οχι το they live …προσπαθω να θυμηθω την γκομενα επαιζε σε κατι αμερικανικα σοφτ πορνο 90s
σωστος που εχεις αναφερει αμπελ φερραρα…
το bad leutenant ηταν για οσκαρ ερμηνειας απο καιτελ και το συμβολικο Τhe Addiction γαμαει εξισου
Δεν εχω απλα αναφερει Ferrara,εχω κανει ολοκληρο thread και δεν απαντησε ψυχη ζωσα!!!
Αντε να το νεκραναστησουμε λιγο…,απατο πηγε!!!
‘’[B]Τhe Ward[/B]’’(2011)του [B]John Carpenter[/B]
Ο Carpenter,ως γνωστον μας εχει χαρισει απιστευτες στιγμες τρομου οποτε το come back του ,μετα το 2001 και το μετριο ??[B]Ghosts Of Mars[/B]??,ηταν πολυαναμενομενο.Εδω εχουμε ένα κλειστοφοβικο film τρομου που εκτυλισσεται εξ ολοκληρου στον ομωνυμο θαλαμο του τιτλου της ταινιας!Χαλαστηκα από το συμβατικο σεναριο,το μετριο παιξιμο των ηθοποιων της σειρας,το γεγονος ότι μου θυμισε σε σημεια το ??[B]Shutter Island[/B]?? και το γεγονος ότι αργει να παρει μπρος.Κριμα διοτι το περιμενα φοβερο και μου βγηκε μετριο.Επισης θεωρω ότι τα special effects των ταινιων του τη δεκαετια του?80 ηταν πολύ πιο τρομακτικα και πειστικα από αυτά εδώ,30 δλδ περιπου χρονια μετα.
Δεν είναι ότι δεν βλεπεται,απλα περιμενα κατι πιο συνταρακτικο,???όπως παλια!!!
Jiopa,πρεπει να κανονιστει Μαραθωνιος Carpenter ενα Σουκου με φαινεται…
Γάμησες ρε man! Και δεν το είχε δει κανείς και περίμενα καμιά γνώμη να δω τι έβγαλε ο θεός πάλι. Θα το τσεκάρω κι εγώ όταν είναι να δω τι παίζει.
‘’[B]Night Of The Creeps[/B]’’(1986) του [B]Fred Dekker[/B]
Kλασσικο video-nasty των cult?80?s,για λατρεις τους αφελους/χαβαλετζιδικου τρομου,με ελαφρες κωμικες πινελιες,πολλα κλισε,sci-fi αισθητικη και αρκετα καλο gore σε σημεια.Η ταινια του [B]Fred Dekker[/B]([B]The Monster?s Squad[/B]) πραγματευται μια ιστορια τρομου,οπου μικρα γλοιωδη τερατακια καποια στιγμη της ταινιας,λενε να επισκεφθουν ένα sorority να πουνε μια καλησπερα στα κοριτσια.Zombies και αγαποιστοριες,μπατσοι ξερολες που κουβαλανε τραυματα του παρελθοντος,αγαμητοι σπασικλες μαθητες που τα βαζουν με τους γαμιαδες του σχολειου και τετοια.
Η ταινια εχει αρκετες σινεφιλικες αναφορες καθως οι πρωταγωνιστες εχουν τα ονοματα διασημων σκηνοθετων του τρομου,όπως του [B]David Croneberg[/B],του [B]John Carpenter[/B],του [B]John Landi[/B]s,του [B]Sam Raimi[/B] και αλλων!!!
Καλα να περασετε???.
Γαμεί και δέρνει το συγκεκριμένο! Όποιος δεν το έχει δει να αράξει ένα βράδυ με μπυράκια και κανένα τσιμπολόι και να το απολαύσει.
το night of the creeps που το βρήκατε, σε video club η από ιντερνετ; γιατί δεν το βρίσκω πουθενά γαμώτο, τα περισσότερα video club της πόλης έχουν αποσύρει εντελώς τις παλιές ταινίες τους.
SSSSSSS (1973)
Παλιο horror με τρελο επιστημονα που μετατρεπει ανθρωπους σε φιδια και λοιπες φρικαλεες καταστασεις! Το ειδα πρωτη φορα 6-7 χρονων στην ΕΡΤ και ειχα κλασει βαλβολινες,εμεινε ανεξιτηλο στη μνημη!
Ξεσκισου να στειλεις pm με link μεχρι το βραδυ!!!
Ξερεις να με φτιαχνεις ρε πουστη!!!
τεραστιο επος
\μ/
Φίλος εγώ στο net το είχα βρει. Για ρίξε καμιά ματιά προς isohunt μεριά…
Πω, το Night Of The Creeps με κωλοεψησε, μπαινει ψηλα στην “to see” λιστα!
Μόνο και μόνο η ατάκα που υπάρχει και στο poster της ταινίας είναι αρκετή να σε ψήσει.
καλα πιστευω ολο και καποιος θα το εχει βαλει αλλα μιας κ το εβλεπα χθες…Ποσο αρχηγος ο Βινσεντ Πραις
[<iframe width=“560” height=“315” src=“http://www.youtube.com/embed/98gzk6VSzfU” frameborder=“0” allowfullscreen></iframe>](<iframe width=“560” height=“315” src=“http://www.youtube.com/embed/98gzk6VSzfU” frameborder=“0” allowfullscreen></iframe>)
Η καλυτερη για μενα στιγμη του Vincent Price.
Ο σκηνοθετης της ταινιας,Michael Reeves,δυστυχως πεθανε απο υπερβολικη δοση αλκοολ και βαρβιτουρικων σε ηλικια 25 ετων!
Mπραβο Captain Clegg!
thanx
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Ναι ρε ηγέτη! Αυτή η ταινία είναι απλά αριστούργημα και ο Vincent Price υπέροχος και επιβλητικός όπως πάντα!