Μουσικά Παράδοξα - ΑΚΑ The WTF? Thread

Θαψτε οσο γουσταρετε αλλα ποτε δε μ’αρεσαν οι Ραμσταιν. Ισως με εξαιρεση 1-2 τραγουδια.

Μπορεί οι Maiden να μην είναι η αγαπημένη μου μπάντα, και μπορεί και να μην χάνω και τίποτα, ΑΛΛΑ είναι μια από τις επιδραστικότερες μπάντες, με άλλες τόσες να έχουν πάρει στοιχεία από αυτούς.
Όπως και να το κάνεις μια φορά έστω πρέπει να τους δεις, γνώμη μου πάντα…:slight_smile:

Εννοείται! Μεγάλη δισκάρα όπως κι αν ακούγεται.

Εδώ μωρέ δεν έχεις ακούσει ΣΑΜΠΑΘ, στους Maiden και το prog κολλάς;

[SPOILER]Ή μήπως νομίζεις ότι το ξέχασα;

[SPOILER]I DARE YOU TO GIVE ME A POINT

[SPOILER]SUCKA :!:

Χιχι, την είπα στο νέο μοντ, τραλαλά[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

μπορεί, αλλά έχω δει sabbath:D:D

το 2007 μετά από dream theater που έκοψα φλέβα, αλλά και πάλι δεν…:stuck_out_tongue:

έλα πετάχτε τον έξω κι αυτόν.

Κάποιος γνωστός, ακούει Καρρά, Γονίδη, ΛεΠα, μέχρι και Ζήνα κ.α. τέτοια παράλογα, αλλά, θεωρεί το καλύτερο κομμάτι του κόσμου το I ll be heard απο Hatebreed - ούτε κάν το Nothing Else Matters ας πούμε…

Απαξιώ!
επίσης δεν έχω δει ποτέ Iced Earth με barlow, αν και είναι μια από τις αγαπημένες μου μπάντες!

Κάτσε ρε Γιώργο η τελευταία φορά που ήρθαν οι Iced Earth με Barlow ήταν αρκετά χρόνια πριν (2002; 2003;)

Άκουγες καν μέταλ τότε; :smiley:

Πέρσι ήρθαν ρε φον Αλτσχάιμερ.

Μα καλά ποιός άσχετος δε θυμάται ότι πέρυσι ήρθαν οι Iced Earth; Γιατί δε μιλάει; Την πάπια κάνει;

:-s

κοίτα αρχές περίπου 2003 άρχισα να ακούω, και iced earth λίγο καιρό μετά…
το 2008 δεν τους είδα γαμώτο λόγο οικονομικών προβλημάτων(ακα απένταρος)…
νταξ θα μου πεις δεν τους έχω πετύχει και πάρα πολλές φορές…

Υ.Γ ορίστε για να ακούς sabbath, έχεις αρχίσει να ξεχνάς πράγματα…

αφού έφαγα αρκετές ντομάτες γιατί θεωρώ το τελευταίο ΣΟΑΔ πατάτα μεγατόνων (κράξτε όσο θέλετε, ξέρετε όμως ότι έχω δίκιο :p), άλλο ένα είναι ότι το τελευταίο earth αποθεώθηκε από πολύ κόσμο, εμένα όμως μου φαίνεται ό,τι πιο ΒΑΡΕΤΟ έχω ακούσει στη ζωή μου.
Παρότι τα προηγούμενα τους μαρέσουν. Μάλιστα έκατσα και το άκουσα καμπόσες φορές για να πείσω τον εαυτό μου ότι κάνει λάθος, αλλά δεν. Παραμένει ένα σιντί με φανταστικό εξώφυλλο, ψαρωτικό τίτλο, και υπερβαρετή μουσική.

Κράχτε.

Κράζουμε. :slight_smile:

[SIZE=“4”]joe mix 3[/SIZE]

[SIZE=“4”]joe mix 4[/SIZE]