ThisQuietArmy - Absent Without Leave, live at six d.o.g.s, Athens, 11/4

Πέμπτη 11 Απριλίου

ThisQuietArmy
Absent Without Leave

Περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα

http://www.facebook.com/events/262366217233170

CTS

Όμορφο λαιβ.

Κατι που χρειαζομασταν επειτα τις πολυ καλες συναυλιες των Nadja και This Will Destroy You.
Εκει λοιπον!

Γεια χαρά
Είναι ένα live που περιμένουμε κι εμείς πως και πως και πιστεύουμε ότι θα αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις!
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει ήδη ηλεκτρονική προπώληση στο eventbrite:


ενώ δεν θα υπάρξει προπώληση στα γνωστά σημεία για τις επόμενες 2 μέρες που απομένουν αλλά κατευθείαν στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας, αυτή την Πέμπτη δλδ.
Σας περιμένουμε :slight_smile:

Η βραδια ειναι κοντα λοιπον. Λετε να παιξει τιποτα και απο destroyalldreamers; οχι πως με χαλαει το drone/doomgaze του!

Ομορφη η συναυλια της Πεμπτης, οπου δικαιωσε πιστευω και με το παραπανω τον ελαχιστο κοσμο που παρεβρεθηκε.

[B]Absent Without Leave[/B]: Ομορφη μουσικη απο το σπιτι, πανεμορφη εκτελεση συναυλιακα. Η πρωτη φορα που καταφερα να παρακολουθησω συναυλια του και εμεινα με πολυ καλες εντυπωσεις. Ambient/shoegaze με dreampop περασματα, ταξιδιαρικη μελωδια και με φυσικα τοπια και εικονες στο προβολεα.
[B]ThisQuietArmy[/B]: Ο Eric Quach, γνωστος και εξαιρετεος απο τους φοβερους destroyalldreamers μας πηρε την ψυχη στη συναυλια. Σιωπηλος και διαρκως συγκεντρωμενος στην εκτελεση, προηχογραφηση αλλα και παραμορφωση του εργου του, εξεπληξε αλλα και εκλεισε μια και καλη τα στοματα των ελαχιστων χιπστερ που προσπαθησανε και παλι να συζητανε ολη την ωρα. Ειναι απο τους μαλλον ελαχιστους οπου αξιοποιει και θριαμβευει με την πλουσια συλλογη απο τα πεταλακια του, πραγμα που πρεπει να παραδειγματιστουν μερικοι μερικοι που προηχογραφουν και παραμορφωνουν απο το σπιτι και πατανε μετα απλα το play απο το apple τους στη συναυλια.
Τον καταφεραμε τιμια και κερδισμενα για περιπου εικοσι λεπτα ακομα για το εργο του.
Πολυ φιλικος και συζητησιμος στο τελος, του ειπα πως φορεσα Την Kαλυτερη Mπλουζα για το καλο της συναυλιας. Συμφωνησε. Μακαρι να τον ξαναδουμε συντομα κοντα μας.
Περι κοσμου που ανεφερα παραπανω, ενδεχομενως οι φωτογραφοι/ανταποκριτες απο σελιδες και εντυπα, να ηταν συνολικα περισσοτεροι απο τους απλους θεατες… Σπαρακτικο. Με κατι τετοια, οι μερες που θα βλεπουμε το XXX υπεργνωστο συγκροτημα μια φορα καθε τρια χρονια και μονο, δυστηχως δεν φανταζει και τοσο μακρυα…