ναι νομίζω πως είναι ακριβώς στο στυλάκι που γουστάρεις κι εσύ, θα σου αρέσει.
Είδα trailer και παίζει να είναι τρελό μηδενικό η ταινία! Γουστάρω! Χαχαχα!:lol:
nightmare on elm street
Αυτό είδα χθές βράδι για πολλοστή φορά και μπορώ να πώ πως ακόμα τρομάζω ώρες ώρες.Η δουλεία που έχει κάνει o Craven και το πώς συνδίασαν τον ήχο με την εικόνα για να σε κάνει να πετάγεσαι απο την καρέκλα σου δεν λέγεται.Πιστεύω πως είναι η καλύτερη ταινία με τον Fred.Επίσης είναι πολύ πιο ανώτερη και δυνατή απο το ντεμπούτο του Friday 13th αν θέλεται να κάνουμε συγκρίσεις.
Άπειρο respect στην ταινιάρα αλλά να πω την αλήθεια μου ούτε cult θα την έλεγα και σίγουρα ούτε b…
το αγροκτημα πιστευω ειναι ολα τα λεφτα.απλα δειτε το.
the cottage ψαχτε το:):)
Απίστευτο χιούμορ μέσα στην ταινία και επικά σκηνικά! Προτεινόμενη!
σορυ για τα απανωτα ποσταρισματα αλλα δειτε και αυτο…
tucker and dale…μιλαμε για μια απο τις καλυτερες παρωδιες…ακομα κλαιω
:lol::lol::lol:
μόνο το τραιλερ είδα και γάμησε…
Όντως, το trailer με ψάρωσε γάμα τα!:lol:
όχι ούτε γώ αλλα σίγουρα λέγεται horror όπως λέει πάνω και το thread :lol:
Επειδή για να γράφετε εδώ μέσα να φανταστώ δεν ψάχνετε τις μεγάλες ηθοποιίες και την ποιότητα, όποιος γουστάρει μεγάλο Ken Foree βλέπει αυτό. Και παίζει και η γκαύλα Kelly Hu!
Το πόσταρα και σε άλλο thread αλλά η ταινία είναι αριστούργημα. Παρωδία πολλών horror movies.
ηρθα εδω γιατι νομιζω που θα τρομαξεις αγαπητικια του μπουγιουρντι της μελισαλατας και του αφοδευτηριου.μωρη τοσκαμηχανη.θα τρομαξεις και συ μωρη καλε μωρη τρεντοπανο.
για να δουμε τι λεει ο φερμας εδω στο 3 50…
ααατσα μορτη μου!??
ελα σας πειραζω…αφου ξερετε ποσο σας καμαρωνω…8)8)8)
και μεις εσενα:D:D
[B]Let’s Scare Jessica To Death(1971)[/B]
Iδιαιτερα ποιοτικο b-movie-horror filim,αλλα με αρκετα τρωτα σημεια.Αρχικα υστερει σε ρυθμο κι αυτο ειναι και καλο και κακο.Αφ’ενος δημιουργει μυστηριο για τη συνεχεια κι αφ’ετερου κουραζει λγο.
Ομως,κατ’εμε οι ηθοποιοι αν και αγνωστοι και καπως πιο δευτεροι,ανταποκρινονται καλα και κυριως η πρωταγωνιστρια.Ατμοσφαιρικη folk μουσικη και υπεροη φωτογραφια συνδραμουν στην αρκετα καλη ολκληρωση της πρωτης ταινιας του John Hancock.H ταινια ειναι η αγαπημενη ταινια τρομου του Stephen King συμφωνα με τον ιδιο!!!
Επιτέλους! Και νόμιζα οτι θα κατέληγα να ποστάρω μόνος μου εδώ μέσα! Θα τσεκαριστεί συντόμως!
Σε καμμια περιπτωση φιλε!!!
Απλα δεν σχολιαζα προσωπικα,διοτι συνηθως παρουσιαζες καινουρια b-movies/straight to DVD-video με τα οποια δεν τα παω καθολου καλα.
Η αληθεια βεβαια ειναι οτι το ‘Tucker And Dale Vs Evil’’ με ψηνει να το τσεκαρω ετσι για δοκιμη!!!
Το συγκεκριμένο είναι sheer perfection. Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα.
[B]Piranha 1978[/B]
Επιτέλους έκατσα και το είδα. Το έχω κατεβασμένο εδώ και πόσο καιρό. (γαμάτη αφίσα ε)
Δεν έχω δει το πρόσφατο 3D που βγήκε αλλά αυτό εδώ είναι μια χαρά b-movie με τα όλα του. Απόρρητα κυβερνητικά προγράμματα, ταλαιπωρημένους ήρωες που το έχουν ρίξει στο ποτό hot chicks και φυσικά αίμα. Μου αρέσει που χτίζει σιγά σιγά την ένταση, το σενάριο είναι καλογραμμένο για ταινία του είδους φυσικά. Η τελική σκηνή είναι γαμάτη και έχει μια από τις πιο γαμάτες ατάκες ever.
[SPOILER]"κύριε τα πιράνχα τρώνε τους καλεσμένους :lol::lol:[/SPOILER]
Το μόνο που δεν μου άρεσε και τόσο είναι η σκηνή στην παιδική κατασκήνωση με τα παιδάκια να δείχνουν μεγαλύτερες αντοχές στα δαγκώματα από κάθε ενήλικο στην ταινία. Αν δεν ήθελαν να δείξουν παιδάκι μέσα στα αίματα ας μην βάζαν καν την σκηνή. Κατα τα άλλα τα 90 λεπτά κυλάνε νεράκι με ποπ κορν και μπύρες και αρκετή κανιβαλιστική διάθεση.