Το ‘’[B]Straight To Hell’[/B]’ πρεπει να γαμαει…
Επισης γαμαει το ‘’[B]Sid And Nancy[/B]’’!!!
Μην δινεις σημασια στο imdb.
Εδω να φανταστεις το ‘’[B]Irreversible[/B]’’ εχει 7.3 αντι για 0.:p:D:p
Danza macabra (1964)
'Aλλη μια κλάσικ ρετρό ταινιάρα με την Θεά Barbara Steele. Στο ίδιο μοτίβο όλων των ταινιών που έχει παίξει η κυρία, με την γνωστή μαύρη ατμόσφαιρα, εδώ έχουμε την ιστορία ενός δημοσιογραφου που δεν πείθεται για τις ιστορίες περί στοιχειωμένου κάστρου και μαντέψτε ποιος την πατάει στο τέλος!
Του Sergio Corbucci, που έχει βγάλει μεταξύ αλλων και το φοβερό The Great Silence με τον Klaus Kinski.
Eκτος του οτι τα ιταλικα εχουν δικο τους thread,η ταινια που την εχω δει δυο φορες κιολας,ειναι κατω του μετριου!!!
Το είδα κι εγώ επιτέλους! Η ατμόσφαιρα ήταν ακριβώς ότι έπρεπε και το σενάριο αρκετά “συμπαγές”. Ένα τσακ ηθοποιία παραπάνω ήθελε κατά τη γνώμη μου αλλά γενικά άνω του μετρίου η ταινία.
Το ‘‘Dagon’’ προσωπικα το θεωρω μια απο τις καλυτερες ταινιες τρομου της δεκαετιας 2000-2010.
Δλδ,με απλα λογια,ταινιαρα!!!
Όντως πολύ δυνατό man. Είναι 1 ώρα και καμιά 40αριά λεπτά και δεν ένιωσα πότε πέρασε η ώρα.
‘‘The Toxic Avenger’’ των Lloyd Kaufman-Michael Herz
Oι b-movακηδες του forum(βλ.Weedow)ξερουν πολυ καλα ποια ειναι η Troma.Προκειται για μια εταιρεια ιδρυθεισα το 1974 απο τους δυο σκηνοθετες της ταινιας ,Lloyd Kaufman και Michael Herz η οποια επιτηδευοταν και συνεχιζει δλδ,στην παραγωγη κατωτερης ποιοτητας ταινιων.Το ‘‘Toxic Avenger’’ ομως ηταν η ταινια που την εκανε γνωστη και η πιο επιτυχημενη εμπορικα ταινια της Troma.Τι ειναι τωρα το ‘‘The Toxic Avenger’’?Aπο καλλιτεχνικης αποψης ενα ΑΙΣΧΟΣ,απο αποψη καφριλας/σαπιλας/cult-ιλας ενα αριστουργημα,ενα λατρεμενο σκουπιδι στο οποιο βλεπουμε πραγματα και σκηνες που πραγματικα δεν φανταζομαστε οτι θα δουμε.Απο που να αρχισω,απο τις επιτηδευμενες κακιστες ερμηνειες,απο τον Melvin,τον κυριο ηρωα που ειναι μια γλειωδης/βλακωδης/αντιπαθεστατη φατσα για φαπες και ξυλο η απο το οτι ο τελευταιος μεταμορφωνεται λογω τοξικων ουσιων σε ενα Τερας/Ηρωα που γινεται τελικα ο σωτηρας της πολης και την καθαριζει απο διεφθαρμενους πολιτικους,κλεφτες,εγκληματιες,ληστες και λοιπα κατακαθια σε σημειο να γινεται η φατσα του σταμπα σε μπλουζακι που φορανε παιδακια.Αποτροπαιες,αλλα ακρως διασκεδαστικες,σαπιες και πρωτοτυπες ειναι οι δολοφονιες και τα σφαξιματα στην ταινια που προκαλουν απειρο γελιο και αηδια με αποθεωση την σκηνη με το blender.
Δεν περιγραφω αλλο πραγματικα,ο,τι και να σας πω ειναι λιγο.Αν γουσταρετε,που γουσταρετε, σαπιλα και δεν το εχετε δει,καντε το χθες!!!
Μαλακες,θα κλασετε στο γελιο,trust me!!!
το αποπανω τοχα και σε vhs μικρος, απο τις ταινιες που μεγαλωσα…
\μ/
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ! Ένα από τα μεγαλύτερα b έπη και σαφώς το χρωστάμε στην Troma, η οποία μας έχει προσφέρει άπειρες ταινιάρες (Poultrygeist, Tromeo & Juliet κλπ).
On topic:
Το είδα κι αυτό επιτέλους. Χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό είναι αρκετά καλή ταινία με διάφορα twists μέσα στο σενάριο και έξυπνο τέλος.
τι θυμήθηκα ο πουστης…
ή αλλιως basket case
Belial o νομαδικός δολοφόνος σκοτώνει με τα νύχια του!!!
απο τις πρωτες καλτ/β μουβι που εχω δει, γυμνάσιο εποχή… :’)
whats in the basket biatch?
η πρωτη ταινια ειναι “σοβαρα” γυρισμένη για horror,οι αλλες 2 μετα ξεφεύγουν ειδικά η 3η
Toxic Avenger ταινιαρα!!!
τα υπόλοιπα που εχουν βγει λενε τιποτα?
Μέχρι και το 3 κομπλέ είναι. Τα 4 είναι λίγο πιο ζόρικο…
On topic:
Μαλακία περί οπής…
Τοξικ Αβεντζερ φαινεται τρελο διαμαντι, θα το δω.
Δες το χθες!!!Θα προσκυνας για μια βδομαδα!!!
Επι του θεματος τωρα,αμεσως μετα το ‘’[B]Tightrope[/B]’’,εβαλα και ειδα το…
‘’[B]Happy Birthday To Me[/B]’’(1981) του [B]J. Lee Thompson[/B]
Περιεργο,ατμοσφαιρικο,αργοσυρτο και μπλεγμενο horror film του [B]J. Lee Thompson[/B](και τι δεν εχει γυρισει αυτος ο ανθρωπος!!!).Στην ταινια ‘‘oνοματα’’ εκεινη την εποχη ηταν η [B]Melissa Sue Anderson[/B] απο το ‘’[B]Mικρο Σπιτι Στο Λιβαδi[/B]’’ και ο μεγαλος star των film noir και westerns,[B]Glenn Ford[/B]!!!Μια παρεα 10 ατομων ξεκληριζονται σιγα σιγα ενας,ενας με περιεργους φονους,ενω μπλεκονται μεσα λοβοτομες,εγχειρησεις και αλλα τρελα σκηνικα.Η ταινια εχει μια ατμοσφαιρα,αλλα μαλλον το σεναριο της ειναι λιγο μπερδεμενο.Αυτο δεν την κανει κακη,την κανει σιγουρα ενδιαφερουσα και με την καλη εννοια ‘‘περιεργη’’.Η παρεα φαινομενικα δεμενη,εχει τις εσωτερικες προστριβες της καθως ολοι γαμιουνται με ολους και μετα παιζουν τις παρθενες,ενω ακολουθως διαταρασσεται και η ηρεμια στο σχολειο οπου πηγαινουν καθ’οτι η bitch headmaster του σχολειου ανησυχει για τους εξαφανισμενους μαθητες.Οι φονοι διαδεχονται ο ενας των αλλον και διαφερουν στο πως εκτελουνται(φονικο με σης κεμπαπ παντως,δεν εχω ξαναδει!!!).Σκηνοθετικα η ταινια με αυτου του τυπου τα ευρηματακια της,μου θυμιζει italian horror film και αν και γυρισμενη κι ενταγμενη στο γενικοτερο 80s κλιμα της εποχης εχει καλες ερμηνειες σε γενικες γραμμες και πολυ ωραια ανατροπη και εξηγηση του τι συνεβη τελικα στο τελος!!!
Give it a try,αξιζει πραγματικα!!!
…ποπο παίζει νά’ναι απ’τις πρώτες βιντεοκασσέτες πού’χα δει…απ’ότι θυμάμαι πολύ καλή ταινία:):!:
Δε μου έφτανε η μία μαλακία που είδα χτες, έκατσα το βράδυ και είδα με ένα φίλο το “Boy Eats Girl”. Ε όχι και ταινία με zombies, έρωτες και happy ending! Που οδεύουμε κύριοι; Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας;
καλημέρες freaks.
κατεβασα να ξαναδω αυτο το γαμάτο ταινιάκι:
αλλα δεν βρίσκω με τιποτα, έστω και αγγλικούς υπότιτλους. Παιζει κανείς σας να ξέρει κάτι;
Να προτείνω και γω κάτι μιας και έχω καιρό…
στα αγγλικά at midnight i’ll take your soul. Βραζιλία ολε. Οποιος γουστάρει καλταρία ακολουθεί
Δεν φαινονται οι εικονες σου στο pc μου οποτε:1)Δεν μπορω να καταλαβω για ποια ταινια θες υποτιτλους και 2)Το βραζιλιανικο να υποθεσω οτι ειναι Coffin Joe?
!!! Kαι…τι εξώφυλλο!!! Προς στιγμήν νόμισα πως γυρίστηκε στην Ελλάδα: “[B]ο δολοφόνος με το σουβλάκι-καλαμάκι[/B]” :p:lol: (αααα κεμπαπ είναι ΟΚ ΟΚ ΟΚ) Ψαρώθηκα να τη δω τώρα…
Επί του…ον τόπικ: ρε παίδες προτιμάτε (ποιοτικά) ευρωπαϊκά -όλο αγγλοσαξονικές θα διαφημίζουμε;;; :roll:
[B]ΚΑΝΟΝΙΚΑ,[/B] τούτος ο κύριος ονοματι Χαουμι Μπαλαγκουέρο δικαιούται το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ (ποιος/οια θα τιμήσει?) και όσοι δεν τον μάθατε ακόμα: ψάξτε γι αυτές!
[B] Los sin nombre [/B]/the Nameless -(1999)
Películas para no dormir[B]: Para entrar a vivir /B
[B]Sleep Tight[/B]
το αμερικαν γκοθικ λεω
‘’[B]Fog Island[/B]’’(1945) του [B]Terry O. Morse[/B]
Κλειστοφοβικο b-movie,γυρισμενο σε ενα νησι/σπιτι,με σεναριο διατρητο σαν την αμυνα της [B]Νικης Βολου/B και της [B]ΑΕΛ/B,αλλα γοητευτικο αρκετα.Χηρος που εχει κανει στη μπουζου για το φονο της γυναικας του,μετα την αποφυλακιση του καλει στο
ερημικο νησι του πρωην συνεργατες του που τους υποπτευεται και τους στηνει διαφορα κολπα και παγιδες.Ατμοσφαιρικο μεν,αλλα με σεναριακα κενα.Βλεπεται ευκολα κι ευχαριστα αν και κανει κοιλιτσα,αλλα για την cult-ιλα του θεματος μπορειτε να το δειτε.
Ειναι σχετικα μικρο σε διαρκεια και την ταινια μπορειτε να βρειτε και να δειτε στο youtube
Φοβερος ο cult θρυλος [B]George Zucco[/B]!!!