Therion @ Athens, Gagarin 205 [20/11/2010] - Θεσσαλονική [19/11/2010]

Αυτό είναι παλιό set σε σχέση με τα τελευταία της μεξικάνικης και νοτιοαμερικάνικης περιοδείας τους.
Απ’ ό,τι βλέπω στο ευρωπαϊκό tour, [SPOILER]έχουν αλλάξει το Wand of Abaris με το Unguentum Sabbati[/SPOILER]

Δεν με χαλάει:):!:

Δε θέλω τέτοια!!! Εδώ είναι Βαλκάνια, να τα ξεχάσουν αυτά! :lol:

ξερει κανεις ποιος διοργανωνει τη συναυλια;

Η εταιρεία λέγεται Supernova και έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω περισσότερα γι΄αυτή.

εχω τσιμπισει κ εγω τικετ!
εμενα παντως το σετ λιστ μ αρεσει…

Yup! Την Πέμπτη 18 του μηνός…

Ρώτησες είναι σίγουρο??? Θα ναι εκεί τα συγκροτήματα???8O8O8O

Ναι :smiley:

Γιατί εκεί στην 8Ball βγάζουμε γούστα! :smiley: :smiley:

Παιδιά αυτή την ενημέρωση έχουμε. μη σας πάρω και στο λαιμό μου…

Ρε παιδιά, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου παίζουν στη Βουλγαρία. Πως γίνεται να είναι και στο 8ball; :-s

8O8O8O ΜΑΚΑΡΙ!!!

Εκτός θέματος…
Πάντως όσοι έχετε κονέ με 8μπολ ψήστε να φέρει eluveitie μην τρέχουμε αθήνα!!!

For more than obvious reasons, I wanna desperately wanna see them performin’ CúChulainn!!:metal:

Not having checked the setlists out, do I stand any fuckin’ chance?:expressionless:

Πρώτον, γιατί γράφεις στα αγγλικά ???
και έπειτα, στην ερώτησή σου δεν απαντώ, γιατί αν απαντήσω παίζει και να με κράξεις που σου χάλασα τη δυνατότητα να εκπλαγείς, ευχάριστα ή δυσάρεστα, την ημέρα της συναυλίας :hippy:

Τελικά θα ναι και Leprous και Loch Vostok? Είχα την εντύπωση ότι ακύρωσαν για Ελλάδα μιας και στο εισιτήριο δεν τους αναφέρει, αλλά στην αφίσα τους έχει…:-k
1 και θα ξεμπερδέψουμε στην καλύτερη των περιπτώσεων!

Εεεε, στα δικα μου εισιτηρια αναφερονται οι δυο μπαντες! Αλλου θα δω τα θεριά εγω;;;;; :slight_smile:

Στα 25αρια της Θεσσαλονίκης δεν τους αναφέρει τους άλλους 2.
Πάντως από το λίγο που ασχολήθηκα μαζί τους Leprous=απάλευτοι, Loch Vostok=κάτι γίνεται σε σύγκριση με τους προηγούμενους, αλλά γενικά δεν.

Στα εισητήρια της Αθήνας πάντως αναφέρονται και τα σαπόρτ…:-k

πήρα No 429 για Αθήνα

Με βλέπω-ελπίζω να το παίρνω Πέμπτη-Παρασκευή:):!: