Περίμενα κάτι καλύτερα από αυτό. Κοντά δύο ώρες ταινία κιόλας σε σημεία χαζολόγαγα και δεν κοίταζα καν την οθόνη.
Απο τις πιο αδικημενες ταινιες των 80’s για μενα.
Να τι ειχα γραψει πριν κανα -δυο μηνες…
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4738&page=111
Α γεια σου! Και προσπαθούσα να θυμηθώ που την είχε πάρει το μάτι μου και την κατέβασα. Δεν ξέρω, προσωπικά με κούρασε σε πολλά σημεία. Πιστεύω θέμα σκηνοθεσίας ήταν περισσότερο αυτό που με χάλασε.
εγω ειδα το eraserhead χθες και μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο αρρωστα αριστουργηματα που εχω δει…
Μόλις έκανα μια ψακτική για το έργο, και ρώτησα κάποιον “ειδικό”. Μου είπε ότι είναι πραγματικά άρρωστο και αρκετά φευγάτο. Και μου πρότεινε να το αφήσω για “αργότερα”. Ισχύει ότι είναι έτσι???Πες μου μερικές επιπλέον πληροφορίες αν θέλεις. Γιατί όταν βλέπω μια ταινία, νιώθω ότι μπαίνω πολύ στα νερά της και αν κάτι είναι τόσο περίεργο ή κουραστικό δεν θέλω να με επηρεάσει άσχημα. Γιατί μετράει και για μένα η ψυχολογία του καθενός όταν θα δει κάτι τέτοιο. Σαν το Beggoten μια φάση. Δεν νιώθω έτοιμη ακόμη να το δω. Με τρομάζει λίγο :-s
Αν με πιάνεις δηλαδή τι εννοώ. Εντάξει μπορεί να είμαι υπερβολική και να τα σκέφτομαι πολύ. Αλλά έτσι έχω συνηθίσει, ειδικά στις horror ταινίες.
Lol how gay. Επειδή τα έχω δει και τα δύο, αν θες τη γνώμη μου το Beggoten είναι πολύ χειρότερο, οπότε δες το Eraserhead πρώτα. Αλλά αφού έχεις δει ολόκληρο Men Behind the Sun εσύ, τι φοβάσαι; :-k
Βρε χαζέ γυναίκα είμαι [-X …Βαρέθηκα να το λέω και να με περνάτε για άνδρα…
Μάλλον τόσο σκληρά πράγματα δεν τα συνηθίζουν οι γυναίκες.
Ήθελα να το παίξω λίγο συναισθηματική, ότι χρειάζομαι μια βοήθεια σε κάτι, μια αγκαλιά βρε αδερφέ και μου το χάλασες.
Αύριο θα σου έχω ριβιού και γι’ αυτό και για Beggoten.
ΧΜ, [-X
Το ξέρω λόγο facebook ότι είσαι γυναίκα, κι αυτό δεν ακυρώνει το gay σχολιάκι “δε νιώθεις έτοιμη”, λολ.
Αγκαλιές αν μου λέγες για το August Underground θα σε καταλάβαινα, τα υπόλοιπα είναι λίγα πολύ λίγα.
Με προκαλείς. Δεν με έχουν ξανά πει γκέυ γκόμενα και μου την έδωσε. Το facebook, που κολλάει? Με αναζήτησες?
Θα το δω και αυτό…Δεν μασάω!!!
Δε χρειάζεται καν να σε αναζητήσω, μάλλον έχουμε κοινούς “γνωστούς” (τον Παναγιώτη νομίζω).
Παλιότερα εξάλλου οι μπλαμεταλλάδες είμασταν όλοι μία οικογένεια. Αν κι εγώ πλέον δεν ακούω τόσο μέταλ γενικά.
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως τις τελευταίες μέρες προσκύνησα “Cabin In The Woods” και “Men Behind The Sun”. Επιτέλους μερικές ωραίες ταινίες που βλέπω σερί!
Εγώ παίζει να είμαι απ’τους λίγους που δε προσκύνησαν Cabin In The Woods. Και δε καταλαβαίνω προς τι τόσος ντόρος. Αντιθετώς μου φάνηκε πολύ αμερικανιά, και μόνο στο τέλος με τον πανικό κι όλα τα τέρατα μαζεμένα μου άρεσε.
Κάθε γνώμη δεκτή. Απλά μία ερώτηση; Ποια η γνώμη σου για τα “Evil Dead”;
Κλασικές ταινίες πλέον, τη πρώτη δε τη θυμάμαι καν. Τη δεύτερη στο δάσος, και τη τρίτη που πήγε πίσω στο χρόνο και πολεμούσε σε κάστρο, νομίζω πως όλοι τις έχουμε λατρέψει. Τέταρτη δυστυχώς δε πρόκειται να δούμε ποτέ. [-X
Απλά ρωτάω γιατί σε πολλούς που δεν άρεσε, δεν άρεσαν ούτε τα “Evil Dead” ιδιαίτερα. Αν και όντως, δεν είναι και milestone η ταινία. Είναι σίγουρα όμως ένας τρόπος να περάσει παραπάνω από ευχάριστα η ώρα, ειδικά αν τη δεις με παρέα. Όπως και να’χει είναι παρεΐστικες ταινίες αυτές. Μπυράκια, χαβαλές, μασαμπούκα και όλα τα καλούδια και let’s roll!
[B]Lo squartatore di New York ή The New York Reaper[/B]
Εντάξει καλούτσικη ταινία. Λίγα σφαξίματα, λίγα γυμνά, αρκετή πλοκή. Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα, προσωπικά δεν βαρέθηκα αντιθέτως (που δε το περίμενα) είχα αγωνία. Τίποτα παραπάνω.
Όποιος θέλει να τη δει, απευθείας από εδώ : [U]http://www.youtube.com/watch?v=Qt1N8JR6yx8[/U]
Χμμμ, why not? Ποτέ δε λέμε όχι σε καινούρια σαπιλίκια.
Καλο,αλλα μεχρι εκει.
(Αηδιαστικη,αλλα σαπια και γουστοζικη η αλα Donald Duck φωνη του σφαγεα!!!)
Edit:Ποιο καινουριο ρε Weedow,του 1982 ειναι η ταινια.
Επισης,για italian horror υπαρχει και το παρακατω thread,οποτε προτεινω τα ιταλικα horror films να τα παρουσιαζουμε εκει.
You had me at “αηδιαστική”! Χαχαχαχαχα!
Θα τσεκάρω τις επιλογές σου. Απλά δεν είδα να αναφέρεις το Salò o le 120 giornate di Sodoma, που είναι ‘έπος’.
Επίσης το Cannibal Ferox είναι τόσες μέρες στο “must see” και ακόμη το καθυστερώ. Περισσότερο στο φόβο μην ξενερώσω. Γιατί απ’ ότι είδα παίζει να είναι και λίγο αντιγραφή Cannibal Holocaust
A!!!H φωνή Donald Duck έδωσε +2 στην ταινία!!!Τρουοκαλτίλα!!!