Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Ωπ, ενδιαφέρον φαίνεται το από πάνω. Θα τσεκαριστεί σύντομα πιστεύω.:slight_smile:

Πολυ δυνατο Weedow!!!Το τελευταιο 20λεπτο ειναι λες και γυριστηκε για σενα!:smiley:

Φτιάξε μας κι άλλο!

μόλις ξανάδα το εφιαλτικό-αηδιαστικό-εμετικό-erotic-ευαίσθητο- γαμαουά φίλμ του [I]ΝΤΑΡΙΟ ΑΡΤΖΕΝΤΟ [/I]"[B]JENNIFER[/B]"…

Μικρό διαμάντι…[I]μόνο για πολύ καμμένους[/I]

Από Masters Of Horror λες;

Ητανε μια ομορφια οντως:thumbup:

Ναι ακριβώς. Ντιβιντί από κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας… :wink:

Μας γάμησες την ψυχολογία. Ποια εφημερίδα το είχε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι;#-o

[B]The House of Frankenstein[/B]

Άλλη μια από τις κλασικές ταινίες της universal που όλα τα αγαπημένα τέρατα κάνουν παρέλαση. Αυτή ίσως και να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες λόγω της ιστορίας του hunchback που δίνει λίγο παραπάνω συναίσθημα στην ταινία. Κατα τα άλλα εντυπωσιακή η σκηνή στους πάγους όπου ο Dr.Niemann ανακαλύπτει το τέρας του Frankenstein και τον Werewolf.

[SPOILER][/SPOILER]

…όχι ρε γαμώτο…παίξανε αυτά τα εξηντάλεπτα φιλμς σε εφημερίδα:?..τρία-τέσσερα απ’αυτά μετράνε πολύ, και τα υπόλοιπα καλά είναι…και το Τζένιφερ φυσικά:):!:

Μάγκες γενικά όταν παίρνει το αυτί/μάτι σας κάτι καλό ρίχνετε καμιά ειδοποίηση.:wink:

Και επειδή η ποιότητα δε σταματάει ποτέ…

Πώς ήταν αυτό;

To woman να το δείτε όλοι ε:!: Πολύ δυνατή ταινία, με μπόλικο νόημα.

ο [B]ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ[/B] της Κυριακής.
Όμως, περιέργως, ΔΕΝ συνέχισε με τη σειρά. Προφανώς δέχτηκε αντιδράσεις από οργισμένους αναγνώστες “τι βλέπουν τα παιδιά μας” κ.τ.λ. κ.τ.λ. και σταμάτησαν.
(βασικά, μέσω του…πατέρα μου το τσίμπησα τυχαία!!! Δεν παίρνω κυριακάτικες, φυλάω τα λεφτά για δίσκους/λαιβ. Απλά δεν γούσταρε ο πατέρας μου και του πα “[COLOR=“DimGray”][I]ε δεν είναι για σένα αυτά- φέρτο δω εγώ εμπνέομαι απ αυτά για τη δουλειά μου[/I][/COLOR]…” :lol: :stuck_out_tongue: )

Ε ναι λοιπόν! Το είδα κι εγώ! Σίγουρα όχι τόσο καλό όσο τα προηγούμενα τρία, πολύ κατώτερο αλλά και πάλι μια ταινία για να περάσει ευχάριστα η ώρα…

[B]Captain Clegg (1962)[/B]

Πρόσφατα κατέβασα μια συλλογή της hammer με καμιά 30αριά ταινίες, αλλά καμιά από τις γνωστές monster movies. Τούτο εδώ ήταν το μοναδικό για το οποίο κατάφερα να βρω υπότιτλους (αγγλικούς μόνο, ελληνικούς ούτε για αστείο) και το είδα πριν λίγες μέρες. Περισσότερο μυστηρίου παρά τρόμου παρά την παραπλανητική αφίσα, με την γνωστή ατμόσφαιρα των ταινιών της hammer και θυμίζοντας ολίγον από Χιτσκοκ κυλάει μια χαρά με ένα απολαυστικό Peter Cushing.

Και εννοείται ότι εκτός του “Hopkins” οι Cathedral έχουν γράψει κομμάτι και για αυτό. Χαχαχα!

Όπως λέει και η περιγραφή, “Nine hundred pounds of marauding tusk and muscle”! Χαχαχαχα! Μην ψαρώσετε, δεν είναι τόσο καλό όσο ακούγεται. Εκτός αν σας ψήνει ένα τεράστιο και θυμωμένο αγριογούρουνο που φαίνεται μόλις για δευτερόλεπτα.:stuck_out_tongue:

Το παραπάνω το είχα στο μάτι εδώ και λίγες μέρες και σκεφτόμουν να το κατεβάσω. Είχα ξεσηκώσει μερικά από τα τελευταία τεύχη του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ και είχα διαβάσει ένα κείμενο για την ταινία. Αν και μόλις κατέβασα όλη την σειρά Friday the 13th και λέω να κάνω μαραθώνιο με τον φίλο μου τον Jason αυτές τις μέρες :p:lol:

Νομίζω πως θα κάνεις το καλύτερο.:wink: