Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Δες το Δανέζικο άμεσα και δε θα χάσεις.

1 Like

Δε θυμάμαι ποιο από τα δύο είχα δει, γιατί πάνε χρόνια (νομίζω το δανέζικο), αλλά θυμάμαι ότι ήταν σκληρό και άβολο full (με την καλή έννοια για θρίλερ).

Τα λέγαμε :fire: :fire:

8 Likes

Καλο! Ολα τα evil dead γαμαν!

1 Like

2o trailer Evil Dead

ωραία πράγματα, πάμε για το 6/6

6 Likes

Έκατσα και είδα 2 παλιές ξεχασμένες ταινίες που προσωπικά ούτε τις ήξερα. Και οι 2 είναι μικρές παραγωγές αλλά με ένα αρκετά εντυπωσιακό καστ και μερικούς πολύ γνωστούς ηθοποιούς στο ξεκίνημα τους.

C.H.U.D.

s-l400

John Heard, Daniel Stern (ο μπαμπάς και ο ένας από τους κλέφτες του Home Alone) και εμφάνιση έκπληξη από τον John Goodman σε ένα μικρό ρόλο, και με αρκετές ακόμα γνωστές φάτσες. Η ταινία έχει ένα κάποιο fun value, με μεταλαγμένους κανιβαλους να βγαίνουν μέσα από τους υπονόμους και να τρώνε διάφορους αθώους. Τα εφέ μου φάνηκαν ψιλοτραγικά, ακόμα και για την εποχή. Oι ηθοποιοί πάντως παίρνουν τους ρόλος τους αρκετά σοβαρά, ειδικά ο Heard προσπαθεί να βγάλει μια καλή ερμηνεία, και δεν είναι ο μόνος. Αυτό καταφέρνει να δώσει ένα κάποιο credibility στην ταινία αλλά δεν την κάνει ακριβώς και καλή. Still fun enough I guess, αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα νομίζω.

The Devil’s Rain

Αφήνω την αφίσα σε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος για να φανούν μερικά από τα μεγάλα ονόματα που παίζουν εδώ. Τον Travolta ειδικά αν δεν δεις από πριν ποιος είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να τον αναγνωρίσεις μέσα στην ταινία με τίποτα. Κάπου μέσα εμφανίζεται και ο Anton LaVey (δεν κατάφερα να τον εντοπίσω) ο οποίος έχει και χρέη συμβούλου στην ταινία.
Η ίδια η ταινία είναι ένα χάλι μαύρο βεβαία, πραγματικά απορώ πως μερικοί ηθοποιοί δέχτηκαν να παίξουν εδώ. Το μόνο καλό της είναι που βγάζει λίγο γέλιο που και που, ειδικά με τον Shatner να κρατάει ένα μεγάλο σταυρό και να προσεύχεται να διώξει το κακό μέσα σε μια σατανική τελετή όπου βρίσκεται. Ο οποίος Shatner εμφανίζεται σε κάποια φάση με make up που καλύπτει τα μάτια του, όπου είναι εντελώς μαύρα, με αποτέλεσμα η φάτσα του να θυμίζει φυσικά την μάσκα από το Halloween. Το φινάλε έχει επίσης γούστο με διάφορα σώματα να… λιώνουν στην βροχή. Με τα εφέ να είναι διασκεδαστικά χάλια και η σκηνή να κρατάει 6 λεπτά που δείχνουν να μην τελειώνουν ποτέ. Ανάλογα με την διάθεση που θα κάτσει κάποιος να την δει, μπορεί να περάσει καλά η να βαρεθεί την ζωή του.

3 Likes