Μαλλον ηθελες να γραψεις σεναριο [B]ανυπαρκτο[/B] σαν τον Ολυμπιακο Βολου?
Μεχρι και στο thread για τις ταινιες προκαλεις ρε μπεο! :lol:
Θα δειξω ανωτεροτητα και δεν θα απαντησω.:lol::lol::lol:
κανείς δεν εχει υποτιτλους για το αμερικαν γκοθικ ετσι;
η αελ μια χαρά άμυνα εχει. όλα τα άλλα της λείπουν
*πολύ πράμα εχω σημείωση απο εδω. άντε να δούμε πότε θα το πάρω απόφαση
τιποτα ε;
‘’ [B]The Triumph of Sherlock Holmes[/B] ‘’(1935) του [B]Leslie S. Hiscott[/B]
Ο [B]Sherlock Holmes[/B] αποφασιζει να αποσυρθει,αλλα μια ενδιαφερουσα υποθεση πισω απο την οποια κρυβεται ο ορκισμενος εχθρος του [B]Dr Moriarty[/B],τον κανει να αναστειλει την αποφαση του και να ασχοληθει ενεργα με την εξιχνιαση μιας υποθεσης πισω απο την οποια βρισκεται μια εγκληματικη οργανωση.
Ομολογω πως η ταινια ειναι πολυ ωραια παρουσιασμςνη,με ομορφη υποθεση,μυστηριο φυσικα και πολυ επιτυχημενη χημεια μεταξυ του[B] Holmes[/B] και του [B]Watson[/B].Το σεναριο καλο η σκηνοθεσια καλη,καποιες ευκολιες βεβαια στην αποκαλυψη της λυσης υπαρχουν,αλλα η ταινια στεκεται πολυ καλα.Να πω την αληθεια ,για μενα ο κορυφαιος [B]Sherlock Holmes [/B]ειναι ο [B]Basil Rathbone[/B] και ο κορυφαιος [B]Dr Watson[/B] ,o [B]Nigel Bruce[/B],αλλα εδω πραγματικα oφειλω να ομολογησω οτι το ντουετο [B]Arthur Wontner/Ian Fleming [/B]δουλευει παρα πολυ καλα.
Πραγματικα τη χαρηκα την ταινια καθ’oτι τυγχανει να ειμαι και μεγας fan των διηγηματων του [B]Sir Arthur Conan Doyle[/B] .
Y.Γ.Captain Glegg,λυπαμαι ,αλλα δεν μπορω να σε βοηθησω.
it’s ok δεν πειράζει. next time bro
…το Wrong Turn 4, τό’χει δει κανείς;…λέει τίποτα;…το 1+3 μάρεσαν, το 2 ήταν μούφα:):!:
Μου γάμησες τα μυαλά τώρα! Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι βγήκε τέτοιο πράγμα πέρσι! Ό,τι και να είναι εγώ πάντως μιάμιση ωρίτσα θα του την αφιερώσω σύντομα.
…το ‘‘Mother Of Tears’’ είδα πάλι, και όποτε το βλέπω ερωτεύομαι την Άσια Αρτζέντο:):!:
Λοιπόν, λοιποί μάστερς του horror θέλω να μου προτείνετε ταινιούλες και παλιές και καινούριες, horror που έτσι να διαδραματίζονται στον Αμερικανικό νότο ή έτσι σε χωριό. Πιστεύω όλοι ξέρετε τι ταινίες εννοώ, πχ το texas chainsaw massacre το παλιό. Αλλά μην μου πείτε τίποτα γνωστό πχ haute tension κτλ κτλ γιατί τα έχω δεί τα πιο πολλά. Θέλω έτσι άγνωστες και b-side ταινίες! Φτιάξτε με λίγο!
Χμμμ, ένα που είδα πρόσφατα και περιέχει φουλ trashίλα χαρακτήρες Νότου ήταν το Trailer Park Of Terror. Για ρίξε μια ματιά…
On topic:
Το είδα κι εγώ και για άλλη μία φορά προσκύνησα Ιάπωνες! Όχι ότι περίμενα κάτι κατώτερο αυτού που είδα.
Επειδη φευγω για δουλεια και βιαζομαι ,προσωπικα θα σε φτιαξω το βραδυ η αν δεν μπω σημερα ,αυριο πρωι!!!
Φλασιά μιας και το θυμήθηκα. Τσέκαρε όπως και δήποτε “Tucker & Dale Vs Evil”. Είναι ακριβώς στη φάση που ψάχνεις αλλά είναι κωμωδία. Νομίζω πως όλο το thread θα σου το προτείνει ανεπιφύλακτα.
Χθες ειδα το Lesbian Vampire Killers. Μολις ειδα τον τιτλο της ταινιας, ηξερα πως ειναι δικια μου. Πρωτον οι βαμπιρινες μου βγαζουν γενικα κατι πολυ προστυχο και μου αρεσει πολυ (:Ρ), ε και λεσβιες δεν χαλασαν ποτε κανεναν. Ε και νταξ, παιζουν μναρες και στην ταινια, στην αρχη νομιζα οτι σκηνοθετησαν φαντασιωση μου.
Αλλα δεν ειμαστε εδω να λεμε για τσοντες, ουτε εχει και τιποτα hardcore. Καλη ταινιουλα, μερικες εξυπνες ατακες, ενα cult πεπλο θα ελεγα σε ολη την διαρκεια της, δεν ειναι κακο μπορω να πω!
PHILIP ANSELMO To Launch Horror Film Festival In Austin - Mar. 26, 2012
http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=171773&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blabbermouth+(Blabbermouth.net's+Daily+Headlines)
κ εχει εδω και το Anselmo’s Top 11 favorite horror films με σχολιακια!!!:
Weedow το έχω δεί το tucker and dale vs evil. Και γαμώ τις ταινίες. Θα τσεκάρω και αυτή που πρότεινες πιο πάνω.
jiopa περιμένω
Λοιπον,αν εχω καταλαβει τι ακριβως θελεις,προτεινω μερικα,τα οποια με πασα επιφυλαξη ισως να σου αρεσουν,αν δεν τα εχεις δει.
Αρχικα μια μετριουτσικοκαλουτσικη ταινια με western στοιχεια,αλλα στο στυλ που θες μαλλον.
‘’[B]Τhe Burrowers[/B]’’(2008 του [B]JT Petty[/B]
2)’[B]‘Εxtreme Prujudice[/B]’’(1987) του [B]Walter Hill[/B]
Προσωπικη λατρεια η ταινια,αλλα δεν ειναι horror,ειναι πιο πολυ περιπετεια με επισης western στοιχεια,πολλη δραση,ερμηνειεαρες και cult ατμοσφαιρα.
3)?[B]?Shallow Ground[/B]?? του [B]Sheldon Wilson[/B]
Ταινια ατμοσφαιρικη,αρκετα splatter στο τελος, horror ολεθρος!!Ειναι πολύ καλυτερη απ?ότι φαινεται.
- ?[B]?Μean Creek[/B]??(2004) του[B] Jacob Aaron Estes
[/B]
Λοιπον,πολύ καλη ταινια,δεν είναι horror,αλλα εχει αγωνια κι ενταση.Τσεκαρε το,δεν θα χασεις???
5)??[B] Stake Land[/B] ??(2010) του[B] Jim Mickle
[/B]
Αυτό φιλε,γαμαει κυριολεκτικα???.
Απο όλες αυτές μόνο το mean creek έχω δεί. Ευχαριστώ jiopa θα τις τσεκάρω! Αυτό που είχα στο νού μου σαν σκηνικό είναι πχ σαν το σκηνικό του 2000 maniacs. Ή κάτι σαν το texas chainsaw massacre.
Άλλη μια ώρα χαμένη από τη ζωή μου…