Thessaloniki Rock Bars

Το browser μου κάτι έχει κ δεν μπορώ να κάνω σερτς, οπότε αν το θρεντ υπάρχει ρίχτε μου John Locke.

Ανεβαίνουμε για εκδρομή, μπορεί κάποιος να προτείνει κανά καλό μπαρ??? Με διευθύνσεις ει δυνατόν.

λεπον, υπαρχει το drifter που ειναι σε ενα στενακι καθετα στη ναβαρινου,
επισης ειναι το bolivar (η καπως ετσι) στη ναβαρινου. δεν εχω παει ποτε εκει :stuck_out_tongue:
ο παππαγαλος στην πλατεια ναβαρινου παλι.
μετα εχουμε το dizzy και το harley που ειναι λιγο πιο βαρυ το θεματακι εκει και ειναι στα λαδαδικα
και τελος το 8ball που ειναι μεταλ κλαμπ και ειναι και αυτο στα λαδαδικα.

To Bolivar, είναι πολύ καλό μπαράκι, μετά από δισκότσαρκα…τουλάχιστον με τον Sok αυτό κάνουμε μετά από Θεσσαλονικιότικη δισκότσαρκα:):!:

Το λοιπόν.
Τα περισσότερα Rock Bars εδώ πάνω έχουν κάθε μέρα και διαφορετικό είδος που παίζουν, οπότε ανάλογα με τη μέρα που θα βρεθείτε και τη μουσική που θέλετε ν’ ακούσετε, θα πάτε στο ανάλογο μαγαζί.
Αν πάτε Παρασκευή βράδυ π.χ. στο 8ball στον κάτω όροφο θα παίζει ντίσκο.
Τα μαγαζιά είναι αυτά που προαναφέρθηκαν, όσο για το Bolivar δεν έχω πολυπάει αλλά έχω την εντύπωση πως δε μένει ανοιχτό ως πολύ αργά.

HARLEY, με διαφορα απο οποιοδηποτε αλλο.

Το Bolivar καφετερια ειναι.

λερη 8ball να πας την Τεταρτη…
το μπολιβαρ παντως ειναι και πολυ ΤΡΟΥ…αν δεν εισαι ΤΡΟΥ δεν πρεπει να πας…:lol:

Το Χάρλεϋ έχει βλάκα ιδιοκτήτη, πράγμα που προσωπικά με ξενερώνει, γιατί μας έχει κάνει μαλακία σε live.

Φαινεται, πολυ υφος ο ξανθος, αλλα με τετοια μουσικη που βαζει δεν θελεις να φυγεις κι ας εχει ξημερωσει.

• την διακοσμηση φυσικα.

υπαρχει θρεντ απ οτι θυμαμαι…anyway dizzy dolls και arc κορυφη…και το πτυχιο καλο ειναι

Καταρχάς ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Πιο πολύ με ψήνει μέχρι τέρα Harley και 8ball.

Harley Τετάρτες τι παίζει?

ποοοοοο σαπιλα…
πηγαινα ολο το πρωτο ετος εκει για καφε κτλ…νταξ μετα το βαρεθηκα

λερη παντως το 8ball τεταρτες εχει ποζερ γκλαμ κτλ…

Για Τεταρτες συγκεκριμενα δεν ξερω, ουτε νομιζω οτι αναλογα με τη μερα το Harley βαζει και κατι συγκεκριμενο.
Γενικα παιζει hard rock & heavy-power-thrash metal κυριως.

επισης τωρα που το θυμιθηκα, ειναι και το silver dollar (δεν θυμαμαι πως λεγεται η οδος που βρισκεται), το Lucky Luke στην προξενου κορομηλα και “το νερο που καει” παλι στην προξενου κορομηλα (το τελευταιο λιγο σαπιλα).

ποοοο το λουκι ειναι απο τα τελευταια κλασσικα μπαρ που ξερω…χαμετηπειο(πως στο διαολο γραφεται) που ελεγε και ο Κατακουζηνος τελειως…πολυ ωραια μουσικη ροκ ν ρολλ γκαραζ και τετοια, αν και μικρο…δεν ξερω αν εχει ‘‘χαλασε’’ εχω καιρο να παω…

ε οχι και σαπιλα το νερο που καιει καλε…

ξερω κατι παιδια που τα εδιωξαν κανονικα απο το νερο που καει (με εμμεσο τροπο) πριν καν καθησουν!!! κανεις δεν ξερει ακομα τον λογο…