Μουσικά Παράδοξα - ΑΚΑ The WTF? Thread

ειπαμε, ειναι το wtf θρεντ:D

Δε μ’αρέσει το Illusion of Motion από ΥΟΒ και δεν παλεύω με τίποτα τους Baroness.
Έχω φάει αρκετό κράξιμο γι αυτά τα δυο…

Η εκφραση του Gracchus μαλλον ηταν αυτη που ηταν, γιατι οι Iced Earth δεν εχουν καμια σχεση με το epic. :wink:

καλα για τους Baroness δεν ειναι σωστο να τρως κραξιμο ειναι θεμα γουστου.
αλλα για το αλλο, τα θελει ο κωλος σου σκατοαμπαλε.

οι στιχοι τους ειναι επικ

Αυτά τα 2 τα προτιμώ και από το Dreadful Hours.

Από το Blood Fire Death ανετότατα και το Nordland I το προτιμώ, για το Hammerheart τσούκου.:stuck_out_tongue:

Επίσης, το χω ξαναπεί θεωρώ καλύτερο το Godless Endeavor από το Dead Heart In a Dead World των Nevermore.
Εκτελεστικά το 2ο είναι καλύτερο.

:|:|:|:|:|

Ξέρεις κάτι; Ψιλά πράγματα, τώρα που το σκέφτομαι. Ούτως ή άλλως μ’ αρέσουν λιγότερο ή περισσότερο όλοι οι δίσκοι του επικού σκέλους των Bathory, οπότε δεν είναι σπάνιο να αλλάζουν και θέσεις προτίμησης μεταξύ τους. Μόνο εκείνο το Twilight of the Gods βρίσκεται μόνο του και παρακολουθεί από ψηλά οτιδήποτε άλλο…

Όσο για τους Nevermore, δε βλέπω το λόγο να πεί κανείς wtf μ’ αυτό που λες. Προφανώς το Godless Endeavor είναι ανώτερο του Dead Heart in a Dead World ως σύνολο.

Απ’ την άλλη, wtf μπορεί να μου πείτε πολλοί που θεωρώ το ομώνυμο απ’ το Dead Heart… το καλύτερο κομμάτι των Nevermore!

Tο Learning είναι το καλύτερο τραγούδι Nevermore.

Το Turbo αν και θεωρείται πατάτα άλμπουμ είναι φοβερό(δεν είμαι μόνος μου,έτσι?).
Aυτά,δεν έχω έμπνευση.

Πονεσανε τα ματια μου με αυτα που διαβασα !

Το μονο παραδοξο που μου ερχεται αυτη την στιγμη ειναι οτι oι Cult Of Luna των 5 καταπληκτικων
δισκων στα δικα μου αυτια ειναι καλυτεροι των Isis με τους 3 καταπληκτικους και 2 μετριους δισκους.
Αν και αυτο δεν ειναι παραδοξο.Ειναι κοινη λογικη. :stuck_out_tongue:

fixed

Ban και ξύλο στον αποπάνω.

Αστον μωρε.Εδω δεν του αρεσαν οι Minsk μεχρι πριν 3 μηνες.
Θα μιλησει κιολας.

καταβάθος ξέρετε ότι έχω δίκιο κουφαλίτσες όμως! :har::har::har:

Πέρα από την πλάκα και οι 2 μπάντες είναι πολύ μεγάλες.
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί οτι τα Celestial,Oceanic,Panopticon είναι μεγάλες δισκάρες.

Με την ίδια λογική που δεν μπορώ να βρω αρνητικό πάνω σε αυτά τα album, το ίδιο συμβαίνει και για τα cult of luna,the beyond, salvation.

Και μη μπούμε στη λογική να συγκρίνουμε In The Absence Of Truth με το Somewhere Along the Highway γιατί εκεί θα γελάσουν και οι πέτρες.

Για μένα οι cult of luna είναι πιο κοντά σε neurosis από τους isis, απλά είναι άτυχοι(?) που δεν είναι Αμερικάνοι για να είχαν μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

Εξάλλου πιστεύω πως είναι πιο λογικό να πεις πως αντέγραψαν breach παρά isis, αλλά και πάνω σ’αυτό πιστεύω οτι απλά εξέλιξαν τον ήχο τους.

Υ.Γ. άκου το καινούριο converge ρεεεεεεεεεε

Οποτε COL - Isis 4-3 !
Σωστος ο rip σε οσα λεει.

Ναι, αλλά

live Isis - live CoL 5-1

:wink:

Δεν εχω δει τους CoL :frowning:
Ηταν ακριβο το εισητηριο τελευταια φορα και προτιμησα να μην υποστηριξω.

@Γρακχε ο Apollyon εχει απο τις πιο γαματες φωνες και οταν τραγουδαει του δινει και
καταλαβαινει.

Διαφωνουμε, απλα διαφωνουμε.

Οι CoL eιναι καλυτεροι live, και τις δυο φορες που τους ειδα με κερδισαν σε σημεια που οι Isis δεν.

Απο την αλλη, παρα το ανυπερβλητο The Beyond και το πραγματικα υποτιμημενο Somewhere Along The Highway (μεταξυ αλλων εργων), δισκος σαν το Oceanic δεν υπαρχει απο πλευρας CoL.

Και το Red Sea. Το Red Sea ρε μλκς. Δλδ Isis νικουν* στα σημεια, πιστευω. Παρολες τις μπαρουφιτσες.

*Το οτι οι CoL βεβαια δεν ετυχαν της αναγνωρισης που αξιζαν λογω εθνικοτητας ειναι αλλο θεμα, αλλα κιε πολυ σωστο.

παντως εμενα με κερδιζουν οι col

πολυ συναισθημα αυτη η μπαντα, ειδικα αλμπουμς οπως salvation, somewhere along the highway αλλα και το καινουργιο, πραγματικα με συγκινουν οταν τα ακουω, κατι που δεν παθαινω με οποιοδηποτε isis

Είμαι ο μάλλον ο μόνος που δεν έχω δει ποτε λαιβ τους Placebo σε καμία απο τις πολλές εμφανίσεις τους στη Αθήνα, αν και μου αρέσουν απο αρκετά εως πολύ.

Επίσης παίζει να είμαι και ο μόνος που άρχισαν να μου αρέσουν οι Iced Earth εν ετοι 2008…