Therion @ Athens, Gagarin 205 [20/11/2010] - Θεσσαλονική [19/11/2010]

[B][SIZE=“3”]Τεραστιοι Καλλιτεχνες. ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ.[/SIZE][/B] :bow:

Ένα σας λέω. Θα απολαύσετε ένα θεϊκό show. Όσες φορές και να έρθει αυτή η μπάντα αξίζει να πηγαίνει κανείς, γιατί είναι κάτι το διαφορετικό. Μαγική βραδιά. Μην τους χάσει κανείς. Επίσης, έπαθα πλάκα με την συνέπεια όλων.:smiley:

Πολύ καλή συναυλία. Επαγγελματίες σε όλους τους τομείς.

Είχα ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια για την επιλογή του Vikstrom στα φωνητικά, αλλά βλέποντας τον ζωντανά πιστεύω ότι ήταν η ιδανική λύση. Από τους άρτιους τεχνικά μέταλ τραγουδιστές και ταιριάζει πλήρως με την φιλοσοφία των Therion.

support έπαιξαν? Γιατί εγώ πήγα κατά τις 9 και 20 και τότε μόλις βγήκαν οι Therion.

Merchandise υπηρχε? Set list? :):stuck_out_tongue:

Και για να μη γκρινιάζω μόνο (βλ. Rush) πάμε σήμερα για μια μεγάλη μπάντα…

Λογικά το setlist πρέπει να είναι αυτό:

Sitra Ahra
Wine of Aluqah
Typhon
The Perennial Sophia
Hellequin
Nifelheim
The Siren of the Woods
Voyage of Gurdjieff (The Fourth Way)
Ljusalfheim
Dies Irae (Mozart cover)
Ginnungagap
Kali Yuga, Part 3
Call of Dagon
Clavicula Nox
Enter Vril-Ya
The Blood of Kingu
Lemuria
Abraxas
Unguentum Sabbati

Encore:

The Rise of Sodom and Gomorrah
To Mega Therion

χωρις διασκευή???

dies irae -> Mozart 8)

Aρκετα καλη setlist (θα ηθελα 2-3 ακομα songs αλλα οκ),και απο οτι ειδα και σε αλλες χωρες δεν εχουν μεγαλες αλλαγες στη setlist…

Eτοιμοι για τα Θυρια λοιπον και καλο live να εχουμε!!!
cheers:p

Αυτό πάντως είναι το setlist από το Στρασβούργο, 15 Νοεμβρίου:

[SPOILER]
1. Sitra Ahra
2. Wine of Aluqah
3. Typhon
4. The Perennial Sophia
5. Hellequin
6. Nifelheim
7. The Siren of the Woods
8. Voyage of Gurdjieff (The Fourth Way)
9. Ljusalfheim
10.Dies Irae (moZart cover)
11.Ginnungagap
12.Kali Yuga, Part 3
13.Call of Dagon
14.Clavicula Nox
15.Enter Vril-Ya
16.The Blood of Kingu
17.Lemuria
18.Abraxas
19.Unguentum Sabbati
Encore:
20.The Rise of Sodom and Gomorrah
21.To Mega Therion Celtic Frost cover)

[/SPOILER]

Άντε παίδες, καλά να περάσουμε σήμερα!

απο εψες!

Tsanimix’s

ωραίος… είδα το χέρι μου :-p

ωραία βραδιά. bravo τους.

οι άλλες 2 μπάντες πως σας φάνηκαν?

αν και δεν τρελάθικα
οι Leprous
μου άρεσαν περισσότερο

Loch Vostok
οχι τόσο, αλλα ο drumer τους πολυ γαμάτος. (προσέξτε τον στην αθηνα)

Eρωτηση: τι ωρα βγηκαν τα θερια; Και ποση ωρα επαιξαν τα δυο πρωτα συγκροτηματα;

Εντάξει, μπορώ να κλαψουρίσω; Ελπίζω να αλλάξει κάπως για απόψε γιατί λείπουν αγαπημένα μου… άντε τώρα!!! Ούτε τα μισά δε με καλύπτουν ενώ οι σετλιστ άλλων χωρών ήταν καλύτερες.

Το σετλιστ παντού ίδιο είναι!

Εντάξει τι να πει κανείς… Απίστευτες φωνές, τρομερή σκηνική παρουσία, ο ήχος πάρα πολυ καλός…Ενα live που πραγματικά ήταν live και όχι αχταρμάς! Οι άνθρωποι απέδειξαν ότι ειναι καλλιτέχνες με όλη την σημασία της λέξεως! Τους βλέπω πρώτη φορά και ειλικρινά το απόλαυσα με την ψυχή μου!

Επική στιγμή : Όταν ο αγανακτησμένος μπροστινός μου, που πόση ώρα προσπαθούσε να κάνει ενα headbanging της προκοπής προς το τέλος εξαπολύει ένα τρελό windmill που όλη μαζεύτηκαν και του έδωσαν χώρο!! Respect!

Btw, ξέρει κανείς ποιο συγκρότημα ήταν πριν τους therion? επειδή άργησα άκουσα μόνο 1-2 songs τους αλλά μπορώ να πω πως μου τραβήξαν την προσοχή!

Εντάξει. Τέλος.
Ατελείωτο :respect::respect::respect::respect::respect: και μία ΥΠΟΚΛΙΣΗ στον Κρίστοφερ για αυτό που δημιούργησε.

Εκπληκτική συναυλία. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το μεγαλειώδες της βραδιάς… Όταν τα βρω θα επανέλθω…

Ρε απαραδεκτο σετλιστ…
Τουλαχιστον οχι αυτα που περιμενα.
Δεν ειχα δει το σετλιστ δυστυχως.Αν το ηξερα ισως να μη πηγαινα καν.
Καλη αποδοση αλλα το σοου βασιζεται σε μεγαλο ποσοστο στις 4 φωνες και στο θεατρικο κομματι του.
Δλδ που πας με 2 τραγουδια απο theli και 1 απο καμπαλα??WTF?Αλλα μη παιζει κομματια που γραψαν αλλοι θα παθει τπτ.
Και στη τελικη αμα ηθελα να ακουσω ολο το Lemuria και το SiriusB τα ακουγα και σπιτι μου…
Σε εκεινη τη περιοδεια επαιζε τα παντα…

ποια ήταν τα support?

To ζήσαμε και αυτό, πολύ καλή η δουλειά όλων πάνω στη σκηνή, ολόκληρη παράσταση. Ο Thomas νομίζω έχει δέσει καλά με τη μπάντα και ο Snowy όπως πάντα θεός :respect:
Οι δύο κοπέλες είναι χρόνια στο συγκρότημα και δεν χρειάζονται λόγια νομίζω, φωνάρες και οι 2.
Κορυφαία στιγμή για μένα το εναρκτήριο κομμάτι, το Siren of the Woods και το Lemuria.
Θα ήθελα όμως και Son of the staves of time, μου έλειψε…Τα στάνταρ που έχει θέσει αυτό το συγκρότημα φαίνονται από το γεγονός ότι ενώ έπαιξαν 2 ώρες γεμάτες θέλαμε κ’ άλλο, αφού ξέρουμε ότι στο παρελθόν έχουν κάνει και setlist 2,5 ωρών.
Γενικά, δεν το μετάνοιωσα που πήγα.

ΥΓ1. Όσο για τα σαπόρτ, οι Loch Vostok που βγήκαν πρώτοι δεν μπορώ να πω ότι μου είπαν τίποτα. Ο ντράμερ τους πάντως τα σπαγε. Επίσης δεν είναι και πολύ καλή ιδέα αν θες να κάνεις καριέρα στο smackdown να αντιμετωπίσεις στο πρώτο σου ματς τον τραγουδιστή τους. Τι υπεργομάρι ήταν αυτός ρε?

ΥΓ2. Οι Leprous είχαν έναν αρκετά ιδιόρυθμο ήχο, ασυνήθιστο και σχεδόν εναλλακτικό, και με κέρδισαν. Πολύ καλοί πάνω στη σκηνή, θα προσπαθήσω να ασχοληθώ περισσότερο μαζί τους. Ο ντράμερ τους πάντως έμοιαζε με κολεγιόπαιδο καλής οικογένειας στο πρώτο έτος σπουδών.