Mιας και ειδα να τραβανε ολοι τα βυζια τους με το Καμπιν ιν δε γουντζ μαλλον θα το κατεβασω και εγω να το απολαυσω
Χαχαχαχα! Salo και Cannibal Ferox classic και τα δύο. Ειδικά το Salo σε κρατάει στην τσίτα για ώρα.
.
κοιτα το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι σε ολη τη διαρκεια της ταινιας μεταφερεσε σε ενα αρρωστο συμπαν σαν αυτο που ζει ο προταγωνιστης και το καταφερνει παρα πολυ καλα αυτο η ταινια για αυτο αλλωστε το αναφερω και ως αριστουργημα…ναι υπαρχουν σημεια καπου στη μεση που ελεγα ‘‘τι βλεπω αυτη τη στιγμη?’’ αλλα στο τελος καταλαβαινεις οτι αυτο που παρακολουθησες ειναι fucking genius…!!
εγω παντως τη λατρεψα τη ταινια αν και γενικα ΛΑΤΡΕΥΩ mindfucking movies οποτε δεν μπορω να ειμαι και απολυτα αντικειμενικος…
καλα το eraserhead δεν το λες και horror
ουτε χρειαζεται να το αφησεις για αργοτερα
αν εχεις δει lynch
μια χαρα θα την παρακολουθησεις
πιο πολυ με στοιχειωσε ο mystery man απο το lost highway
παρα αυτο!
το begotten εχει μια διαφορετικη ατμοσφαιρα
βαρια και πρωτογονα πενθιμη
σαν τα πρωτα my dying bride!!χαχα
Νταξ’, απλά νταξ’…
…What’s the story?:):!:
Μία γκόμενα που μετά το θάνατο της αδερφής της πάει σε μία psychic και αντί για το πνεύμα της αδερφής της έρχεται σε επαφή με μια άλλη νεκρή γκόμενα. Μετά όπως καταλαβαίνεις μυστήριο, χαμός στο ίσιωμα κλπ.
Δεν τρελάθηκα κιόλας, χωρίς να σημαίνει ότι ήταν και κακό. Απλά περίμενα λίγο περισσότερο ματσακουλιό.
Οι τελευταιες ταινιες που ειδα και ανηκουν εδω ηταν απογοητευση.
Friday the 13th (το πρωτο, του 1980) το βαρεθηκα.
REC 3, μικρη διαρκεια και γενικα ψιλοσουπα, καμια σχεση με τα προηγουμενα δυο που ηταν δυνατα εργακια.
Cronos του Del Toro, κακο. Απλα κακο. Εφτασα μεχρι το τελος απλα για να δω αν γινεται τιποτα διαφορετικο.
Ωραίες οι παλιές ταινίες τρόμου που άφησαν εποχή, αλλά σήμερα είμαι σε φάση μιας αμερικανιάς τρόμου. Πρόσφατης!!!
Είδα τα παρακάτω τρέιλερ. Αν κάποιος έχει δει κάποια/ες από αυτές ας μου πει τη γνώμη του. Κάποια μπορεί να μην έχει βγει ακόμη, δε ξέρω.
[U]Silent Hill: Revelation[/U] Αν και το Silent Hill δεν με έπεισε τόσο…Όσο καλό και ας ήταν το 1
Πέτυχα και το Rec 3, αλλά δεν με ψήνει να το δω. Είπε και ο Μαρτιαν ότι είναι μάπα. Επίσης είδα και τρέιλερ Paranormal Activity 4, αλλά πραγματικά δε ασχολούμαι άλλο με το έκτρωμα αυτό…
Οσον αφορα το Paranormal Activity δεν μου αρεσε το πρωτο, επομενως δεν βρηκα λογο να ασχοληθω με αλλα. Γενικα δεν ξερω τι του βρηκε ο κοσμος (οσοι το γουσταραν).
REC εχεις δει καποιο απο τα δυο πρωτα;
Ναι, και τα 2. Και μου άρεσαν αρκετά. Ως εκεί!
Α οκ τοτε, καλα εισαι. Την ιδια γνωμη εχουμε. Απλα το 3 παραειναι μικρο (80 λεπτα) και ανουσιο. Ασε που ειναι αλλο σκηνικο (πλακωνουν τα ζομπυ σε δεξιωση μετα απο εναν γαμο) το οποιο δεν μου εκανε αισθηση.
XAAXAXAXAXX, ναι είδα το τρέιλερ…Τραγικό φάνηκε!
Άνοιξε το στόμα και δέξου την αρρώστια. Η ταινία αυτή ήταν στις λίστες μου αλλά για κάποιο λόγο είχε ξεχαστεί (μάλλον δεν έβρισκα subs). Έτσι (αφού βρήκα) τη ξανακατέβασα, παρόλο που δεν πήρε ούτε 4 στο imdb, γιατί τα κατάφερε κι έγινε banned στην Αγγλία. Πρόσφερε το λουτρό αίματος που περίμενα να δω, με έναν πολύ επικίνδυνο ψυχοπαθή απόγονο του Χίτλερ, σε killing spree με γυναίκες, που φωτογραφίζει και γαμάει πρώτα. Αξίζει μετά από χυλόπιτα.
Μέσα στις άρρωστες ταινίες έχω ακούσει και ακόμη δεν την έχω δει, ενώ την έχω κατεβασμένη. Αφού επιτέλους βρήκες υπότιτλους κάνε το καλό και δώσε τους και σε μας!
Επίσης, πραγματικά δεν πρέπει κανέναν να επηρεάζει η βαθμολογία του Imdb. Αν είναι δυνατόν. Κωδικό και ψήφο από τον κάθε άσχετο.
Ρε παιδια, επειδη δεν εχω καταλαβει καλα και εχω ακουσει τοσα και τοσα. Μπορει να μου εξηγησει κανεις τι συμβαινει στο Martyrs? :-k
http://www.subtitleseeker.com/0422779/Murder-Set-Pieces/Subtitles/English/ αλλά το θέμα είναι να ταιριάζουν με την έκδοση που κατέβασες.
Silent Hill Revelation βλεπουμε μονο και μονο απο σεβασμο στο ονομα που κουβαλαει
Μartian : Αν θυμαμαι καλα μια κοπελα απαγαγεται και βασανιζεται πολυ ασχημα οταν ηταν μικρη,βρισκει και αλλη μια γκομενα που εχει παθει το ιδιο,βρισκουν μια αλληλουχια στα γεγονοτα και προσπαθουν να βρουν γιατι γινεται αυτο,ποιος το κανει στις κοπελες κτλ κτλ. Και γινεται της ΠΟΠΗΣ μετα
…ξαναβλέπω την σειρά ‘‘Wishmaster’’…τις τρεις πρώτες ταινίες έχω…η πρώτη τουλάχιστον είναι αρκετά καλή:):!: