Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Το είδα επιτέλους κι εγώ και απλά ενίσχυσε αυτό που έλεγα πάντα. Ποτέ δε με έχουν ξενερώσει τα γιαπώνια!

To 2 ειναι πολυ απλα η καλυτερη ταινια του ειδους κατα την ταπεινη μου γνωμη :slight_smile:

[SPOILER]Kiss your nerves goodbye :!:[/SPOILER]

Men Behind The Sun = καφρίλα πρώτης τάξεως indeed, με κομμένα χέρια στο πάγο θυμάμαι, και λοιπά καλά. Είχε δει κάπου το μάτι μου και δύο συνέχειες του, αλλά δεν πολυασχολήθηκα, μάλλον το όνομα εκμεταλεύονταν πιο πολύ.

Audition = καλό αλλά υπερεκτιμημένο κι έγινε διάσημο ενώ άλλες ταινίες του Takashi Miike βρίσκω πως ήταν καλύτερες (σαν το Visitor Q ή το Gozu). Δυστυχώς όταν δείς τα περισσότερα του μετά μένεις με την έλλειψη να θες κι άλλο.

Suicide Club = πολύ αξιόλογο κι ο Sion Sono είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου σκηνοθέτης από Ιαπωνία (μαζί με τον Takashi Miike). Σου προτείνω να δεις και τη συνέχεια Noriko’s Dinner Table, αλλά και το επικό Love Exposure.

Will do my friend! Θα ρίξω ένα τσεκάρισμα!:wink:

[B]Chopping Mall[/B]

Να και μια B-movie με όλη τη σημασία της λέξης…

Και ολόκληρη η ταινία για όποιον ενδιαφέρεται. 77 λεπτά είναι :

[U][B]Chopping Mall[/B][/U]

Οι μηχανές-ρομπότ τρελαίνονται λόγω ενός κεραυνού και μια παρέα νεαρών παιδιών που βρίσκεται κλεισμένη στο εμπορικό κέντρο καλείται να τα αντιμετωπίσει. Λέιζερ, καραμπίνες, τρέξιμο-πέσιμο-σκότωμα, γαματοσύνη γένους θηλυκού στα τελευταία λεπτά, κτλ. Να τη δείτε μόνο αν βαριέστε πάρα πολύ.
Κάτι άκουσα για remake της ταινίας το 2013. Χμ…

Ωραίος!

Αν αναφέρεσαι σε μένα έπρεπε να πεις “Ωραία”, που είμαι κιόλας :stuck_out_tongue:

Εκτός θέματος, αλλά για τα τυπικά…

Ωχ, όλα τα δίκια έχεις! Χαχαχαχα! Να με συμπαθάτε μαντμαζέλ!:slight_smile:

…τό’χω δει το ΙΙ, πριν από πολλά χρόνια, από βιντεοκασσέτα…εννοείτε ότι σύντομα θα το ξαναδώ:):!:

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά ήταν αυτή η μαλακία…

//μη νομιζει κανεις οτι παιρνω ποσοστα απο το συγκεκριμενο σαιτ, απλα επειδη μπαινω συχνα και το βλεπω τα βαζω κι εδω οσα νομιζω οτι μπορουν να σας ενδιαφερουν :stuck_out_tongue:

εχω λιώσει τόση ώρα λέμε.
να ζήσουν οι τουρκοι!

AMPAGE (Korkusuz) - TURKISH [B]RAMBO[/B] (δεν μπορει ρε μαλακες. το βλημα.χαχαχαχαχχαχ)

Turkish [B]Superman [/B] (πιο κοιμισμένη φάτσα δεν εχω ξαναδεί)

Badi: Turkish [B]E.T. [/B] :!: (δεν μπορεί να είναι αλήθεια ρε γαμω)

Turkish [B]StarWars[/B] - Dünyayi kurtaran Adam (με κλεμμένες σκηνές απο το αυθεντικό!! EPOC)

Seytan (Turkish “[B]The Exorcist[/B]”) (σκηνή προς σκηνή το ίδιο με το αυθεντικό!)

κλειδώστε τα πάντα :lol:

επίσης τώρα έβλεπα αυτο και έκλαιγα

[SIZE=“4”][COLOR=“Red”][B]Best Action Scenes Ever!!! (Indian Robot Endhiran) [/B][/COLOR][/SIZE] το ματριξ μπορεί να πάρει τα αρχίδια μου [B][U]τωρα![/U][/B]

χαχαχ επη!!!

To ‘’[B]Dünyayi kurtaran Adam[/B]’’ το εχω κατεβασει,αλλα δεν το εχω δει ακομα.
Οταν γυρισω Βολο,λεωω να το κανω…

Για πειτε για Suspiria. Αρχισα να το βλεπω χθες αλλα ηταν περασμενη η ωρα και δεν την παλεψα πολυ, θα το δω σημερα σαν ανθρωπος. Το πρωτο μισαωρο περιπου που ειδα ομως μου φανηκε πολυ ενδιαφερον (ειχα μεινει εκει που επεφταν κατι σκουληκια απο το ταβανι νομιζω).

[B]ΓΑΜΑΕΙ[/B].Οποιαδηποτε αλλη περιγραφη ειναι μαλλον αχρειαστη :stuck_out_tongue:

Σαν να ζητας να κρινουμε καλλιτεχνικα την Ακροπολη.

Ότι καλύτερο έβγαλε η Ιταλία στο είδος! :slight_smile:

Α το πιασα :stuck_out_tongue:

Double post, αλλα πηγαιντε ολοι οσοι δεν το εχετε δει να το δειτε. Το Suspiria. Δεν εχω λογια, η μουσικη υποκρουση, η ατμοσφαιρα, η ερμηνειες, τα παντα, μιλαμε τα χρειαστηκα για τα καλα σε μερικες σκηνες. Αψογο.

Υ.Σ. Για την Miss Tanner διαβασα το εξης στην wikipedia για το ονομα της:

“Alida Valli (31 May 1921 ? 22 April 2006), sometimes simply credited as Valli, stage name of Alida Maria von Altenburger baroness von Markenstein und Frauenberg of the Holy Roman Germanic Empire.”

Τι ειναι ολο αυτο ρε. Και ελεγα για τον Jan Vennegoor of Hesselink πριν :stuck_out_tongue: