Thriller μασκε παρτυ σάββατο 16.3

Ο μικρός Michael της Motown περιόδου μαθαίνει από τους James Brown, Stevie Wonder και Diana Ross, συναντά τον εαυτό του στην χρυσή εποχή της Disco των Earth, Wind & Fire, Bee Gees και Donna Summer, “τρομάζει”… σπάζοντας κάθε ρεκόρ με το Thriller και επαναπροσδιορίζεται στα beatbox της New Jack Swing δεκαετίας 90 των Janet Jackson, MC Hammer, Fresh Prince και Kriss Kross! Το μεγαλύτερο χορευτικό μασκέ παρτυ της πόλης, στον καταλληλότερο χώρο με ζαβολιάρικη trick or treat διάθεση!

Ένα event του MICHAELJACKSON.GR. Φωτογραφίες από τα δύο προηγούμενα αποκριάτικα παρτυ στο http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151185313921646.441495.176287831645&type=1

Περισσότερα έρχονται. GHOST HOUSE, Λεπενιώτου 26 - Ψυρρή

[B]MICHAEL JACKSON’S THRILL ATHENS! ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ

THEY’RE BACK FROM THE GRAVE AND READY TO PARTY!

22:00 | Ghost House, Λεπενιώτου 26 Ψυρρή (Ηλεκτρικός Θησείο)[/B]

Το THRILL ATHENS βασίζεται στο concept και την αισθητική του THRILLER videoclip, της μοναδικής αυτής δημιουργίας των Michael Jackson και John Landis (An American Werewolf in London, Blues Brothers, Black Or White) που διαμόρφωσε τα σύγχρονα μουσικά βίντεο και άφησε το στίγμα του στη σημερινή pop κουλτούρα! Ένα αποκριάτικο παρτυ - φόρος τιμής στις ταινίες τρόμου, ανοιχτό για όλους! Φωτογραφίες από τα δύο προηγούμενα event στο http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151185313921646.441495.176287831645&type=3.

[B]►70S - 90S ALL HALLOWS DISCO, SOUL, RNB, POP DJ/VJ SETS + HORROR MOVIE CLIPS

►PRE-PARTY (17:00) DOWNTOWN ZOMBIE WALK BY “ZOMBIE WALK ATHENS, GREECE” (http://www.facebook.com/groups/134982976523607)

►SPECIAL EFFECTS & ZOMBIE MAKEOVER από το “EXTREME FACE ART” (http://www.facebook.com/extremeface.art)

►PHOTOS BY ANTHONY DAVID (www.facebook.com/AnthonyDavidPhotoPage)

►COSTUME CONTEST. KILLER PRIZES!

  • MORE[/B]

Πλάσματα με 40 μάτια! Πόρτες κλείνουν και κρύα χέρια σε αγγίζουν στο σκοτάδι… Ο μικρός Michael της Motown περιόδου μαθαίνει από τους James Brown, Stevie Wonder και Diana Ross, συναντά τον εαυτό του στην χρυσή εποχή της Disco των Earth, Wind & Fire, Bee Gees και Donna Summer, “τρομάζει”… σπάζοντας κάθε ρεκόρ με το Thriller και επαναπροσδιορίζεται στα beatbox της New Jack Swing MTV δεκαετίας 90 των Janet Jackson, MC Hammer και Kriss Kross! Το μεγαλύτερο μασκέ παρτυ της πόλης, στον καταλληλότερο χώρο με ζαβολιάρικη trick or treat διάθεση! Περισσότερα έρχονται!

Χορηγοί επικοινωνίας: Funday.gr, Studentguide.gr, Evented.gr, Hqm.gr, TrollRadio.gr, Janet Jackson Greek Nation.

Δείτε videos από προηγούμενα event:





Φωτογραφίες http://www.facebook.com/media/albums/?id=176287831645
Facebook: http://www.facebook.com/michaeljacksongr
Twitter: @thrillathens, #thrillathens

Web: http://www.michaeljackson.gr/
Email: mjathensflashmob@gmail.com

KAI οι [B]UMBRELLA GREEK DIVISION[/B] (http://www.facebook.com/UmbrellaGreekDivision),[B] RESIDENT EVIL REENACTORS στο ΤΗRILL ATHENS ΠΑΡΤΥ[/B], το Σάββατο 16 Μαρτίου! Θα μας προστατέψουν από πιθανή επίθεση νεκροζωντανών με πλήρη εξοπλισμό (δείτε photo), παραδίδοντας ένα ZOMBIE SURVIVAL LESSON επί σκηνής! Περισσότερα στο http://www.facebook.com/events/521276771215815/


To ZOMBIE WALK ATHENS ξαναχτυπά τους δρόμους της Αθήνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 4.30 ώρα το απόγευμα με αφετηρία την πλατεία Συντάγματος.

Λίγο πριν το THRILL ATHENS ZOMBIE PARTY (http://www.facebook.com/events/521276771215815/), θα προηγηθεί στο κέντρο της Αθήνας, zombie walk από την ομάδα ZOMBIE WALK ATHENS, GREECE (http://www.facebook.com/groups/134982976523607) στις 5 το απόγευμα, το οποίο θα κορυφωθεί με την συμμετοχή των μελών της στο THRILL ATHENS ZOMBIE PARTY. Tι είναι ένα “zombie walk”; Ξεκίνησε από την Αμερική (2001 Sacramento, California) αλλά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη.

[B]To Zombie Walk είναι μία πολύχρωμη παρέλαση που γίνεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού κάθε χρονιά. Στην συγκεκριμένη παρέλαση παρελαύνουν ζόμπι τα οποία ακολουθούν -φυσικά- μερικούς βασικούς κανόνες και παραδόσεις.

[SIZE=“3”]Οι κανόνες του Zombie Walk είναι οι εξής :[/SIZE]

  • Μείνετε σε ‘Zombie mode’ καθ’ όλη την διάρκεια της παρέλασης.

  • Ελάτε στην παρέλαση με make-up, ή επικοινωνήστε με φίλους/ γνωστούς για παροχή make-up.

  • Σεβασμός στην ξένη περιουσία.

  • Η παρέλαση μπορεί να γίνεται στους δρόμους, πεζοδρόμια με πολύ αργό ‘ζομπι’ περπάτημα. Στους φωτεινούς σηματοδότες μπορείτε να περάσετε πιο γρήγορα, σε στυλ ‘New Dawn of the Dead’ zombies.

  • Σεβασμός στα άλλα “zombies” και στην προσωπικότητα των άλλων.

  • Τα ζόμπι δεν πρέπει να φέρονται έξυπνα.

  • Είστε μόνοι σας υπερήφανοι για την ακεραιότητα του σώματος σας.

  • Σημαντικότερο από όλα, φροντίστε να το διασκεδάσετε!
    [/B]
    [B]Θα ακολουθήσει το δικό μας, THRILL ATHENS ZOMBIE PARTY στο Ghost House, Θησείο στις 10 το βράδυ (http://www.facebook.com/events/521276771215815/).

[SIZE=“3”]IT’S THE DAY OF THE DEAD! [/SIZE][/B]

Τρία dj σετ γεμάτα pop - rock αναμνήσεις και ζαβολιάρικη trick or treat διάθεση! Mε μεγάλη μας χαρά σας ενημερώνουμε πως πίσω από τα decks του MICHAEL JACKSON’S THRILL ATHENS PARTY (http://www.facebook.com/events/521276771215815) θα βρεθούν αυτή τη φορά οι

[B]►ROBIN SKOUTERIS:[/B]

o Robin Skouteris είναι μουσικός παραγωγός, DJ και σκηνοθέτης.

Γεννημένος στο Λονδίνο, και ταξιδεύοντας τον κόσμο πια, κάνει παραγωγές για νέους καλλιτέχνες, μουσική για διαφημίσεις και θεατρικές παραστάσεις και πάνω απο όλα, Remixes. Δουλεύοντας πάνω στο “Mashup” είδος (Μίξεις που συνδυάζουν απο 2 και παραπάνω τραγούδια σε 1), καταφέρνει να δημιουργήσει έναν πολύ χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο party ήχο, συμπεριλαμβάνοντας pop hits που ξεκινούν απο την δεκαετία του 70 , μέχρι τους πιο κορυφαίους καλλιτέχνες των σημερινών charts. Σε συνδυασμό πάντα με δημιουργία video art, χρησιμοποιώντας και τα αυθεντικά video clips, το αποτέλεσμα δίνει νέα ανάσα σε classic hits, αλλά και σε νέες επιτυχίες με μια μορφή που δεν έχουμε ξανακούσει ποτέ. Έχει συνεργαστει με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως η Αλέξια, οι Visage, και οι Scissor Sisters.

Το ενεργητικό του ως dj περιλαμβάνει εμφανίσεις σε Σιγκαπούρη, Ισπανία, Γερμανία, Ισραήλ και Ηνωμένες Πολιτείες.


[B]►GREEK RETRO FANS:[/B]

Από το 2008 το απόλυτο Retro Party της παρέας των Greek Retro Fans μας ταξιδεύει με μοναδική μουσική στις αγαπημένες μας δεκαετίες του '80 και '90.

Ο DimD, ο DJSpil και η retro cosplay Linda-Mai, καταφέρνουν πάντα να ξεσηκώνουν τον κόσμο με Pop, Rock επιτυχίες και Eurodance επιλογές που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί να χορέψει! Videο προβολές από αγαπημένες ταινίες, σειρές, anime και όχι μονο κινούμενα σχέδια, διαφημιστικά spot αλλά και φωτογραφίες φρεσκάρουν ακόμα περισσότερο την μνήμη μας! Το Retro Party ξεκίνησε σαν το πάρτυ μιας παρέας φίλων απ’ το σχολείο, τα χρόνια περνάνε και η παρέα μεγαλώνει!

Κέφι λοιπόν, χορός και πολλές αναμνήσεις από τα χρόνια που αγαπήσαμε και πάντα θα νοσταλγούμε!


[B]►MICHAΕLJACKSON.GR:[/B]

Η ομάδα του Michaeljackson.gr θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο ένα πολύχρωμο και διαφορετικό event. Αυτή τη φορά μικρός Michael της Motown περιόδου μαθαίνει από τους James Brown, Stevie Wonder και Diana Ross, συναντά τον εαυτό του στην χρυσή εποχή της Disco των Earth, Wind & Fire, Bee Gees και Donna Summer, “τρομάζει”… σπάζοντας κάθε ρεκόρ με το Thriller και επαναπροσδιορίζεται στα beatbox της New Jack Swing MTV δεκαετίας 90 των Janet Jackson, MC Hammer και Kriss Kross!

[B]ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ. ΤΟ BEST SELLER ΤΟΥ MAX BROOKS “THE ZOMBIE SURVIVAL GUIDE”.[/B]

The Zombie Survival Guide is your key to survival against the hordes of undead who may be stalking you right now. Fully illustrated and exhaustively comprehensive, this book covers everything you need to know, including how to understand zombie physiology and behavior, the most effective defense tactics and weaponry, ways to outfit your home for a long siege, and how to survive and adapt in any territory or terrain. Top 10 Lessons for Surviving a Zombie Attack 1. Organize before they rise! 2. They feel no fear, why should you? 3. Use your head: cut off theirs. 4. Blades don’t need reloading. 5. Ideal protection = tight clothes, short hair. 6. Get up the staircase, then destroy it. 7. Get out of the car, get onto the bike. 8. Keep moving, keep low, keep quiet, keep alert! 9. No place is safe, only safer. 10. The zombie may be gone, but the threat lives on. Don’t be carefree and foolish with your most precious asset?life. This book is your key to survival against the hordes of undead who may be stalking you right now without your even knowing it. The Zombie Survival Guide offers complete protection through trusted, proven tips for safeguarding yourself and your loved ones against the living dead. It is a book that can save your life.

[SIZE=“4”][B]O φόβος και ο τρόμος του διαδικτύου Mikeius, μαζί μας στις 16 Μαρτίου για ένα dj set που θα σπάσει κόκκαλα![/B][/SIZE]

Για όσους λάβουν μέρος στο Zombie Walk που θα ξεκινήσει το απόγευμα (Σάββατο 16) στο κέντρο της Αθήνας και θέλουν να “γεμίσουν” ένα κενό που μπορεί να υπάρξει από το τέλος του μέχρι και την έναρξη του παρτυ στις 22:00 - αλλά και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μαζί μας- μερικά από τα καλύτερα indie zombie short films, το Ghost House θα είναι ανοιχτό από τις 20:00. Θα προβληθούν τα:

[B]Wyrmwood (teaser), 2013
I Love Sarah Jane, 2008
Zombie in a Penguin Suit, 2011
The Clown (Le Queloune), 2009[/B]

καθώς και το:
Michael Jackson’s Thriller (Full), 1983

Το Σάββατο θα γίνει ΠΑΝΙΚΟΣ!

Το πρώτο, μεγάλο παρτυ αφιερωμένο στην ποπ κουλτούρα των ταινιών και σειρών τρόμου είναι γεγονός! Το Σάββατο 16 Μαρτίου, zombies και λυκάνθρωποι, βρυκόλακες, serial killers και διάσημοι κακοί σε ένα τρομακτικό reunion! Moυσική από 80s και 90s, halloween cartoons και video από ταινίες με ζόμπι στην οθόνη, μαζί με διαδραστικά παιχνίδια, zombie survival lesson στη σκηνή, διαγωνισμό καλύτερης cosplay εμφάνισης και κληρώσεις δώρων! ΜΗΝ το χάσετε!