Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Α γεια σου!!!

@Dead να δεις το Piranha II! Κατ’ αρχάς το έχει σκηνοθετήσει ο James Cameron και κυριότερο… τα πιρανχας πετάνε!!!

…όντως έχει την φάση της αυτή η ταινία, αν και την έχω δει σε καιρό βιντεοκασέτας, κάμποσα χρόνια πριν, θυμάμαι ότι είχα διασκεδάσει αρκετά:):!:

Attack of the Giant Leeches

Του 1959 άρα ήδη από την αφίσα τον τίτλο και την χρονιά μπορείτε να φανταστείτε όλη την ταινία (διάρκειας 62 λεπτών) στο μυαλό σας χωρίς να την έχετε δει :stuck_out_tongue: Όλα τα χαρακτηριστικά του είδους είναι εδώ, οι γελοίες στολές των… Giant Leeches η παντελή έλλειψη αγωνίας και φυσικά η καλλονή που πέφτει θύμα.

By the way στην ταινία υπάρχει επική “ερωτική” σκηνή με μια από τις γιγάντιες βδέλες να ρουφάει το αίμα από την λεγάμενη από πάνω.

Η ταινία υπάρχει ολόκληρη στο youtube χωρίς υπότιτλους φυσικά αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να την παρακολουθήσεις.

The Mystery of Mr. Wong

Κάπου μεταξύ του Ηρακλή Πουαρό και του Σερλοκ Χολμς υπάρχει ο Mr. Wong. Μυστήρια δολοφονία, μπάτλερ, μιχαλίδες γυναίκες, νεαροί εραστές και μέσα σε όλα ένας σκηνοθέτης που θα ήθελε να είναι ο hitchcock. Πάντως μέχρι το τέλος καταφέρνει άνετα να σε βάλει στο τρυπάκι του “ποιος είναι ο δολοφόνος” και να χάσεις όλα τα στοιχήματα αφού ποτέ δεν σου δίνεται η παραμικρή, έστω και καλά κρυμμένη, υπόνοια.

Η ταινία επίσης βρίσκεται ολόκληρη στο youtube.

Ο Karloff είναι μεγάλη αλητεία/αγάπη! Ωραίες επιλογές…:wink:

Ναι πολυ καλες ταινιες αμφοτερες,
Το Piranha(1978) ειναι πολυ καλο.

η πρωτη ταινια που μου ρχετε στο μυαλο οταν ακουω b movie αν κεχω δει πολλες ειναι το Bride Of the monster του ed wood. αν και προτιμω το plan 9 from outer space, το bride of the monster ειναι πιο χαρακτηριστικο

Όχι και τόσο b-movie αλλά αφού έχει ζόμπι ταιριάζει εδώ.

Τη λατρεύω αυτή την ταινία!:smiley:

[B]’‘Ηοbo With A Shotgun’’[/B] του [B]Jason Eisener[/B] B[/B]

Αγπητοι b-movie goers,καθηστε στον καναπε,παρτε σουβλακια,ποπ κορν,πιτσες και κοκα κολες και αραξτε.Μονο μην κανετε το σφαλμα να παρετε την ταινια στα σοβαρα.Θα χασετε ολη της την μαγεια.
Ετσι για την ιστορια,λιγα λογακια για την ιστορια(#-o) της ταινιας.Ο τρισμεγιστος Rutger Hauer,ειναι ενας αστεγος που καταφθανει σε μια πολη οπου βασιλευει το εγκλημα,η πορνεια,η παιδοφιλια κ χιλια αλλα δυο κακα και αηδιασμενος απο την αδικια και τον τρομο παιρνει το νομο στα χερια του και καθαριζει την πολη απ’τα σκατα.

Καλα να περασετε!!!

Θα το τσεκαρω αυτο Τζιοπα! Οπως και διαφορες απο δω μεσα, φαινονται για πολλα γουστα!

Το Hobo ήταν απ’τις αγαπημένες μου ταινίες φέτος! Σίγουρα το είχα προτείνει κι εγώ παλιότερα σε άλλο θέμα, όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει. Αξίζει να την δούν όλοι οι λάτρεις της βίας, ειδικά όσοι έχουν δεί και γούσταραν το Toxic Avenger.

Ο Hobo μόνο σε εμένα δεν άρεσε τελικά :stuck_out_tongue:

Παίζει…

Το ποστάρω και εδώ λοιπόν. Έγινα πρόσφατα αγορά οπότε το ξαναείδα για το γκαμώτεν…

εάν θέλετε σοβαρή και ρεαλιστική ταινία με ζόμπι σας το προτείνω, παρόλο που το βρήκα αργό κι ανούσιο σεναριακά.

Ενδιαφέρον φαίνεται. Θα τσεκαριστεί άμεσα…

Εψες ειδα και εγω το Hobo With A Shotgun. Καφριλες και χαβαλε ειχε, μου αρεσε αρκετα μπορω να πω! Η σκηνη που παιρνει το shotgun στο μαγαζι και καθαριζει τα ρεμαλια ηταν και πολυ “What now, bitches?” :stuck_out_tongue:

1)Υ.Σ Υστερα θυμηθηκα οτι εχω ξαναδει τον Rutger Hauer στο Blade Runner!

2)Υ.Σ. Πολυ ντεθ μεταλ ταινια. Εκτος του οτι ο Σλικ εριχνε κατι γαματα growls που και που, ο Ντρεηκ μου θυμησε…

…αυτον στα δεξια :stuck_out_tongue:

Είδες που σου έλεγα ότι τελικά μόνο σε εσένα δεν άρεσε; Χαχαχα!:stuck_out_tongue:

Έπος το Μεετ the Feebles…
Θεός ο Jackson…