Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Πραγματι, και imdb που βλεπω english εχει στο language. Κατεβαινει 8)

Το ‘‘Αlucarda’’ ειναι μεξικανικο,αλλα ειναι στα αγγλικα,οχι dubbed,κανονικα.

‘‘The Valachi Papers’’(1972) του Terence Young

Γυρισμενο την ιδια χρονια με το ‘‘The Godfather’’ ,το ‘‘The Valachi Papers’’ ειναι ομοιως ενα gangster film το οποιο εχει ως βασικο θεμα τη Μαφια.Μεσα απο την εξιστορηση των γεγονοτων απο ενα πρωη μελος της,του Joe Valachi(Charles Bronson),μαθαινουμε παρασκηνια,γεγονοτα και εναλλαγες στη ιεραρχια του οργανωμενου εγκληματος.Μονο που ο Valachi ειναι ηδη στη φυλακη και ολα αυτα τα διηγειται εκει μεσα σε εναν ανωτατο αστυνομικο,’‘καρφωνοντας’’ ουσιαστικα ολους τους πρωην συντροφους του.
Το να καθησω να πω ποσο ΘΕΟΣ ειναι ο Charles Bronson,ειναι περιττο.Eχω ομως να πω οτι του πολυ αγαπημενου μου Lino Ventura,του πηγαινε περισσοτερο να παιζει ρολους στα γαλλικα,παρα στα αγγλικα.Επισης το υπολοιπο cast ειναι καπως δευτεροκλασσατο και φαινεται αυτο και γι αυτο αλλωστε βαζω την ταινια εδω,στα b movies,διοτι και η παραγωγη ας πουμε δεν εχει ουδεμια σχεση με αυτην του ‘‘The Godfather’’.
Εχει δραση,εχει ωραιες σκηνες με προδοσιες,ξεκαθαρισματα,αναξιοπιστες γυναικες και ναρκωτικα,αλλα προσωπικα δεν το θεωρω top class gangster film.

Vincent Price, witchcraft, perfection…

Ωπα,αυτο δεν το εχω δει.Καλο?

Μη φανταστείς κανένα έπος αλλά αρκετά καλό με Price απίστευτο όπως πάντα.

…έτσι:):!:

μια ενδιαφερουσα ειδηση για τους horror fans

αντε να δουμε

Ωπ, πάρα πολύ ευχάριστα νέα! :smiley:

Αντε, μακαρι να πραγματοποιηθει και μακαρι να το στηριξουν (-ουμε) οι φιλοι του ειδους!

…έτσι, μακάρι να πάει πολύ καλά:):!:

Ποτέ δεν απογοητεύουν τα γιαπώνια! Μη φανταστείτε mutant υπερανθρώπους και λοιπά τέτοια. Εδώ παίζει μόνο παράνοια… (θυμάμαι κάποιος το είχε ξαναποστάρει και το είχε πάρει το μάτι μου)

Νιωθω μεγαλη συγκινηση που ηρθε η ωρα να συνεισφερω σε αυτο θρεντ…μολις τελειωσα αυτη τη ταινια η οποια δεν εχει ξαναμπει νομιζω…
Λιγα λογια:Η μανα και οι 3 κορες ξεκινουν απο το σπιτι,για να παρουν τον πατερα τους που γυρισε απο τον πολεμο,αψηφωντας τη καταιγιδα που θα σαρωσει ολη την Αμερικη.
Ομως η καταιγιδα δεν ειναι το μοναδικο προβλημα που εχουν να αντιμετωπισουν

Το καλο με αυτη τη ταινια ειναι οτι δεν θυμιζει απολυτα b movie αλλα στο τελευταιο μισαωρο εχει να δωσει…σαφως και συνανταμε και τα κλασσικα αμερικανικα horror κλισε.Την προτεινω σε αυτους που εχουν παθει b movie-στερηση και θελουν ενα γρηγορο ξεχαρμανιασμα!!!

Αυτό είναι ήδη στην άκρη και με περιμένει να το δω. Μια χαρούλα, και νόμιζα ότι θα είναι καμιά πατάτα.

Πίσω στο topic… Δέος, μηδενισμός και ηλιθιότητα. Τη λάτρεψα αυτή την ταινία!

Το περίμενα μήνες αυτό, νόμιζα θα κυκλοφορήσει Μάρτιο. Τελικά το είδα τώρα, ντάξει δεν είχε την ατμόσφαιρα του πρώτου, κι έπρεπε να το κάνουν λίγο πιο μεγάλο, πάνω από μισή ώρα, αλλά ευτυχώς που θα βγάλουν κι άλλο.

Εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες είδα τα δύο παρακάτω. Αποδείχτηκαν αξιοπρεπέστατες επιλογές με το Outpost ειδικά να με κάνει να θέλω να δω και το δεύτερο που έχει βγει. Not bad, not at all…

Κι εγω θελω να δω το Outpost 2 αλλα απ’οτι εχουν γραψει δω τα παιδια ειναι ψιλομουφα…

Ε, τόσες μαλακίες έχω δει στη ζωή μου. Σ’αυτό θα κολλήσω;:stuck_out_tongue:

Το Nailbiter λεει τπτ?

Μη φανταστείς και κανένα έπος αλλά περνάει η ώρα ευχάριστα. Μέχρι εκεί.