Αγαπημένη thrash μπάντα

Έψαξα και δεν βρήκα να υπάρχει τέτοιο poll (αν και μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει). Ίσως λοιπόν με “πρόδωσε” το search.
Aν είναι έτσι κλειδώστε το. Αν όχι, πείτε ποια είναι η αγαπημένη σας thrash μπάντα.

Πρώτη ψήφος, και έπεσε στους Kreator…τι να κάνουμε…αγάπες:!:

M’ αρέσει που ξεκινάμε με Kreator. Εγώ δεν ψήφισα ακόμα. Θα περιμένω λίγο.

ολοι σπερνουν… αλλα το κολλημα με τους slayer δεν ξεπερνιεται ευκολα… οποτε χαλαρα slayer… αν και οχι το καλυτερο τους- το reign in blood αλλαξε οτι ακουγα… ηττα μεγαλη…σοκ και δεος… προσκυναμε τα απαντα…επιρεασαν πααααααρα πολλους με αυτα τα αρρωστημενα riff… respect…

Αν και η ψήφος μου θα πάει αλλού, συμφωνώ για τους slayer σε όσα λες. Ειδικά για την περιγραφή όταν άκουσες το reign in blood.

Πρωτα Μetallica μετα Slayer και ανερχομενη αγαπη Sepultura

Αν το αγαπημένο μου συγκρότημα γενικά είναι οι Metallica, ψήφισα Slayer. Κατά την γνώμη μου οι Mets δεν είναι thrash, το μόνο thrash cd που έβγαλαν ήταν το Kill em all.

Δεν έχεις άδικο σε γενικές γραμμές (αν και δεν θεωρώ ότι είναι μόνο το kill em all).
Δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις ως αμιγώς θρας μπάντα. Και τους megadeth θα πρόσθετα εγώ. Από την άλλη, αν δεν τους έβαζα στο πολλ, θα έπρεπε να απαντήσω σε δεκάδες ποστ του στυλ “που είναι οι metallica” “που είναι οι megadeth”.
Βέβαια, παρ ότι οι metallica είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες, για τον ίδιο λόγο με σένα δεν θα τους δώσω την ψήφο, η οποία θα πάει σε μια άλλη αγαπημένη μπάντα, τους kreator, αφού έδωσαν μεγάλη μάχη με μια άλλη αγαπημένη μπάντα, τους sepultura.

Σεπούλτσουρα! :stuck_out_tongue:

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7908&highlight=thrash+��������

:lock:

Ωραίος!