εγω ειδα αυτο χθες,αναμεικτα συναισθηματα.ενω το στορι πηγαινε καλα η ταινια μας τα χαλαει στις σκηνες δρασεις καθως υπαρχει καποια ελλειψη ρεαλισμου.
Τρίφτης > Αλυσοπρίονο
Λατρεια και τα 2 και το all hallows eve
ENNEA ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΑ ΟΛΑ ΤΑ HALLOWEEN!
Είδα αυτήν την τρελή κουνγκ φου καλτιά. Στην σκηνή στο τέλος γίνεται της κακομοίρας! Εντυπωσιακό τι γυρίζανε τότε χωρίς CGI!
Θέλω περισσότερες ταινίες σαν το
B a r b a r i a n ! ! !
Στις 4/5 ξεκινάει το Horrorant Film Festival στον κινηματογράφο ΕΛΙΖΕ, στην Αθήνα.
Οι γνώστες του τρόμου, ας προτείνουν κάποια ενδιαφέρουσα προβολή για εμάς τους “ερασιτέχνες”!
Μια horror ταινία με έξυπνο σενάριο, ικανές δόσεις ανατροπών, σταρ συμπρωταγωνίστρια (για τυράκι, όπως λέω), μπόλικη βία και αίμα (λίγο gore), αρκετά κωμικά στοιχεία και μια ωραία σφήνα - flashback, κάπου στη μέση, για να σου εξηγήσει όσα χρειάζεται.
Το σημαντικό για μένα είναι ότι σε πιάνει από “τα μούτρα” από την αρχή και δε σου αφήνει χρόνο να σκεφτείς και να αναλύσεις μέχρι να τελειώσει.
Το έχω βάλει εδώ και καιρό στο μάτι αυτό. Πάει για προβολή μέσα στις μέρες.
Έχετε πάρει χαμπάρι το νέο genre με ζώα και ναρκωτικά έτσι?? Με μια γρήγορη βόλτα στο imdb αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα που κυκλοφορούν… Οι βαθμολογίες αξιόλογες! κυμαίνονται από 1/10 μέχρι 3/10 viva murica!
Cocaine Bear πάντως ήταν πάνω από τη βάση
Εχθές είδα αυτό και έπαιζε η κοπέλα του Re Animator, κυρία πλέον, και τσουλησε μια χαρά.
Χθες κατά τύχη έπεσα πάνω σε αυτό. Τίμια προσπάθεια όσον αφορά το κομμάτι του gore. Κατά τ’άλλα το 4,4 στο imdb πολύ μου φαίνεται.
Τσέκαρε και αυτό, της ίδιας εταιρείας
Το είχα δει πριν χρόνια. Πολύ τίμιο. Νομίζω αισθητά ανώτερο από το Little Necro Red.
Ερώτηση: Η άνετη παρακολούθηση του Evil Dead Rise προϋποθέτει παρακoλούθηση των προηγούμενων Evil Dead;
Όχι
Πρώτο μισό καταπληκτικό.
Μετά έκανε κοιλιά.
Δυστυχώς ο σκηνοθέτης πήρε λίγο ψηλά τον “αμανέ” και το μεγαλύτερο μπάτζετ τον οδήγησε σε ένα ξεχείλωμα της ιστορίας, αχρείαστο.
Το έχει καταλάβει, πιστεύω.
Περιμένουμε το Terrifier 3 και 4.
Ευτυχώς θα επιστρέψει η πρωταγωνίστρια από αυτό και, φυσικά, ο Art!
Ειδα το ΤΗΕ NUN 2 και ειναι το ιδιο μετριο με το 1.
Πολυ jumpscare ρε πουστη , δεν το βαρεθηκατε?!