α) Αυτό το είχε πει σε ένα έργο του που λέγεται “Friends of Voltaire”
β) Επίσης έχει πει
“να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και να αφήνεις και στους άλλους τη χαρά του να κάνουν το ίδιο.”
α) Αυτό το είχε πει σε ένα έργο του που λέγεται “Friends of Voltaire”
β) Επίσης έχει πει
“να σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και να αφήνεις και στους άλλους τη χαρά του να κάνουν το ίδιο.”
To τελείωσα… Αισθάνομαι ένα κενό… Η πέμπτη περίοδος ήταν μακράν η καλύτερη, την είδα σε λιγότερο απο 24 ώρες.
5 3 1 4 2
μην με γαμας,κ εχω αφησει τον 5ο κυκλο για να τον δω πιο μετα…αλλα δεν θα αντεξω.
τοσο καλος ειναι ? 8O
Ξεκίνησα να το βλέπω γυρω στη 1 χθες το βραδυ. Έκλεισα το DVD και έπεσα για ύπνο στις 9 το πρωί έχοντας δει οκτώ επεισόδεια!!! Τα άλλα δυο τα είδα το απόγευμα της Τρίτης… Ούτε που καταλάβαινα πως περνούσαν τα επεισόδεια.
8 επεισοδια σερι ? εισαι δυναμη.
με το wire δεν αντεχω να κανω κατι τετοιο,μιας κ θελω να τα βλεπω σιγα σιγα
αλλα αμα θες σειρα που οκ δεν ειναι wire(τπτ δεν ειναι wire) αλλα ειναι δυναμη δες αυτο
breaking bad
κατεχει κ το ρεκορ περισσοτερων επεισοδιων σειρας που εχω δει σε 1 μερα
13 45λεπτα επεισοδια σε μια μερα (πολυ καμμενη εκεινη η μερα οντως)
μανσον εισαι αρρωστος.
οχι για τα σερι
αλλα για το στορυ
βοηθησε που ασχολεισαι με δημοσιογραφια ομως
Εχοντας δει τα 7 πρωτα επεισοδια θα συμφωνησω οτι προκειται για EΠΟC. Ειναι τοσο γαματα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ρε παιδι μου…δεν το βρισκεις ευκολα αυτο…εχοντας δει μονο αυτα πιστευω ηδη οτι προκειται για την καλυτερη σειρα των τελευταιων χρονων (αποσες εχω δει τουλαχιστον :p).
Επισης, McNulty ΘΕΟΣ.
[B]tt39
angus7pl
Lupin
awake
shaman
mr_whatsisname
Mike Stan
dude
space queen
manson21
puppet master
11/11
τετοια ποσοστα αποδοχης ουτε η χουντα.[/B]
Η χούντα είχε μεγάλα ποσοστά αποδοχής?
παντού χούντες βλέπεις τώρα τελευταία awake :lol:.
πλασματικά ποσοστά αποδοχής είχε η χούντα. ελπίζω να μην έχεις βάλει το χεράκι σου στο θρεντ
αυτο που εννοουσα μεταφορικα,ειναι οτι ποσοστα 100% βλεπεις συνηθως στα απολυταρχικα καθεστωτα (βλεπε πχ εκλογες σε τριτοκοσμικες χωρες που τις κυβερνουν δικτατορες)
dude μετα τους farflung εχεις ασυλια φιλε
Σημερα τελειωσα κ εγω την σειρα.Τα λογια ειναι περιτα.Απλα αριστουργημα.Στα ματια μου το The wire ειναι οτι κ “Ο Νονος” για το cinema.Υπαρχει το The wire απο την μια πλευρα κ απο την αλλη ολα τα υπολοιπα.(Κ ας ειμαι καμμενος Lostακιας κ εγω).
[SPOILER]Εντυπωση μου εκανε η 5η σεζον.Σχολια απο διαφορα Φορα με προετειμαζανε για την χειροτερη απο τις 5 οποτε με βαρια καρδια τελειωσα την 4η(Η οποια ητανε τελεια αλλα αντικειμενικα ειχε την πιο αργη ροη).Τελικα πιστευω οτι η 5η ειναι η καλυτερη.Ισως επειδη ειναι η πιο “mainstream” απο ολες (mainstream στα πλαισια της σειρας φυσικα).Ισως επειδη πλεον ειμουνα εξασκειμενος σε ολα τα θεματα του Wire απο τις προηγουμενες σεζον κ την παρακολουθησα με μεγαλυτερη χαλαροτητα κ οχι στην πριζα.
Κακα τα ψεματα οταν φτανεις στην 5η σεζον νιωθεις τοσο οικεια με τον ολο περιβαλον της σειρας που απλα απολαμβανεις.Δεν σε νοιαζει να καταλαβεις τα διαδικαστικα για να στησεις ενα συστημα υποκλοπης.Ουτε το πως δουλευουνε τα ψευτικα στατιστικα στο αστυνομικο τμημα.Ουτε πως λειτουργει το δικαστηριο.[/SPOILER]
για να δουμε,ηδη η 5η σεζον στο 2ο επεισοδιο οπου ο θεος ο μακναλτυ ‘φτιαχνει’ τον serial killer μας ετοιμαζει για ‘καμμενη’ σεζον
tt39
angus7pl
Lupin
awake
shaman
mr_whatsisname
Mike Stan
dude
space queen
manson21
puppet master
aihet
12/12 κ ολα τα στατιστικα θεωρηματα εχουν απαξιωθει.
ψηθηκα να την αρχισω και γω:D
5oς κυκλος
5ο επεισοδιο
55 επεισοδια ειδωμενα
5 επεισοδια εμειναν
5/5 η σειρα
ηδη νιωθω οτι ετοιμαζομαι να αποχαιρετησω μια παρεα μου…μπανκ,μακναλτυ,ομαρ,λεστερ,καρβερ,ντανιελς,καρκετι,κιμα,μπαμπς,χερκ
απλα η καλυτερη σειρα που βγηκε τα τελευταια 20 χρονια απο την αμερικανικη(παγκοσμια) τηλεοπτικη παραγωγη.
:bow2::bow2::bow2:
αύριο μεθαύριο το ξεκινάω και εγώ άντε να δούμε γιατί απο αυτά που διαβάζω έχω ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες.
Ομάρ και μπαμπς μεγάλες μορφές.
Eγώ τον Μπαμπς τον βαριόμουν…
Στην 1η σεζον τον πηγαινα, αλλα οταν εμφανιστηκε στην 2η, υπηρχε μια αισθηση “ωωχ παλι αυτος;”
ειδα κ το 5.7
ακολουθει τεραστιο αμα δεν το εχεις δει φυγε λεμε οχι τον ομαρ ρε καριοληδες !!! οχι τον ομαρ !!!
rip
επισης κορυφαια σκηνη
εκει που οι του fbi κανουν το profile του serial killer και βγαζουν ιδιο τον μακναλτυ χαχαχα
η 5η σεζον εχει τρελλο χιουμορ αλλα γλυκοπικρο.σαν να λεει ποσο μαλακες ειστε μαλακες ανθρωποι
τι σειραρα ειναι αυτη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε