Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

To 1982 εχουμε τη συμπραξη δυο ιερων τερατων του τρομου,του Stephen King και του George A.Romero.To αποτελεσμα ειναι μια σπονδυλωτη ταινια,πεντε αυτονομων ιστοριων γραμμενων απο τον King.Προκειται για μια ταινια φορο τιμης στα horror comics της δεκαετιας του 1950 και η ταινια διατηρει αυτο το υφος τοσο με τη σκηνοθεσια της και τα χιουμοριστικα της ψηγματα οσο και με τα animation στοιχεια της.
Στα της ταινιας τωρα,δεν προκειται για κανενα αριστουργημα,αλλα βλεπεται παρα πολυ ευχαριστα κυριως λογω των πολυ γνωστων ονοματων που συμμετεχουν(Ed Harris,Adrianne Barbeau(τοτε συζυγος του τεραστιου John Carpenter),Leslie Nielsen,Ted Danson,αλλα και του Stephen King που πρωταγωνιστει στην δευτερη κατα σειρα ιστορια).
Προσωπικα το βρηκα διασκεδαστικο,αν και οι ιστοριες ειναι ποιοτικα ανισες.Καλυτερη ιστορια για μενα ηταν αυτη με τον τιτλο ‘‘The Crate’’ και μετα η ιστορια ‘‘Something Τo Tide You Over’’ με τον Leslie Nielsen σε μη κωμικο ρολο!!!

τα ψαχνω και τα 2 με ελληνικους υποτιτλους αλλα δε μπορω να τα βρω ειδικα το TOMBS OF THE BLIND DEAD θελω να δω.
πμ κανεις???

Η ταινία είναι τέρμα μούφα αλλά σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται…

Παίζει γιγαντιαίο αγριογούρουνο, rednecks και τίγκα στην πρέζα χίπηδες. Whatevah…

προτιμήστε αυτή καλύτερα:

ταιριάζει περισσότερο και με το thread.

Ωπ, για να βλέπω quote από το πολυαγαπημένο fangoria κάτι παίζει να λέει. Add στη λίστα λοιπόν…

είδα το Cabin Fever 2
απαίσια ταινία,ντροπή για τα splatter και b-movies
μην τη δείτε [-X

Μεταξυ μας,φιλαρακο,προσωπικα δεν ειχα σκοπο.Ουτε το Cabin Fever 1.
Mε ημερομηνιες τυπου 2002 και 2005,ειμαι υπερβολικα επιφυλακτικος.
Παντως αν σου αρεσουν τα b-movies,κανε ενα search σε αυτο το thread και θα βρεις πολυ καλες προτασεις!!!:slight_smile:

Το ένα παλευόταν κουτσά στραβά.
Το δύο απλά προσπάθησε να συνδυάσει το prom night και τα virus horror με ένα εφιαλτικά απαίσιο τρόπο

Αν το Cabin Fever θεωρείται τόσο μούφα, τότε θέλω να δω ποιος θα αντέξει αυτή την ταινία χωρίς καμμία διακοπή και 100% προσηλωμένος σε αυτή! Χαχαχα!

αναφορικά με το poster της ταινίας μάλλον πρόκειται για φιάσκο…:-({|=

Φιάσκο δε λες τίποτα! Για να δούμε τι θα μας πει η σημερινή προβολή με μεγάλο Ken Foree και πάλι στο casting…

πιστευω αυτο ειναι το καταλληλο θρεντ

ΘΕΙΚΗ ταινια, αν δεν την παρεις στα σοβαρα βεβαια
σπλατερια και γιαπωνεζουλες με σχολικα ρουχα

(μην τρωτε οταν το βλεπετε)

Αγαπώ!!! Και μην τον ακούτε, μια χαρά το τσάκισα το φαγητό μου όταν την έβλεπα, χαχαχα!:lol:

εγω ψηθηκα απο το ποστερ:-k:-k:-k

Don’t do it Faidon!:lol:

ουτε για την cultιλα της υποθεσης?:roll:

Naaaaah, χάσιμο χρόνου. Δες καλύτερα τίποτα της Troma.:wink:

Φίλε μου έχεις μείνει λίγο πίσω, αφού υπάρχει ολόκληρη υποκατηγορία με τέτοιες αστείες gore ταινίες απο Ιαπωνία, τσέκαρε Tokyo Gore Police, Vampire Girl VS Frankeinstein Girl, Robo-Geisha, Mutant Girl Squad, Gothic & Lolita Psycho, βγαίνουν άλλα δύο φέτος, το Yakuza Weapon και το Helldriver…

άλλο ένα που είδα σήμερα και ταιριάζει εδώ:

μισογυνίστικη ψευτοζομποκαφρίλα, όλοι οι άντρες γίναν ζόμπι με τις ψωλές τους έξω και κυνηγάνε τις γυναίκες, μόνο ένας κρυφόgay μπορεί να σώσει τη κατάσταση…

Sounds epic!!! Νομίζω πως ΠΡΕΠΕΙ να το τσεκάρω!!!:smiley: