Therion-Lemuria / Sirius B

Ρε τι λένε τα 2 καινούργια album των therion?Τα έχει ακούσει κανείς?Σκέφτομαι να επενδύσω…

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΑΦΟΒΑ,ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ THELI TOY 2004…ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ CD…ΣΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ(20ΕΥΡΩ)…ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ…

Τρομερός δίσκος. Ακούω το πρώτο δισκάκι και έχω πάθει πλάκα.
Ήδη άργησα να το πάρω, αλλά με το που το βρήκα σε καλή τιμή στο patsis το τσίμπησα αμέσως. Αλλά και σε ψηλότερη τιμή να το είχε σίγουρα τα άξιζε τα λεφτά του. Συνδυάζει πολλά και διάφορα στοιχεία και ακούγεται άνετα από οπαδούς κάθε είδους, είτε rock είτε metal. Μωρ μπράαααβο.

Ναι, και εγω μαλλον θα το αγορασω, παντα μου αρεσαν οι Therion.
Το Metropolis το εχει 13,70?

Το έχω αγοράσει πριν απο μερικές μέρες… Σήμερα άκουσα το πρώτο CD και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα… Φοβερή ποικιλία… Αύριο θ’ ακούσω και το δεύτερο…

στα metropolis του ηρακλείου δεν το έχει φέρει ακόμα τα νεύρα μου!

Παρα πολύ καλή δουλειά!! Αξίζει να επενδύσετε! :smiley:

Παιδιά τα αγόρασα επιτέλους!Φοβεροί οι Therion,μαμάνε!!! :arrow: Επενδύστε άφοβα!

Καλά ήταν τρομερό ! Περιμένω πως και πως την συναυλία ( 2 Οκτωμβρίου στην Υδρόγειο ! :stuck_out_tongue: )

εγώ ένα μήνα το ψάχνω και μου λένε από Σεπτέμβρη…Οκ δε το ψάχνω εκεί που πρέπει αλλά επειδή no money no honey αναγκαστικά αγοράζω πλέον μόνο από metropoli και patsis… :cry:

An arrow from the sun is like a sceptre in your hand
A key to time and space, to joureys within
Arrows form the sun will open up your beating heart
Sophia will shine when they hit your soul, ΩΠΑ :!: