4:35 και μετα, νομιζω πως κατι τετοιο θες να πεις, αλλα δε σου βγαινει.
Not really. Κι εμενα μου αρεσουν οι Placebo (εχω κι αυθεντικο CD τους δλδ), αλλα για καποιο λογο δε μ ενδιαφερει καθολου να τους δω λαιβ. Σπιτι μου ομως θα βαλω να ακουσω.
Edit: Αυτο περι Isis ισχυει, αλλα πλακα πλακα, δεν εχουν γραψει κομματι τοσο μεγαλο οσο το Dark City, Dead Man.
2:24 και μετα, νομιζω πως κατι τετοιο θες να πεις, αλλα δε σου βγαινει.
έλα, μαζεύτε τον.
Πάντως πολύ κράξιμο τρώει το “In The Absence Of Truth” και αυτό είναι δεν πρέπει να γίνεται γιατί είναι μια χαρά δίσκος.
Δεν αντέχω καθόλου Amon Amarth. Εδώ μπαίνει ένα καλοφτιαγμένο γουάτ δε φακ;
Οντως μπαινει, αλλα για αλλους λογους.
Καλα ντε. :-s
P.S.: Το Dulcinea βεβαια ειναι ειναι το καλυτερο τους κομματι, μαζι με το ομωνυμο του Red Sea. Αυτα τα δυο πιστευω πως στεκονται ισα κι ομοια. Καλα, οχι ομοια, αλλα το πιασατ.
αξιζει και το τρωει το κραξιμο. δεν ξοφλας με ενα Dulcinea κι ενα Garden of Light.
το τελευταιο δε, περαν απ’ την εισαγωγη η οποια ειναι ψαρωτικη(ξερετε προς τα που) ειναι πιαστον τον Aaron και κτυπα τον αλλον Aaron.
Να ανοίξουμε ένα isis vs col?
Θεωρω καλυτερο album των Savatage το Wake of Magellan…
Mου αρεσει παρα πολυ το Enemies of reality ακομα και με την “σκαρτη” παραγωγη!
Ότι δεν έχω δει ακόμα maiden από το 2003 που ξεκίνησα να ακούω μέταλ??και έχουν έρθει και τόσες φορές…:lol:
Μπορεί να κάτσω να ακούσω opeth, αλλά να μην παλέψω άλλο prog συγκρότημα…:roll:
Now playing: Haggard - Chapter IV: In A Fullmoon Procession
via FoxyTunes
- 28
Nαι αλλα οι Opeth δεν ειναι ξεκαθαρα prog συγκροτημα ε!
καλά ναι, δεν διαφωνώ καθόλου.αλλά και πάλι δεν ξέρω, δεν μπορώ άλλες μπάντες.
καλά το 2007 dream theater ήταν η πιο βαρετή μπάντα που έχω δει ποτέ.χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να θέλω να προσβάλω άτομα που τους αρέσουν, απλά εγώ δεν μπορώ καθόλου.
Now playing: In Flames - Dead Alone
via FoxyTunes
Έτσι, μεγάλη συγκίνηση το Clearing The Eye γενικά, είναι εκεί για να θυμίζει μεταξύ άλλων το τελευταίο μου live στο Ρόδον.
για το πρώτο, μπορώ να σε καθησυχάσω, καθώς εγώ ακούω από το 93 και ακόμα να τους δω :lol:
όσο για το δεύτερο, επίσης να σε καθησυχάσω, δεν είναι μόνο οι θηατερ κλπ.
Μπορεί να είσαι γεννημένος για άλλου είδους προγκ,
πιο βαρβάτου:
ή πιο χίππικου
Ημουν σιγουρος οτι ενα απο τα 2 λινκ ηταν Depressive Age.
το δεύτερο κομμάτι πραγματικά έπος!Πάρα μα πάρα πολύ καλό…θα τους ψάξω τους κυρίους…:D:D
εδιτ:σε λίγο τσεκάρω και το άλλο.
Όσο για maiden, οκ με έχεις.
Now playing: Depressive Age - Subway Tree
via FoxyTunes
Δεν νομίζω ότι χάνεις και τίποτε ιδιαίτερο αν δεν έχεις δει λάιβ τους Maiden.