χτες που περασα δεν ειχαν ερθει ακομα
Μονο που ακουσα το Siren Of The Woods live (σημειωτεων, πρεπει να ημουν ο μονος που ειχε ξελαρυγγιαστει και ηξερε τους στιχους ) μπορω να πεθανω ευτυχισμενος οτι τα εχω δει ολα πλεον. Ο,τι και να παιξουν θα γουσταρουμε 8)
Ρε παίδες ξέρετε αν έχει ξεκινήσει η προπώληση από κανα tickethouse και έτσι? Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω τίποτα… Πότε περιμένουν να τα βγάλουν? Μια μέρα πριν την συναυλία?
όχι, τίποτα ακόμα :!:
Εγω παιδες θα τα παρω απο τικετ αρενα!Χαλαρα και ομορφα!
E τελευταία στιγμή, βέβαια! Είναι ανισόρροποι!
δεν μπορώ να καταλάβω που ψάχνετε εισιτήρια και δεν τα βρίσκετε. στη Θεσσαλονίκη έχουν κυκλοφορήσει εδώ και ένα μήνα σε Metropolis και Tikcethouse. επίσησ έχει και στο www.therion.eventbrite.com και μάλιστα φτηνότερα.
???
Φίλε Mererfin, να υποθέσω ότι δεν πήγεσ σε καμία από τισ συναυλίεσ των WASP, Fates Warning, Gathering, UFO, Gamma Ray etc που έγιναν στο Block33 αυτή τη χρονιά. αν μπορείσ εξήγησε το “δυστυχώς”…
Kατ’αρχην ειναι φιλη και νομιζω πως ειχε παει Gamma Ray αλλα μαλλον θα σου απαντησει οταν γυρισει απο Γερμανια.
Γω ειμαι απο Αθηνα αλλα θ’ανεβω Θεσσαλονικη να τους ξαναδω γιατι λογω γεγονοτος που δεν γινεται με τιποτα ν’ακυρωθει δεν θα μπορεσω να ειμαι στο live της Αθηνας. Δεν εχω παει ποτε σ’αυτο το Block οποτε για πειτε λιγο τι παιζει. Θα φαω τρελη ταλαιπωρια και τρεξιμο για να τους δω γιατι Σαββατο μεσημερι πρεπει να ειμαι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πισω. Μην ξενερωσω τη ζωη μου ε…
Στο Block 33 μπορείς να πας άνετα και με αστικό. Δε νομίζω να ταλαιπωρηθείς. Άλλωστε είναι πιο κοντά στο κέντρο απ’ ό,τι το Principal:)
Φίλη dear, φίλη. Και ναι έχω πάει σε πάρα μα πάρα πολλές συναυλίες τόσο στην Υδρόγειο όσο και στο Block και πραγματικά το μόνο που έχει αλλάξει είναι το όνομα του μαγαζιού, τα υπόλοιπα είναι στο κεφάλι του καθενός. Παρόλο που είχα έρωτα με Υδρόγειο γιατί εκεί έχω ζήσει τα σημαντικότερα live της ζωής μου, από τη στιγμή που είδα πόσο καλύτερο είναι το Principal (στατιστικά πάντα) προτιμώ να βλέπω όλα live εκεί. Άσε που για μας του μέτριου αναστήματος είναι ένα μεγάλο θέμα το block…
:-k:-k
-
To Block33 εχει παντα καλυτερο ηχο απο το Principal.
-
Πας ανετα και γρηγορα με ενα αστικο λεωφορειο.
Το μονο στο οποιο υπερτερει το Principal εναντι του Block ειναι η πολυτελεια του χωρου (με το υπερυψωμενο πισω μερος και τον εξωστη) καθως και η μεγαλυτερη σκηνη του.
Και για μια μπαντα οπως οι πολυμελεις Therion, οντως θα ηταν βολικοτερο να επαιζαν στην σκηνη του Principal, που σε συνδυασμο με την διακοσμηση του χωρου, θα δημιουργουσε μια ιδιαιτερη ατμοσφαιρα.
Αλλα κατα τ’αλλα, προτιμαμε Block.
πώς γίνεται ρε φίλε πάντα να υπάρχουν προβλήματα στον ήχο στο γαμωπρίνσιπαλ?δεν μπορώ να το καταλάβω…κ είναι πολύ βολικό σαν μαγαζί.μεγάλη σκηνή,άνετος χώρος,πάρκινγκ…
Ειτε οι ηχοληπτες του ειναι ασχετοι (εκτος αν καθε συγκροτημα φερνει δικο του ηχοληπτη, δεν εχω παρατηρησει), ειτε η ακουστικη του χωρου ειναι ακαταλληλη για τετοιου ειδους μουσικες.
Οταν η ενταση του ηχου ειναι μετρια ολα ακουγονται μια χαρα, ενω οταν δυναμωνει γιατι και καλα ειναι metal μουσικη και πρεπει να παιζεται δυνατα τοτε αρχιζει η θολουρα. Γι’αυτο εχω παρατηρησει εκει οτι τα support ακουγονται καλυτερα απο τους headliners.
Και η Yδρόγειος πάντως είχε άθλιο ήχο στις στα metal gigs… Φάγαμε τα νιάτα μας (και την ομορφιά μας :p) στην βαβούρα της Υδρογείου. :D.
Για το block 33, είναι το πρώτο metal σόου που θα πάω, και είμαι περίεργος να δω αν θα έχει αλλάξει κάτι. :-k
Ο φίλος που ρώτησε αν αξίζει να έρθει από την Αθήνα, του λέω ότι το μέρος είναι ΟΚ. Δεν είναι και Brixton Academy βέβαια, αλλά αντέχεται.
Στο principal έχω δει και απάλευτα live από άποψη ήχου (βλ. testament 2007) αλλά αυτά ήταν μόνο τον πρώτο χρόνο πιστεύω, που ψαχνόταν με τις συναυλίες. Από κει και πέρα τα live έχουν πάρα πολύ καλή ακουστική, στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον και ο χώρος είναι σαφώς πιο ανθρώπινος, τόσο για τους ακροατές όσο και για τα ίδια τα συγκροτήματα. Και το block/υδρόγειος μια χαρά ήχο έχει/είχει (king diamond και wovenhand ήταν κάτσε καλά!!!) σε γενικές γραμμές αλλά πλέον μου τη σπάει σε σχέση με το principal. Αλλά και πάλι ο ήχος είναι και θέμα θέσης.
Thanks guys, πιθανοτατα θα ειμαι εκει! Δεν μπορω να διανοηθω οτι ερχονται και δεν θα τους δω λογο μιας απλης γκαντεμιας που μου εκατσε για εκεινο το Σαββατο!
@Mererfin: Welcome back, lassie!!!
Βρε μην ανησυχείς μια χαρά θα περάσουμε! Δεν είναι τπτ τραγικό το block. Άντε ξεκίνα να μαζεύεις πράγματα…:lol:
@Thorgal: Καλώς σας βρήκα Λάσε!!!
Όσοι καίγονται για Αθήνα, ας βιαστούν αν θέλουν τα 25άρια, σήμερα πήρα το 218.