ειναι απλα τα σημεια που εισαι ακυρος/εχεις πεσει εξω 1000% στις ικασιες σου.καποια poy ισως ισχυουν τα αφησα non bold

επειδη εισαι εξυπνο παιδι δεν τσιτωνω μαζι σου.

απλα στη ψυχολογηση μου πεφτεις τελειως εξω.

αυτα.

ps : κ ειδα κ τις 4 σεζον bsg γιατι ειπα δε μπορει να λενε ολοι οτι γαμαει κ εμενα να μου φαινεται μια καλογυρισμενη μεν,τπτ το τρομερο δε,σειρα.

τελικα ηταν απλα αυτο,μια τρομερα καλογυρισμενη μεν,τπτ το τρομερο δε.

ps 2 : ισως ειμαι εγω ο λαθος,αλλα ισως εισαι εσυ.η διαφορα μας ειναι οτι εγω δε σου ποσταρω μπανανες…

think about it κ πες μου μετα ποιος ειναι ο ωριμος απο τους 2:wink:

ps 3 : κ να θυμασαι τι εχει πει ο βολταιρος…

“Κατακρίνω αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το πεις.”

Eχεις θαψει το μισο πλανητη ως πιθηκους-με μηδενικα επιχηρηματα παντα-,εχεις εμμεσως πλην σαφως προσβαλλει το προσωπικο γουστο του καθενος εδω με απαξιωσεις και μηδενιστικα ποστ και μου τη λες εμενα που σου πεταξα μπανανα??#-o#-o:roll:…τωρα μιλαμε ή κλανουμε???

Οσο για την ψυχαναλυση,1000% μεσα ειμαι,μην σκας,δεν πειθεις κανενα,αυτα κανουν μπαμ σε σχεση με οτι γραφεις εδω…και στη τελικη,και ετσι να μην ειναι,παντως ο τροπος σου ειναι καθαρα βγαλμενος απο τα μπολνταρισμενα οπωτε αν το κανεις επιτηδες…ε,κοιτα το καπου,δεν ειναι καλο σημαδι…

Σου ξαναλεω,τραβα ακου τις 5 μπαντες που διαβασες ή σου ειπαν πως ειναι εξωγηινοι,δες αλλες 3569 φορες τις 15 ταινιες που διαβασες πως οι ελιτιστες-ψαγμενοι ακουνε,δες οτι σειρα γουσταρεις,απλα,ΜΗΝ ΣΠΑΣ @@…so simple…

yes master lupin

και συγνωμη που σου εθιξα την ιερη σου αγελαδα το bsg δεν θα ξανασυμβει #-o