Μπορει καποιος να μου αναφερει τι γινετε οταν το πακετο φτασει Ελλαδα? Τελωνεια , φοροι κλπ ? Γιατι εψαξα και δεν βρηκα τιποτα:(
Επισης που να απευθυνθω εκει στο λιμανι? δεν ξερω και που σκατα τα πηγαινουν #-o:lol:
Μπορει καποιος να μου αναφερει τι γινετε οταν το πακετο φτασει Ελλαδα? Τελωνεια , φοροι κλπ ? Γιατι εψαξα και δεν βρηκα τιποτα:(
Επισης που να απευθυνθω εκει στο λιμανι? δεν ξερω και που σκατα τα πηγαινουν #-o:lol:
Δεν υπάρχει τελωνείο και φορολογία για προϊόν αγορασμένο στην ΕΕ. Από τη DHL παραδίδεται το δέμα στις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και από εκεί έρχεται σπίτι σου.
Edit: Ξέχασα να πω ότι μπορείς να ζητήσεις από το Thomann το tracking number της DHL για να δείς πότε θα φτάσει Ελλάδα το δέμα.
Καλα τα ειπε ο Mits@kos.
Μέχρι να φύγει απο Γερμανία, μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της παραγγελίας απο το site του thomann. Απο κει και περα, θα κανει σιγουρα 3-5 για να έρθει σπίτι σου, και δεν πληρώνεις τίποτα έξτρα στον διανομέα.
Απλα κοιταξε μην εχει ανοιξει κανενα δεμα και εχει φυγει τιποτα γιατι ειναι γνωστο φαινομενο.
Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι!Αυτό με το λιμάνι δεν το έπιασα…θα έρθει στην πόρτα σου το πακέτο
Ευχαριστω πολυ παιδια:D!! Ενα ακομα :
Μου ζητανε να κανω καταθεση στην Deutche Bank ( ετσι πρπει να γραφεται) εγω που ομως θα κανω την καταθεση? Συνεργαζετε καμια τραπεζα εδω? :-k
Eγω εκανα απο Eurobank, και μπορεις να τα στειλεις με εμβασμα. Κι απο τις υπολοιπες τράπεζες λογικά δε θα’χεις πρόβλημα
Ευχαριστω !
Θα σπευσω να πληρωσω ετσι τοτε 8)
Θέλει κανείς τίποτα από thomann? Είμαι στα 80-90? και θέλω βοήθεια να φτάσω τα 299, να γλιτώσουμε το shipping