Third Dive+Buzzing Honeys@ Candela , free eisodos, 5/12

Ένα φανταστικό ροκ ν ρολ live θα γίνει σήμερα το βράδυ Παρασκευή 5/12 στο ροκ μπαρ Candela στην Δάφνη.
OI Third Dive είναι μεγάλη μπάντα. Παίζουν σε αυτούς ο παλιός drummer των Liquidust, ο κιθαρίστας και ο μπασίστας των Cube.Καταλάβατε… Στους Buzzing Honeys παίζω εγώ :stuck_out_tongue:

free είσοδο θα έχει άρα δεν έχετε και πολλά να χάσετε. Ψηθείτε!!!

www.myspace.com/thirddive

ΟΔΗΓΙΕΣ :
Μπαίνετε στο μετρό, κατεβαίνετε στο μετρό της Δάφνης, βγαίνετε Βουλιαγμένης προς Αθήνα και μόλις δείτε την eurobank στρίβετε δεξιά στην Αλκμήνης. Αλλιώς πάρτε κάποιο λεωφορείο κοντά είναι :stuck_out_tongue:

εχμμΜΜ ξέχασα να γράψω ότι είναι Παρασκευή 5/12. ΣΗΜΕΡΑ!!!
mods help??:-s Πως αλλάζω τίτλο?

υποτίθεται πώς άμα κάνεις διπλό κλικ πάνω στον τίτλο μπορείς να τον αλλάξεις. αλλά όποτε θέλω να το κάνω εγώ εκεί που πάω να το κάνω rename φορτώνεται η σελίδα του τόπικ αυτόματα και δεν προλαβαίνω:-k:-k

τεσπά, όμορφες ροκενρολιες παίζετε που μυρίζουν μπύρα. αλλά αύριο έχω να παω ΣΝ κ δεν θα μπορεσω να έρθω. νεχτ ταιμ.

Τις όμορφες rock n rollies που άκουσες( στο myspace μάλλον ε?) τις παίζουν οι Third Dive. Εγώ είμαι στους buzzing honeys :stuck_out_tongue:
όσοι πιστοί προσέλθετε σήμερα. Τζάμπα είσοδος και πραγματικά οι Third Dive είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Οι κιθάρες ζωγραφίζουν , πολύ καλή φωνή, μπάσο και τύμπανα groovaroun …γενικά ό,τι πρέπει.

Εδιτ : Μετά το τέλος του live θα ανέβω να βάλω καμιά μουσική από ACDC, ZZtop, Motorhead, Lynyrd Skynyrd, Galagher, Doors, Rolling Stones, κλπ κλπ. και στονεριές θα έχει το μενού…

οοουπς… ναι δίκιο έχεις, τους third dive εννοούσα που τσέκαρα το myspace τους που λινκαρες.