σιγα μην μοιραστει κ ο carey τα μαγικα μανιταρια του
ευλογησον
σιγα μην μοιραστει κ ο carey τα μαγικα μανιταρια του
ευλογησον
Deckard, το κρασί του είπα, όχι το κορμί του :p:p
μπες στο θέμα tool, δες τα ποστ του awake και θα καταλάβεις πως ένα ποτήρι κράσι με τον Maynard, θα είναι για αυτόν εξωσωματική εμπειρία
Α μάααλιστα, οκ. :vibrate:
deckard τα παραλες αλλα κατανοω το υφος του ποστ σου,νομιζεις οτι θα σου φαω την leonin ( δεν παιζει κατι τετοιο,κρατα τις δυναμεις σου για την τιτανομαχια με γρακχο και jim που θα ερθουν εδω πεινασμενοι για φρεσκια γυναικεια σαρκα)
besides εχοντας μιλησει τετ-α-τετ με adam jones στους δρομους της αθηνας μια μερα πριν τη (ο θεος να τη κανει) συναυλια τους το 2006 και με chancellor/carey στο underground στα εξαρχεια (μεγαλες στιγμες να βλεπεις chancellor [SIZE=“3”]σκατα [/SIZE] απο αλκοολ ναναι πεσμενος σε κολωνα εξω απο το μπαρ
εχω ολοκληρωθει σαν groupie
leonin ο deckard προσπαθει να με παρουσιασει σαν εναν ανωμαλο τοολ-φαν stalker οταν απλα ειμαι η φωνη της αληθειας εδω μεσα
μην αφησεις τη φωνη του φοβου να σε τυφλωσει
(υποψιν ο ντεκυ στον ελευθερο χρονο του φοραει τουαλετες κ διαβαζει κοσμοπολιταν )
LMAO!
Αν αληθεύει αυτό που λες για Adam και Justin τότε σε ζηλεύω ΠΟΛΥ.
αυτό στην παρένθεση είναι κακοήθειες
leoin μην τον ακούς, έλα στην αγκαλιά μου να σε πάω σε live Shadow gallery στην Λάρισα και μετά για παϊδάκια στο Αργυροπούλι 8)
απιστοι θωμαδες αχ…
οι justin/danny ηταν μαζι με mastodon στο underground το βραδυ ακριβως πριν τη συναυλια τους στην αθηνα το 2006
μπορουν να το επιβεβαιωσουν υποθετω κ οποιος αλλος ετυχε να βρισκεται εκει περα εκινο το βραδυ
τον jones τον πετυχαμε downtown να κανει βολτα κοντα στην ομονοια.μαλιστα ημουν με ενα φιλο που τον ειδε πρωτος κ οταν μου εκανε
‘μλκ ο jones μπροστα μας’ επαθα ενα κοκομπλοκ
η συναυλια μπορει να ηταν μουφα αλλα αφου ειδαμε 3/4 μελη τους in the flesh χαλαλι κ τον σκατα ηχο κ ολα
ο maynard ειναι ντιβα κ εμεινε στο ξενοδοχειο να παιζει το παπαρι του
-ουτως η αλλως αγαπαμε παλιο καλο maynard εποχης aenima tour οταν και
a)ειχε φωναρα
β)ελεγε ολο μαλακιες μεαταξυ των τραγουδιων
γ)εβγαινε βαμμενος μπλε/φουξια/ντυμενος τηλεευαγγελιστης
αυτα.
Leoin?!
:-k μάλλον θα απορρίψω την προσφορά σου μιας που δέχτηκα μια πιο συμφέρουσα.
Edit: Εντάξει, σε πιστεύω. Τυχερέ.
Ήμουν κι εγώ εκεί το 2006 στην αποθήκη.
αυτο…
διαβαζα ξαναδιαβαζα…
προσπαθουσα να βρω απο που προεκυψε…
Sorry έχω ένα θέμα με την Quenya
θα κάνω επανάληψη όμως…
μπες κ εδω κ ψηφισε να δουμε τι ψαρια πιανεις
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13618
(ντεκ μπες κ ψηφισε κ εσυ ρε)
Leo= ίσκιος στην Quenya.
Αλλά με το in δεν βγάζω άκρη.
εχώ ψηφήσει ήδη 8)
ντεκ να της δωσω κ το λινκ για τα vinyl rips ρε συ ?
(κατσε να δω κ ποια κομματια ψηφισες , αν δεν εγκρινω 10αδα θα βαλω λογια για σενα στην λεονιν)
Όχι από το πρώτο ραντεβού
Έκανα την καλή πράξη της ημέρας και ψήφισα.
αχαχαχαχαχαχα θεος
(βγαλε το pot και βαλε stinkfist και θα σε φτιαξω με λεονιν 8))
μολις ειδα κ 10αδα της λεονιν.ντεκυ ταιριαζετε χωσου
έπρεπε ένα από 10000 days για την τιμή των όπλων
αυριο η καλη πραξη της ημερας θα ειναι καφες με ντεκαρντ
(παω να πλυνω δοντια,σας αφηνω να τα πειτε με την ησυχια σας τα 2 τουλοπιτσουνακια)