Therion @ Athens, Gagarin 205 [20/11/2010] - Θεσσαλονική [19/11/2010]

224 και 225 σημερα…

setlist από το Μεξικο (17 Οκτωβρίου 2010)

[SPOILER]
Sitra Ahra
Secret of the Runes
Typhon
The Perennial Sophia
Hellequin
Nifelheim
Clavicula Nox
Voyage of Gurdjieff
Ljusalfheim
Wine of Aluqah
Ginnungagap
Kali Yuga, Part 3
Call of Dagon
The Siren of the Woods :yahoo::yahoo:
Enter Vril-Ya
To Mega Therion
Lemuria
Wand of Abaris

Encore:
Dies Irae
Abraxas
Quetzalcoatl

Encore 2:
Rise of Sodom and Gomorrah
The Blood of Kingu

[/SPOILER]

Α, δε θέλω τέτοια. Πού είναι το “Son of the staves of time”???

Βάλε σποιλερ όταν γράφεις για κομμάτια γιατί θα σε κράξουν :wink:

[SPOILER]Μόνο για αυτό λες. Εδώ δεν έχει birth of venus, eye of shiva, nightside of eden κλπ Παρόλα αυτά παίζουν αρκετά κομμάτια. Από θέμα χρόνου είναι καλό[/SPOILER]

Καλό είναι το σετλιστ! Απλά θλίβομαι γιατί λείπει το αγαπημένο μου:(

[SPOILER] Schwarzalbenheim [/SPOILER]

[SPOILER]ΝΑΙ ΡΕ, LEMURIA!!! Αλλά δεν βλέπω eye of shiva!!!:?[/SPOILER]

Ανεξαρτήτως προτιμήσεων, αρκετά μεγάλο το setlist. Πάντως με τόσα πολλά κομμάτια παίζει να κάνουν και ψιλοαλλαγές από συναυλία σε συναυλία.

Κατά τη γνώμη μου, η setlist είναι άριστη τόσο για την διάρκεια, όσο και για την επιλογή των κομματιών, καθώς υπάρχουν κομμάτια που δεν έχουν ξαναπαίξει σε προηγούμενα tours κι αυτό το κάνει πολύ ενδιαφέρον. Άλλωστε αρέσει πάντα στους Therion να εκπλήσσουν :smiley:

Θενκς, θα το έχω υπ’ όψιν.

Αλλά λείπουν καλά κομματάκια, λέμε!!! Άντε μην τους στείλουμε εμείς τη σετ λιστ που θα θέλαμε…

:lol::lol: μακάρι να γινόταν…αν και θα ήταν ψιλοχαμός…ο καθένας θα ήθελε τα δικά του:p:p

Πραγματικά είναι από τα λίγα γκρουπ που σέβοντε τόσο τους οπαδούς τους συναυλιακά! Πάντα παίζουν πολύ ώρα και σε κάθε περιοδεία διαφοροποιούν αισθητά το σετλιστ τους! Βλέποντας τους τρίτη φορά τώρα νοιώθω ότι έχουν καλύψει σχεδόν τα πάντα! Συν ότι ποτέ δεν στα πρήζουν με το τελευταίο τους δίσκο παίζοντας τον πχ ολόκληρο περιορίζοντας την υπόλοιπη δισκογραφία τους!

Συμφωνώ με τον Red Viper :slight_smile:

Μην το λες. Αν το έκαναν εν είδει διαγωνισμού, θα έφτιαχναν ένα τοπ 20 με όσα θα ψηφίζαμε και θα είχαν μεγάλο (μεγαλύτερο) σουξέ.

To είχαν κάνει πριν 3 χρόνια στα τελευταία shows της προηγούμενής τους περιοδείας για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων τους. Ψήφιζαν οι οπαδοί οποιοδήποτε κομμάτι τους ήθελαν να συμπεριλαμβάνεται στο set.

Άιντε βρε, έδωσα το παραδάκι κ πήρα το εισητηριάκι κ γω σήμερα.

Καλή συναυλία να χουμε όταν φτάσει με το καλό. :thumbup:

Εγώ τότε δεν τους ήξερα, στο πηγάδι κατούρησα που δεν ψήφισα δηλαδή; :lol:

@ savax: Μαζί σου!!!

από Tickethouse? Πόσο έχει? 25??

Ναι Tickethouse. 25 ευράκια.

Τα πρώτα 300 έχουν 25, μετά 28, και στο ταμείο 30…ή κάπως έτσι…καλή τιμή, κιαν έχω πληρωθεί πριν τις 20 του μηνός, θά’μαι στάνταρ μέσα:):!:

παιδες υπαρχουν ακομα των 25?? πηρε κανεις τωρα προσφατα να μας πει σε ποιον αριθμο εχουν φτασει ??
αυριο-μεθαυριο λεω να παω να παρω και θελω να προλαβω τα 25αρια…