THERION- 20/10 στη Θεσσαλονίκη (Αποθήκη/Μϋλος),21/10, στην Αθήνα (Gagarin205)

http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1353%3Atherion--live----&catid=52%3A2011-07-29-07-00-52&Itemid=225

απλά ΓΕΣ!!! :D:D:D:D

Εγγύηση για ένα σωστό live. Λογικά θα τιμήσουμε και πάλι. :slight_smile:

τέλεια!! :smiley:

KAI ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩ!!!:bow2::yahoo::yahoo::yahoo:

Αυτή τη φορά να τους δω όπως πρέπει!!! Μου λειψαν!!!

ΠΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!! ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ!!!

Ομορφα, ομορφα! Aντε να τους δω και αυτους. Αλλο ενα απωθημενο :smiley:

[Τσιγκουνης mode] Καμια τιμη ξερουμε? To link απο πανω δε μου το ανοιγει κανονικα απο τη δουλεια και δεν ξερω αν λεει αν και ειναι λιγο νωρις. [/Τσιγκουνης mode]

τους ειχα χασει περσυ.ΝΑΙ ΡΕΕΕ!

Εμάς πέρισυ μας ανάγκασαν να χάσουμε το 1/3 της συναυλίας! Εϊχαν 3 σαπορτ πιο πριν και έγραφαν στο εισιτήριο ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 9, στην αφίσα έγραφε 8 φτάσαμε και μεις 10 παρα τέταρτο και ακούγαμε το siren of the woods απ έξω!!! Τρελάθηκα! Και στην είσοδο μας είπαν ότι οι πόρτες άνοιξαν 5, τα σαπορτ ξεκίνησαν από τις 6 και οι Θήριον βγήκαν 9(!!!). Αφού δεν έκανα φόνο εκείνη την ημέρα… (Έχασα thypon, wine of aluqah, perennial sophia, nifelheim, sitra ahra και hellequin!!! :cry::cry::cry: Ελπίζω να τα ξαναπαίξουν!:cry:)

Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Εγγύηση για χορταστικό δύωρο σετ! Τώρα που θα είναι και επετειακό φαντάζομαι θα ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις. Ακονίζω μαχαίρια για Lepaca Kliffoth και Ho Drakonta :stuck_out_tongue:

Της πουτανας γινεται φέτος με συναυλιες! Θα τιμησουμε!

Καλά νέα. Πολύ καλά νέα. Τιμάμε για άλλη μια φορά…

καλη φαση…λογικα θα παμε

Στο site τους παντως δεν εχει ανεβει κατι προς το παρων. Ελπιζω να φερουν και Mats Leven!!!

ωραιααααα!!!

Μάλλον μέσα…

…αθτό ακριβώς…νααααιιιιιι:):!:

Ναι, να φέρουν και τον Leven να γίνει της τρελής

Φέτος ελπίζω να τα καταφέρω επιτέλους να τους δω :smiley:

Ε ναι τουλαχιστον τις 2 τελευταιες φορες η απουσια του ηταν εμφανης ιδιαιτερα σε καποια κομματια κατα την γνωμη μου.(Lemuria, Blood of kingu)

Ομορφα, παμε για την 5η φορα λοιπον 8)

Οσοι δεν τους εχετε δει και το σκεφτεστε λογω περιεργου και ενδεχομενως μη-λαηβαδικου ηχου ξεχαστε τα ολα, οι ανθρωποι ειναι καταπληκτικοι λαηβ.

Θα παιξει νεο αλμπουμ στο μεσοδιαστημα εντωμεταξυ?

…ευτυχώς είναι τον Οκτώβριο…γιατί οι Ανοιξιάτικοι και οι Καλοκαιρινοί μήνες είναι ρεζερβέ:p :slight_smile: :!:

δλδ αμα δεν ειχαμε αυτη την γαμημενη κριση,ποσα ακομα συγκροτηματα θα φερνανε??? Τους ειδα περσυ και λογικα θα τους τιμησω και φετος. Αντε να δουμε που αλλου θα παμε.
HEAVY METAL IS THE LAW