Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

drawn together ειχα ξεκινήσει τη σειρά αλλα δεν μπόρεσα να δω πανω απο 10…
ειχε μερικές καλες στιγμές αλλα δεν τραβούσε…

άσχετο εχω να δω ταινία κανα μηνά τωρα… :confused:
φακ δε σιστεμ δηλαδή

‘’[B]Female Trouble[/B]’’(1974) του [B]John Waters[/B]

Πιο trash,πιο σκουπιδι,πιο τελειωμα απλα δεν γινεται!!!
Ενταξει θεικο,απλα!!!
Λοιπον μετα το παραληρημα ξεκιναω…
Εργα και ημεραι μιας μαθητριας(αψογη στο ρολο η πραγματικη ΘΕΑ,drag queen [B]Divine[/B]) που μενει εγκυος,κανει ενα τρελο παιδι που και η ιδια δεν πολυγουσταρει και που στη συνεχεια παντρευεται κλπ κλπ…
Θα μπορουσα να γραφω μεχρι το πρωι για τις trash/υπερ-cult σκηνες ανθoλογιας που εχει η ταινια,αλλα ειναι κριμα κι αδικο για οσους θελουν να δουν αυτο το επος,να αποκαλυψω λεπτομερειες.
Παιξιμο θεικο,ντυσιμο out of space,σκηνικα σουρεαλ εντελως,τραβελια και πουτανες που διαδεχονται ο ενας τον αλλο και γενικα καψιμο του θανατου!!!
Ο [B]John Waters[/B] αποδεικνυει γιατι αποτελει μια τεραστια μορφη στον underground χωρο με πολλες αναλογης αξιας ,αλλα κι αισθητικης ταινιες και η ταινια αυτη περα απο το γελιο και το cult αποτελει και μια δυνατη γροθια στον καθωσπρεπισμο !!!
Αν πραγματικα θελετε να κοπανιεστε στην καρεκλα με αυτα που βλεπετε,δωστε του μια ευκαιρια,η ταινια απλα ΓΑΜΑΕΙ!!!

:bow2:

Καλα μιλαμε εντελως σκουπιδιαρικο η ταινια ετσι?:lol:
Την ειδα πριν κατι μηνες…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4738&page=43

Δεν ήταν καθόλου άσχημη τελικά. Έλεγα εδώ και πόσο καιρό να τη δω αλλά για κάποιο λόγο τελευταία στιγμή πάντα διάλεγα άλλη. Μια γκόμενα σκοτώνει κατά λάθος τη φίλη της και φρικάρουν τα μυαλά της. Ντράγκια, σεξ, φόνοι και όλα αυτά με πινελιές φουλ ομώτητας. Δεν κολλάει και 100% εδώ αλλά που αλλού να βάλεις μια ταινία που δείχνει μια γκόμενα να πετσοκόβει ένα πτώμα ή ένα τύπο να κρατάει το άντερο που πετάχτηκε έξω από μαχαιριά;

‘’[B]La Bête[/B]’’(1975) του [B] Walerian Borowczyk[/B]

Shock!!!Kυριολεκτικα!!!
Πριν καποιες μερες ειδα και παρουσιασα δω μια αλλη ταινια του [B]Borowczyk[/B].Σημερα ειδα την πιο φημισμενη του και σιγουρα την πιο τολμηρη σε σημειο απιστευτο θα ελεγα!!!
Η ταινια παρακολουθει τον επερχομενο γαμο ενος ζευγους και τις ενστασεις απο την οικογενεια,καθως και διαφορα μυστικα που περιβαλλουν το παρελθον και την ιστορια της οικογενειας του αντρα της υποθεσης.Απο εκει και περα οταν αυτα μεσα απο ονειρα και καταπιεσμενες ορεξεις αποκαλυπτονται,σοκαρονται ολοι και κυριως εμεις.Η μελλουσα νυφη φαντασιωνεται οτι η μακαριτισσα πεθερα της ειχε πεσει θυμα βιασμου απο ενα τερας και μαλιστα οτι το ειχε απολαυσει δεοντως.
Παιδια δεν μπορω να σας πω τι καλλιτεχνικα παρουσιασμενο σεξουαλικο gore παρακολουθουμε!
Η ταινια μπορει σε σημεια να πλεκει και την κωμωδια-σατυρα των ηθων και των αντιληψεων του ιερατειου και του οικογενειακου περιβαλλοντος,αλλα η σκηνη του βιασμου με την καταπληκτικη μουσικη που το συνοδευει ειναι πραγματικα σοκαριστικη!!
Και ομως η ταινια που φλερταρει πραγματικα με το πορνο,δεν ειναι χυδαια αν και βλεπουμε σκηνες που ακομα και σημερα προκαλουν αισθηση.Φυσικα δεν θα τις αποκαλυψω,αλλα ταινια που ξεκιναει στην πρωτη της σκηνη με το να δειχνει αλογο με στυση να συνουσιαζεται με φοραδα δειχνοντας μας ολες μα ολες τις λεπτομερειες,καταλαβενετε πως καταληγει!!!
Αξιζει τον κοπο παντως!!!

Κάποια στιγμή έχω πει να πάρω φόρα να δω μερικά του είδους όπως κανένα Ma Mere, κανένα Salo κλπ.

On topic τώρα, καλή μουφίτσα και του λόγου της…

weedow και jiopa ζηλεύω τους ρυθμούς που βλέπετε ταινίες…
μου θυμίζετε τα φοιτητικά μου χρονια!! :’)

ed. αυτες τις μερες λεω να δω το osombie και γω…

Μπα, απλά η κρίση μου θύμισε τις μαθητικές μου αφραγκίες. Όταν δεν έχεις φράγκο να κουνηθείς οι ταινίες είναι η μόνη λύση! Χαχαχα!

προβλεπεται να γαμει

“Sam Raimi presents…”

Έχω ήδη ψηθεί.

Neo,εγω παλι αν και δουλευω,οταν εχω κενο χρονο,πραγματικα θα δω ταινια.Μια ωρα να εχω ελευθερη,θα την αξιοποιησω σε ταινια.Πρωι σηκωθηκα νωρις και ειδα το κατωθι πολυ ζορικο ταινιακι…

‘’[B]The Satanic Rites Of Dracula[/B]’’(1974) του [B]Alan Gibson[/B]

Εβδομο και τελευταιο entry στη σειρα ταινιων του [B]Dracula[/B],με τον [B]Christopher Lee [/B]στον ομωνυμο ρολο και τον [B]Peter Cushing[/B] στο ρολο του κυνηγου του κακου,[B]Van Helsing[/B].
Η ταινια ,που διαδραματιζεται σε συγχρονη εποχη,ξεκιναει σαν αστυνομικο και μου αρεσε πολυ αυτο,καθως την κανει ελαφρως ξεχωριστη.Στη συνεχεια εχουμε τις τελετες που αναφερει και ο τιτλος και ξεκιναει μια ερευνα για το ποιος κρυβεται απο πισω και ποια επιφανη μελη της κοινωνιας του Λονδινου εκ των οποιων και πολιτικα προσωπα,ειναι μεσα!!!
Ολα αυτα μεσα σε σκοτεινη ατμοσφαιρα,εντελως evil και με ερμηνειες που μονο δευτεροκλασσατες δεν τις λες!!!
Για μενα το εργακι ειναι τιμιοτατο και εγγυημενη διασκεδαση και για αλλη μια ταινια στην οποια συνευρισκονται αυτες οι δυο μεγαλες μορφες του βρετανικου ,και οχι μονο τρομου,κατεληξα στο συμπερασμα οτι τελικα ο [B]Peter Cushing[/B] μου αρεσει αρκετα περισσσοτερο!!!
Δειτε το,ειναι μια χαρα ταινια!!!

ε οχι! ανήκουστο! :stuck_out_tongue:

jiopas ή και οποιος αλλος εχει αποψη
απο cristopher lee, lugosi και γενικα hammer με ποιες ταινιες θα προτεινες να ξεκινησω;

Mε μεγαλη μου χαρα φιλε να σου προτεινω μερικες ταινιες
Παρε μια δεκαδα κι εδω ειμαστε:

1)’’[B]Dracula[/B]’’(1931)

2)’’[B]Dracula[/B]’’(1958

3)’’[B]The Corpse Vanishes[/B]’’(1942)

4)??[B]Frankenstein Meets The WolfMan[/B]??(1943)

5)’?[B]The Wolf Man[/B]??(1941)

6)’’[B]Scream Of Fear[/B]’’(1961)

7)’’[B]The Black Cat[/B]’’(1934)

8 ??[B]The Brides Of Dracula[/B]??(1960)

9)’’[B]Dracula: Prince of Darkness[/B]’’(1966)

10)’’[B]The Wicker Man’’/B

Επισης εχω ανοιξει και thread ειδικο για τετοιες παλιες ταινιες.Αν θες ριξε μια ματια…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=22594

επειδή σήμερα έπινα καφέ με jiopa, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν κυκλοφορεί με ένα τσεκούρι γεμάτος αίματα και βιάζει ανήλικες παρθένες (αν και δύσκολο να βρεις) :stuck_out_tongue:

…και που ξερεις τι εκανα μετα τον καφε?:stuck_out_tongue:

Βρήκες ανήλικη παρθένα ρε θηρίο?!!?

:lol::lol::lol::lol:

δηλωνω και εγω μεγας φαν[ακομα και των σπαιντερμαν ΝΑΙ] και το περιμενω πως και πως

αλλα ρε συ σαμ…γυρνα και μια στιβεν κινγκ ρεεεεεεεε