Therion @ Athens, Gagarin 205 [20/11/2010] - Θεσσαλονική [19/11/2010]

Σωστος για τον βικστρομ. Απο Καμπαλα οντως θα μπορουσαν να παιξουν και κανα Son Of The Staves of Time που ειναι και liveαδικο αλλα δεν βαριεσαι μωρε8)

Πρώτη φορά τους είδα, 4 από τα αγαπημένα μου άκουσα, αλλά ήταν λες και πήγα μια βραδιά στην όπερα και το λέω με ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ!
Θεαματικοί, γλυκύτατοι, δεν έχω λόγια, αφήστε το.
Παραγγελιά για την επόμενη φορά (γιατί κάποιοι προσπάθησαν να αποσπάσουν υπόσχεση από τον Κρίστοφερ για το καλοκαίρι).

Land of Canaan
Son of the staves of time
Dark venus persephone
Birth of venus illegitima
Summer night city (αν θέλουν ντε και καλά μια διασκευή)
Arrow of the sun
The wand of Abaris

Θα περιμένω… :lol:

Γιατί δεν μπορεί να είναι τόσο καθαρός ο ήχος σε όλα τα λάιβ; :-k

Και κάτι άλλο.

Οι Therion ΔΕΝ είναι πλέον συγκρότημα για να παίζει σε τέτοιους χώρους.
Αυτό που κάνουν τόσο όμορφα σαν παρουσίαση, σαν απόδοση, σαν ατμόσφαιρα δεν μπορεί να αποδωθεί σε ένα Gagarin (Fuzz, κλπ). Επίσης δεν τους αξίζει πλέον να παίζουν σε τέτοιους χώρους…

Αυτά, τα είπα και ξεθύμανα.

Φαντάσου να έπαιζαν σε μέρος με την ακουστική του Μέγαρου Μουσικής…

Και γαμω??

Πολύ όμορφη εικόνα:):!:

NOV 20 2010 Athens GREECE
How I love this country!!!
Yesterday we were in Thesaloniki. The gig was great and the city was beautyful!! Now Im sitting in an internet cafe in Athens!! IN T SHIRT!!! Its very soon time for soundcheck! Tonight we have a looong travel to Bucharest!!!

Αυτά γράφει ο Vikstrom στην ιστοσελίδα του.
Του έκανε εντύπωση το ότι μπορούσε να φοράει κοντομάνικο χειμωνιάτικα :lol:

ο θεούλης είχε βγεί στην λιοσίων με το macbook ανοιχτό και έψαχνε σήμα!

και ναι ήταν εξαιρετικό live. χαίρομε που δεν είμαι ο μόνος που φαντασιώνομαι τους θέριον σε κανα μέγαρο μουσικής και καμια καμερατα να βαραει απο πίσω

Εν ανάγκη και στη στέγη γραμμάτων και τεχνών, αλλά να είμαστε καθιστοί, τέτοια πανδαισία με ορθοστασια, ρε;

εννοείτε καθιστοί. είπαμε μέγαρο. αλλά 'ντάξει… πόσο να κρατηθείς σε κανά blood of kingu ή rise of sodom and gomorah και να μην κουνήσεις την κεφάλα σου?

Προς το παρόν ας βολευτούμε με το dvd από το Miskolc :stuck_out_tongue:

Μέσα για το κούνημα της κεφάλας ντε, δεν είπαμε να κοιτάμε σαν θείτσες, αλλά πρέπει να γίνει κάποτε η αρχή για τέτοιες εκδηλώσεις, άντε, μόνο ο Tankian θα βγαίνει με ορχήστρες; Θέλω Therion στο Μέγαρο! Τι να σου κάνει το διβιδι;

Υ.Γ. Έχω πάθει την πλάκα μου με τον Vikstrom (δεν τον ήξερα πριν)… μαζί με το Roy Khan είναι οι καλύτερες ανδρικές φωνές για μένα.

Εντάξει ρε παιδιά, ειδικά για αυτή τη συναυλία μπορούν να αφαιρεθούν οι καρέκλες του μεγάρου και να έχουν καρέκλες μόνο οι εξώστες αριστερα και δεξιά. :twisted:

Ναι, αλλά σε τέτοια περίπτωση φαντάσου μια συναυλία που θα απαγορεύεται να καπνίσεις, να πιεις ποτό, να πετάξεις το παραμικρό σκουπιδάκι κάτω. Εμένα δε με χαλάει, αλλά ξέρεις πόσα γουρούνια υπάρχουν;

Άλλο ενα φανταστικο λαιβ Θεριον :slight_smile: Μερικες παρατηρησεις :

1. Μπραβο που (τολμησαν και) εχουν αλλαξει το σετλιστ, ηταν οντως “αντισυμβατικο” αλλα ουτε εγω θελω να ακουω τα ιδια και τα ιδια, και φυσικα και ο κριστοφερ 23 χρονια καποια πραγματα ταχει σιχαθει φανταζομαι… Λογικο να ξυνισε ο κοσμος που περιμενε τα κλασσικα κομματια αλλα δε πειραζει.
    ΖΗΤΩ που δεν παιξαν διασκευες, θεριον θελουμε να δουμε. οχι πως με χαλανε, αλλα αν ειναι να κοπει 1 τραγουδι θεριον για να ακουσω πχ 1 αξεπτ, ευχαριστω δε θα παρω

2. Ο Βικστρομ (που βεβαια παντα ηταν φωναρα) εχει βελτιωθει ΠΑΡΑ πολυ σε σχεση με παλιοτερα, εδεσε τρομερα με το γκρουπ και πλεον δεν “χαλαει” τα κομματια του Λεβεν. Φοβερος!

3. ΑΨΟΓΗ συναυλια, κανενα απολυτως παραπονο. Μεχρι και η 2η πλαινη πορτα ανοιξε στο τελος να φυγουμε σαν ανθρωποι :). οι θεριον εχουν δουλεψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γι αυτο το αποτελεσμα, δεν επαναπαυθηκαν στα παλια, εχουν νεες “χορογραφιες”, ενορχηστωσεις, οργανα… Η μπαντα βαζει τα γυαλια σε πολλες αλλες “επαγγελματικες” μπαντες. Οι 2 ωρες περασαν σαν να ηταν 15 λεπτα, δεν εγινε κοιλια σε κανενα σημειο.

δεν εγραψα για τα θερια
που απλα ηταν αψογοι
ωρες ωρες ειχα χαζεψει τελειως
απλα φοβεροι

Therionίτιδα πραγματική…μιλάμε για πανδημία:):!:

Θέλω τη δόση μου, άρχισα να έχω συμπτώματα στέρησης…

Κ γω επίσης! Μια βδομάδα πέρασε και θέλω Therion εδώ και τώρα!!!