Therion @ Athens, Gagarin 205 [20/11/2010] - Θεσσαλονική [19/11/2010]

Όταν λέει στο 8ball meet&greet preshow party εννοεί ότι θα ναι εκεί και οι therion?8O

Explore Vagos Petsidis

Η ίδια απορία ισχύει και για annihilator…

Οχι φιλε,εγω πηγα πριν μια βδομαδα και πηρα 28αρι…
Για Αθηνα παντα…

Για Therion δε νομίζω. Την προηγούμενη μέρα παίζουν στη Βουλγαρία.

meet & greet αυτο ειναι αν δεν ειναι οι Therion τοτε ειναι κατι αλλο. Εκτος αν εχουμε ελληνικη ερμηνεια του θεματος οπως εχει η DiDi για παραδειγμα. Mη μιλας, μη βγαλεις φωτογραφιες, γενικως μην :stuck_out_tongue: :lol:

πάνε τα 25αρια :frowning: sold out δε νομίζω να γίνει, άρα μπορούμε να πάρουμε και την τελευταία βδομάδα :stuck_out_tongue:

Ασε εμεις λεγαμε να παρουμε κανα μηνα για να προλαβουμε 25αρια και οταν παμε μας λεει πως ειχαν τελειωσει τη προηγουμενη μερα :frowning:
Δε πειραζει,τουλαχιστον δεν ηταν 30…
15 και σημερα μωρε!Δεν εχω δει και σετλιστ και εχω καραψηθει… :band:

Ένα σας λέω [SPOILER]Mozart - Dies Irae[/SPOILER]

…και το 28άρι καλή τιμή είναι…πιστεύω σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε για καιρό, λαμβάνοντας υπόψιν και το αποπάνω ποστ:):!:

αυτο το πουστριλικι παντως
τελιωσανε των 25 ευρο τελιωσανε των 35
τελιωσανε των 45 και μεινανε μονο των 145
το εχουνε καθιερωσει
δηλ αν καποιος δεν εχει λεφτα τη συγκεκριμενη στιγμη μετα
πρεπει μετα να παρει δανειο για να δει τη συναυλια[-X

Εδώ όμως οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες, γενικά συμφωνώ μαυτά που γράφεις…πάντως εδώ μυρίζομαι πολύ σπουδαία εμφάνιση, κιέτσι θα αποζημιωθούμε:):!:

Έτσι ακριβώς! Οι Therion μας έχουν συνηθίσει στις τέλειες εμφανίσεις πάνω από 2 ώρες.
Βλέποντας το νέο line-up, μπορώ να πω ότι έχει δέσει. :slight_smile:

Πιστεύω θα ναι από τις πολύ καλές συναυλίες του έτους. Αν κάποιος ξέρει, ας ποστάρει κανένα από τα πολύ πρόσφατα setlist να δούμε τι περίπου παίζουν (με spoiler βέβαια).

Θα πάθετε πλάκα με τα κομμάτια που παίζουν σ’αυτό το tour. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι συμπεριλαμβάνουν τα περισσότερα album τους και δε δίνουν έμφαση στο Sitra Ahra. Επίσης παίζουν κομμάτια που δεν έχουν ξαναπαίξει live. Classic Christofer, huh?

Ρίξτε μια ματιά εδώ: 17 Οκτωβρίου, Μεξικό

[SPOILER]
1.Sitra Ahra
2.Secret of the Runes
3.Typhon
4.The Perennial Sophia
5.Hellequin
6.Nifelheim
7.Clavicula Nox
8.Voyage of Gurdjieff (The Fourth Way)
9.Ljusalfheim
10.Wine of Aluqah
11.Ginnungagap
12.Kali Yuga, Part 3
13.Call of Dagon
14.The Siren of the Woods
15.Enter Vril-Ya
16.To Mega Therion
17.Lemuria
18.Wand of Abaris
Encore:
19.Dies Irae
(Wolfgang Amadeus Mozart cover)
20.Abraxas
21.Quetzalcoatl
Encore 2:
22.Rise of Sodom and Gomorrah
23.The Blood of Kingu[/SPOILER]

νο λιεπακα κλιηφοθ νο παρτυ.

Πολύ χορταστικό σετ-λιστ:):!:

Θεωρώ θετικό το γεγονός ότι δεν έχει πολλά από το Sitra Ahra. Δεν θέλω να αδικήσω το άλμπουμ, άλλα ίσως δεν είναι και τόσο συναυλιακό.

Πολλές εκπλήξεις πάντως βλέπω! Άντε, καλά θα περάσουμε πάλι μου φαίνεται…:yes:

Καλα, το σποιλερ με ισοπεδωσε. Ουφ, αντε να δουμε! Πρεπει να αγορασω και εισιτηριο ρε γμτ… Παμε ρε θεριαααα.

Πολύ μου την δίνει που δεν έχει Schwarzalbenheim! Κατά τ’ άλλα τέλεια!

Και εγω το προτιμω, [SPOILER]στην θεση του Nifelheim. :wink: [/SPOILER]

Πάντως πρέπει να αλλάζει λιγάκι το setlist εννίοτε. Π.χ. στο youtube υπάρχουν βιντεάκια από συναυλία στο Μεξικό, 4 Ιουνίου, όπου υπάρχουν και άλλα κομμάτια.

[SPOILER]π.χ. Son of the Staves of Time…[/SPOILER]