Αυτό είναι παλιό set σε σχέση με τα τελευταία της μεξικάνικης και νοτιοαμερικάνικης περιοδείας τους.
Απ’ ό,τι βλέπω στο ευρωπαϊκό tour, [SPOILER]έχουν αλλάξει το Wand of Abaris με το Unguentum Sabbati[/SPOILER]
Δεν με χαλάει:):!:
Δε θέλω τέτοια!!! Εδώ είναι Βαλκάνια, να τα ξεχάσουν αυτά! :lol:
ξερει κανεις ποιος διοργανωνει τη συναυλια;
Η εταιρεία λέγεται Supernova και έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω περισσότερα γι΄αυτή.
εχω τσιμπισει κ εγω τικετ!
εμενα παντως το σετ λιστ μ αρεσει…
Yup! Την Πέμπτη 18 του μηνός…
Ρώτησες είναι σίγουρο??? Θα ναι εκεί τα συγκροτήματα???8O8O8O
Ναι
Γιατί εκεί στην 8Ball βγάζουμε γούστα!
Παιδιά αυτή την ενημέρωση έχουμε. μη σας πάρω και στο λαιμό μου…
Ρε παιδιά, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου παίζουν στη Βουλγαρία. Πως γίνεται να είναι και στο 8ball; :-s
8O8O8O ΜΑΚΑΡΙ!!!
Εκτός θέματος…
Πάντως όσοι έχετε κονέ με 8μπολ ψήστε να φέρει eluveitie μην τρέχουμε αθήνα!!!
For more than obvious reasons, I wanna desperately wanna see them performin’ CúChulainn!!
Not having checked the setlists out, do I stand any fuckin’ chance?
Πρώτον, γιατί γράφεις στα αγγλικά ???
και έπειτα, στην ερώτησή σου δεν απαντώ, γιατί αν απαντήσω παίζει και να με κράξεις που σου χάλασα τη δυνατότητα να εκπλαγείς, ευχάριστα ή δυσάρεστα, την ημέρα της συναυλίας :hippy:
Τελικά θα ναι και Leprous και Loch Vostok? Είχα την εντύπωση ότι ακύρωσαν για Ελλάδα μιας και στο εισιτήριο δεν τους αναφέρει, αλλά στην αφίσα τους έχει…:-k
1 και θα ξεμπερδέψουμε στην καλύτερη των περιπτώσεων!
Εεεε, στα δικα μου εισιτηρια αναφερονται οι δυο μπαντες! Αλλου θα δω τα θεριά εγω;;;;;
Στα 25αρια της Θεσσαλονίκης δεν τους αναφέρει τους άλλους 2.
Πάντως από το λίγο που ασχολήθηκα μαζί τους Leprous=απάλευτοι, Loch Vostok=κάτι γίνεται σε σύγκριση με τους προηγούμενους, αλλά γενικά δεν.
Στα εισητήρια της Αθήνας πάντως αναφέρονται και τα σαπόρτ…:-k
πήρα No 429 για Αθήνα
Με βλέπω-ελπίζω να το παίρνω Πέμπτη-Παρασκευή:):!: