THERION- 20/10 στη Θεσσαλονίκη (Αποθήκη/Μϋλος),21/10, στην Αθήνα (Gagarin205)

Εννοείται πολύ καλοί για ακόμη μια φορά. Μου άρεσε το όλο κλίμα 25 χρόνια επέτειος-επικήδειος της μπάντας, αν και με χάλασε λίγο ο κρίστοφερ στο μονόλογό του, μου φάνηκε σαν την είχε δει κάπως ρε αδερφέ.

Γενικότερα ευχάριστη βραδιά, καλός ήχος, πολύ ενεργητικότητα όλοι τους στην σκηνή, ωραίο setlist και απόδοση της μπάντας, για μια ακόμη φορά αποθέωση του ελληνικού κοινού κλπ κλπ. Όμορφα πράγματα.

Υ.Γ. Πόσο ίδιος ο πληκτράς με αυτόν απ’ τα σκερτσάκια; http://1.bp.blogspot.com/_Mn7Nv8wsSCQ/SMaRgzghTWI/AAAAAAAAARw/w_0XLcgV6XA/s400/bscap0001.jpg :lol:

Ναι ρε φίλε!!! :lol:

Πάντως όσο αφορά το live το ευχαριστήθηκα απλά κι εγώ. Παρά το ότι δεν ήμασταν πάρα πολλοί, υπήρχε πολύ καλό κλίμα και φάνηκε να το γουστάρει και πολύ η μπάντα.

Ποιος ξέρει τι θα γίνει αφού γράψουν την περιβόητη rock opera…

Αρτι αφιχθεις απο Aθηνα,(αφου δεν πηγα στο ακουστικο που εγινε στη πολη μας) μπορω να πω πως ηταν ενα πολυ δυνατο show,ισως καλυτερο με αυτο προ 2ετιας.Εδω να σημειωσω 2-3 πραγματακια.
Η μπαντα εδειχνε ιδιαιτερα θερμη και ορεξατη.Ισως ο Vikstrom να νιωθει πιο ελευθερος αφου ηταν ο μονος αντρας στα φωνητικα.Αντιθετα η κορη του το παλεψε αλλα για μενα δεν φτανει το επιπεδο της Katarina.Lori, αξια ανεκτιμητη.Τελος οπως εγραψε και καποιος πιο πανω, καποια τραγουδια π.χSon of the staves,Blood of kingu,The khylsti evangelist ειναι τραγουδια μονο για Mats Leven.Αυτα και ελπιζω να μας ξαναρθουν.
Υ.Γ Οσον αφορα γιατο σοου της Σαλλονικης ο Cris με ειπε πως ηταν αποφαση διοργανωτη.

Αν αποφάσισαν για το Γαια λόγω χαμηλής προπώλησης, πρέπει να είναι εντελώς τραγικοί οι άνθρωποι… στο Γαία και πρέπει να είχε 150 άτομα, αν το σόου ήταν ηλεκτρικό δε θα είχε τους διπλάσιους; Ή μήπως στους Έπικα είχε 500 άτομα;

Ναι είχε 150 άτομα, που πληρώσαν όμως ουσιαστικά μισό εισητήριο :wink: Εγώ μπήκα μέσα και βρήκα πάρα πολλούς γνωστούς μου που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ερχόταν.

Την πρώτη φορά που τους είδα προ διετίας το χάρηκα, αλλά όχι τόσο όσο την Κυριακή που μας πέρασε. Το Lemuria το είπαν πολύ καλύτερα, είπαν το Son of the staves of time που μου είχε λείψει τόσο (ως πρωτάρα σε συναυλία τους τότε) και γενικά έδειχναν όντως να το απολαμβάνουν περισσότερο. Είναι από τα συγκροτήματα, νομίζω, που θα ήθελα να βλέπω πιο τακτικά στη χώρα μας επειδή ακριβώς έχουν πολύ υλικό να καλύψουν και δε φτάνει μια συναυλία ανά διετία. Λατρεύω Vikstrom!