Ωραίος! Δεν το είχε πάρει το μάτι μου αυτό!
paizei kai h mikrh argento an thymamai kala.
na pw thn alitheia to perimena kalytero otan to eixa dei.
einai apo ta klassika italika thriller
pou enw yparxei to senariako ypovathro
ginetai oti na nai!
Εδώ είμαστε…
προσκυναααμεεεεεεε
Πφφφ, δεν ξέρω. Η Troma σίγουρα άλλαξε πάρα πολύ…
…κιεδώ θα μείνουμε
:):!:
Εϊσαι παιχταράς μεγάλος!
‘’[B]Blind Fury[/B]’’(1989) του [B]Phillip Noyce[/B]
Δηλωνω μεγαλος κι αμετανοητος fan του [B]Rutger Hauer[/B] γι αυτο και καθησα να δω αυτην τη διασκεδαστικη,πλην ομως χαζουτσικη περιπετειουλα που βριθει απο 80’s αισθητικη και κιτς ατμοσφαιρα.Τυφλος απο πυρα στον πολεμο του Βιετναμ προσπαθει να εντοπισει τον τοτε κολλητο του και οταν φτανει στο σπιτι του τελευταιου ερχεται αντιμετωπος με τους διωκτες αυτου λογω επαγγελματικων υποθεσεων.Μεσα στο γενικοτερο χαμο εχουμε πυροβολισμους,κυνηγητα,σαμουραιλικια,χαβαλε,ποπ-κορν,πιτσες,κοκα-κολες και γενικοτερα μια αναλαφρη ταινιουλα για να πανηγυρισεις την τεραστια νικη του ΑΠΟΕΛ!!!
Γιατι αδιαφορο ρε? Και τις ανατροπουλες του εχει και τα [B]βυζακια[/B] της Denise Richards,τι αλλο θες?Μια χαρα ταινια.
Τα λουκανικοπιτακια ξεχασες
Το νου σου ε,οι πολλες ταινιες παχαινουν :lol:
Η τελευταια ταινια που ειδα (γενικοτερα), ηταν το Theatre Bizarre, με Udo Kier. Απο εδω μεσα το ειχα μαθει και τελικα, αξιζε. Ηταν οντως bizarre η ατμοσφαιρα της ταινιας και θα μπορουσα να την χαρακτηρισω σε γενικες γραμμες αρκετα αρρωστη. Αλλα μου αρεσει, ειχε κατι που με ελκυε, γενικοτερα σε κραταει. Ξεφευγει απο τα τετριμμενα και εχει και ενα ωραιο twist (που και εγω και ο φιλος μου, το περιμεναμε οτι κατι τετοιο θα γινει απο ενα σημειο και μετα, αλλα ηταν ωραιο). Αξιζει.
:thumbup::thumbup::thumbup:
Ισως το ξαναδω, τωρα που το σκεφτομαι!
το [SIZE=“4”]ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ!!![/SIZE]
Κθουλικό αριστούργημα του μαέστρου!!!
[B]Προσκυνούμε…[/B]
Ε ναι λοιπόν!
Χτες η φάση ήταν Zombeer (μικρού μήκους με τύπου που πέφτει μέσα σε μπύρα και γίνεται zombie, χαχαχα) και μετά Ιαπωνία μεριά με Gorutesuku. Όχι κάτι το απίστευτο αλλά είχε μερικές σκηνές τουλάχιστον έπος.
[SPOILER]Όπως η σκηνή που κόβει με ψαλίδι τις ρώγες της γκόμενας![/SPOILER]
Τι λες τώρα :!:8O κατέβηκε ήδη
Χαχαχα! 10 λεπτά είναι πάνω κάτω οπότε και μαλακία να το θεωρήσεις δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς!
Το είδα κιόλας :lol::lol: υπάρχει και στο youtube αλλά ο ήχος δεν είναι συγχρονισμένος. φάση είχε ρε ωραίο ήταν ειδικά μετά τους τίτλους τέλους. Επρεπε να έχει όμως soundtrack από Tankard
Όντως, όλο το ζουμί στους τίτλους τέλους είναι μαζεμένο ουσιαστικά! Χαχαχα!
‘’[B]Repo Man[/B]’’(1984) του [B]Alex Cox[/B]
Καπακι μετα τη χθεσινη συναυλια των Μωρων Στη Φωτια στο Βολο,ειπα ,οντας επηρεασμενος απο punk rock/dark wave ηχους,να δω μια ταινια με σκοτεινη,αποκοσμη,μαυροχαβαλετζιδικη ατμοσφαιρα και αναλογη μουσικη.Το ‘’[B]Repo Man[/B]’’ δεν περιγραφεται ευκολα,αλλα πραγματικα αξιζει τον κοπο να το δειτε!!!Πανκης,απηυδυσμενος απο την κοινωνια,κανει μια δουλεια που δεν γουσταρει και απολυεται τελικα.Στην πορεια γνωριζει καποιον(τον λατρεμενο μου [B]Harry Dean Stanton[/B]) και γινεται repo-man,δλδ κατασχει αυτοκινητα.Παραλληλα οι πρωην πανκηδες-φιλοι του κανουν ληστειες,ενας τρελος οδηγαει ενα αυτοκινητο και μεταφερει στο πορτ-παγκαζ κατι περιεργο,μια secret-agent και διαφοροι ανταγωνιστες ενδιαφερονται για το περιεχομενο του πορτ-μπαγκαζ και γενικα ακολουθει μια τρελα,με σκοτεινες ληψεις,καταγωγια,πανκηδες,παρανοια,μουρλα,ακαταλαβιστικα ,αλλα αξιολογα κυνηγητα και εν ολιγοις θα ελεγα οτι το ‘’[B]Repo Man[/B]’’ ειναι ενα απολαυστικο ‘‘ο,τι να’ναι’’.Κοινωνικες αναφορες,αρνηση,αντιδραση με συμβολικο τροπο,αντισυμβατικοτητα/συμβατικοτητα και ολα αυτα παρουσιασμενα με μη διδακτικο τροπο,αλλα με δοσεις υποδοριου humour.Αυτα ειναι μερικα απο τα θεματα της ταινιας η οποια δικαιολογει περιτρανα τη φημη που εχει…
Στον κυριο ρολο βρισκουμε τον [B]Emilio Estevez [/B]στα πρωτα του βηματα,ενω η ταινια ειναι η πρωτη σκηνοθετικη προσπαθεια της cult περσονας που στοιχειωσε τα τιμημενα 80’s με τα cyber-punk πονηματα του!!!
Επειδη γραφουμε σε μουσικο forum δεν θα πρεπει να παραλειψω οτι στο soundtrack της ταινιας βρισκουμε τραγουδια απο[B] Black Flag,Suicidal Tendencies[/B],[B]Fear[/B] και αλλους και το title track το τραγουδαει ο [B]Iggy Pop[/B]!!!
Ωραιος jiopa.Το ειδα και γω πριν κανα δυο βδομαδες,αγαπαμε Alex Cox τι να λεμε!
Σειρα θα παρει το Straight to Hell αυτες τις μερες.Το χει δει κανενας?Πρεπει να ειναι ταινιαρα,παιζει κι ο θεουρας ο Strummer αλλα στο imdb εχει 5.5 βαθμολογια :?
Καλά, μην περιμένεις βαθμολογίες γενικά στα horror και στις b movίλες στο imdb.