Διαλέχτε την αγαπημένη σας εκτέλεση ενός από τα πιο ιστορικά κομμάτια… Τολμώ και συμπεριλαμβάνω και την αυθεντική εκτέλεση του Eno γιατί όντως είμαι περίεργος για αυτό… Για το κομμάτι δεν έχω να πω πολλά… πασίγνωστο, ανεπανάληπτο, το πανκ πριν το πανκ κλπ κλπ…
Πρόλαβα?
πρόλαβα
Μωρά στη φωτιά, emotional reasons και έτσι.
Επόμενη επιλογή, o μπραηαν. Τιμής ένεκεν στο δημιουργό και ας αγαπάμε bauhaus.
Ω ρε που με πήγες τώρα.
εντιτ
μαζί με τους ρηζονς παραπάνω, να βάλουμε και τις στιχάρες
Να πω και εγώ την αποψάρα μου και γιατί προτιμώ την εκτέλεση από Μωρά. Αν και τα είπατε…
Αυτήν την εκτέλεση πρωτακούσαμε
Με αυτήν την εκτέλεση έχουμε γκαρίξει στις συναυλίες των Μωρών:
[SIZE=“5”][FONT=“Comic Sans MS”]Τώρα εγώ τραγουδάω και μιλάω,και γελάω, σε φιλάω, σε πονάω, σε γαμάω, κουρασμένο μυαλό, κουρασμένο μυαλοοοοοοοοοό[/FONT][/SIZE]
Σε αυτήν την εκτέλεση μιλάνε μέσα σου οι στιχάρες όπως λέει η Altered,
Σε αυτήν την εκτέλεση είναι το σόλο που λέει ο χόκαμ…
Σε αυτήν την εκτέλεση είναι εκείνο το εθίστικο μπιπ μπιπ μπιπ μπιπ που ακούγεται καθόλη την διάρκειά του…
Όπως λέει και ένας στο youtube:
[SPOILER]
ΚΑΒΛΩΣΑ Κ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΑΣΧΑΛΗ … ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ … ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΙΑΣΩ ΕΝΑ ΑΓΑΛΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΓΥΟΣ ΘΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ … [/SPOILER]
Εντάξει, άπειρο ρησπεκτ στον δημιουργό Eno, αλλά το κομμάτι απογειώθηκε και από τους Bauhaus και από τα Μωρά.
Οι Bauhaus βγάζουν μιά kraut μονοτονία-ψυχρότητα αλλά όπως και να το κάνουμε με την διασκευή των Μωρών το μάθαμε το κομμάτι για να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Την αίσθηση του “γκρίζου πάρτυ” λόγω των στίχων, δύσκολα την αλλάζω