Γεια σας! this is Cosmosis

Το άλλαξα το thread για να μη φωνάζετε! Εντάξει μπερδεύτηκα ως νιούφης και έγραψα για moral εδώ!Γράψτε λαθος! και δε σβήνει κιόλας.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν, είμαι από θεσ/νικη, μένω αθήνα, είμαι αρειανός και γουστάρω ροκ και μέταλ. Στο προφιλ μου αναφέρονται μερικά συγκροτήματα που γουσταρω.

Γενικά γουστάρω, power και μελωδία, ριφς και σολαρίσματα και πλέον δεν μπορώ τις καφρίλες και τις άσκοπες τσιρίδες, το πέρασα το στάδιο και πονάει το κεφάλι μου!

Μια που εδώ όμως είναι το Introduce Yourself, θα μας πεις τίποτα για τον εαυτό σου? Ή σε ενδιέφερε απλά να πεις για το άλμπουμ?

Καλωσήρθες, Ανεκπλήρωτη Αγάπη που τα σπας!!!.

Are you a spambot?

Περιττό να σου πω πως μόλις είδα το θρεντ έτρεξα να ποστάρω, με την υποψία πως είναι bot.

αμα περιμέναμε το ελληνικό ροκ να αναγεννηθεί απο την Universal ζήτω που καήκαμε. Για αντιγραφή των HIM είναι μια επιτυχημένη προσπάθεια, αλλά ως εκεί.

γρήγορη ανταπόκριση βλέπω! Τι να πώ για τον εαυτό μου? δε μπήκα εδω για γνωριμίες! Μου αρέσει η Rock μουσική απλά! οχι ότι εχω προβλημα να γνωριστούμε!

ακουσέ το πρώτα, πριν βγάλεις συμπεράσματα Παναγιώτη. Έχει και στοιχεία ΗΙΜ!

οχι ρε φιλε, τι spam!

Ε τώρα τον έψησες.

Καλώς σας βρήκα Shaman!

ε μα εννοείται ότι αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλα μετά την ακρόαση των κομματιών τους. (τους ήξερα τους τύπους από το myspace)

Να πας από κει που ρθες…

Oχι μην τον αποπαιρνετε, ειναι αξιολογη μπαντα:lol:

Δεν πας να δείς αν έρχομαι!

Toν κακό σου τον καιρό!

Έλα και ένας άνθρωπος μίλησε σωστά, επιτέλους!

Shaman! Η άποψή σου εκφράστηκε σαφώς! Άκου Onirama!

Είμαι ήδη φαν.

Ποιος μιλησε σωστα???:p:lol::lol::lol:

Cynic επίσης πολλή καλή δουλεια, τώρα άκουσα! Να υποστηρίξουμε όλοι, τις καλές ελληνικές μπάντες!

Ο Cynik μίλησε σωστά!