Lupin,με δουλευετε αμφοτεροι?
Σκουπιδια ,επιτηδευμενα cult χωρις λογο κι αφορμη.
Cult διαμαντια της δεκαετιας ασυζητητι ‘‘The Return of the bastards’’ και ‘‘O Γιος Του Τσαρλυ’’.
Lupin,με δουλευετε αμφοτεροι?
Σκουπιδια ,επιτηδευμενα cult χωρις λογο κι αφορμη.
Cult διαμαντια της δεκαετιας ασυζητητι ‘‘The Return of the bastards’’ και ‘‘O Γιος Του Τσαρλυ’’.
εχουμε μια τελειως διαφορετικη αισθηση του τι οριζουμε ως cult…
και τα δυο ειναι αμφοτερα αριστουργηματα και κολοσσιαιες ερασιτεχνικες προσπαθειες απο ατομα με μερακι και αγαπη προς το μεσο και το ειδος…
και για να σε αποτελειωσω, την Επιστροφη των Καθαρματων την ειδα σε avant premiere στο κλαμπ Τεξας στα εξαρχεια, παρεα με ολο το καστ και πληθως μεταλλαδων, με συνοδεια μπυρας και βρωμικου…εχω και φοτο, θα ανεβασω οταν το θυμηθω:p
Cheesy…
αυτή την είδα πρόσφατα, αρρωστουλα αρκετα αν και παιζει να εφταιγε οτι ημουν μονη στο σπιτι στο χωριο.
Γαμεί η συγκεκριμένη!
Από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του “Descent”, Nael Marshal.
Λοχίας και στρατιώτες πάνε σε μια άσκηση στα πανέμορφα Highlands με βαριά καρδιά. Οταν θα αρχίσουν να μαλακίζονται θα αρχίσουν να αποδεκατίζονται από λυκανθρώπους.
Δεν είναι η ταινία που θα αγαπήσεις προφανώς. Δεν είναι καν στις καλύτερες του είδους.
Αλλά το προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί:
α) το βρετανικό χιούμορ τσακίζει κόκκαλα.
β) πόσες ταινίες υπάρχουν με λυκάνθρωπους και να ναι καλές; Ολο βαμπίρ βλέπουμε.
γ) φύση, πανέμορφα Highlands.
δ) έχει πολλή δράση
Μετέπειτα για τους λάτρεις του Game of Thrones παίζει ο Sir Davos ;p.
Αλλά όλα αυτά είναι δευτερέυοντα. Γιατί η ταινία είναι ΤΙΜΙΑ. Γυρίστηκε με πραγματικό μεράκι και φαίνεται από τις ερμηνείες του καθενός πόσο κωλογούσταρε ο καθένας. Εχει να δώσει, έχει φαντασία και αποτελεσματικότητα που ταινίες με μεγαλύτερο μπάτζετ σίγουρα θα ζήλευαν.
Το αποπάνω είναι ακριβώς όπως τα λέει. Δεν είναι ταινιάρα για κανένα λόγο αλλά σίγουρα παραπάνω από φιλότιμη προσπάθεια.
Εγώ πάντως επιτέλους είδα το παρακάτω. Ghoulies μαδαφάκαζ!
καλησπερα,ψαχνω μια ταινια αλλα δεν μπορω να την βρω.Ειναι comedy/horror και η πλοκη ειναι καπως ετσι: Γυριζουν μια τσοντα σε ενα μερος αλλα κατι παιζετε και κοβεται το εργαλειο του πρωταγωνιστη και τους κυνηγαει:p
Αν την ξερει κανεις ας μου πει,ευχαριστω:D
one eyed monster
με τον θρυλο ron jeremy
δεν λεει και πολλα
θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο!!
ευχαριστω,αυτη ειναι :thumbup:
Vile
http://www.imdb.com/title/tt1711018/
Την έχει δει κανείς??Λίγο Saw μου φάνηκε από την περιγραφή
σχεδον σαν το saw αλλα τα κανουν μονοι τους
δεν την εχω δει
‘’[B]Day Of The Cobra[/B]’’(1980) του [B]Enzo Castellari[/B]
O [B]Franco Nero[/B] ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου Ιταλους ηθοποιους και ο [B]Εnzo Castellari[/B] ενας απο τους αγαπημενους μου Ιταλους σκηνοθετες.Αυτη ειναι μια απο τις αρκετες συνεργασιες των δυο(τσεκαρετε οπωσδηποτε ‘’[B]Keoma[/B]’’ και ‘’[B]Street Law[/B]’’).H ταινια ειναι ενα απο τα τελευταια ιταλικα αστυνομικα,τα επονομαζομενα poliziotteschi.
Ο[B] Franco Nero[/B] ειναι ενας ιδιωτικος αστυνομικος που αναλαμβανει ασημαντες υποθεσεις,μεχρι τη στιγμη που ο πρωην αρχηγος του στην Αστυνομια του ζηταει να μεταβει στη γενετειρα του,τη [B]Γενοβα[/B] για να εξιχνιασει μια υποθεση ναρκωτικων.Απλο story,με τα απαραιτητα λογω μονταζ χασματα,τις τσουλαρες γυναικες,το αχρειαστο humour,τα μπουνιδια και τα πιστολιδια που κανουν την ταινια σιγουρα οχι κορυφαια,αλλα watchable.
Δεν ειναι η καλυτερη στιγμη της συνεργασιας των δυο Ιταλων,αλλα βλεπται οπως προειπα και συνολικα η ταινια ειναι ενα καλουτσικο εντελως cheesy αστυνομικο για αρρωστακιδες σαν κι εμενα!!!
Εναλλακτικός Κυνόδοντας. Σε horror εκδοχή, και λίγο πιο mainstream. Έχει να κάνει όπως καταλαβαίνουμε με γονείς οι οποίοι βασανίζουν τα παιδιά τους. Μέχρι που φέρνουν και τη πρωταγωνίστρια και την “υιοθετούν”, και προσπαθεί η κακομοίρα να ξεφύγει απ’τα μαρτύρια. Αν ήταν λίγο πιο ρεαλιστική και με καλύτερα εφέ θα έπειθε περισσότερο.
“The Cabinet Of Dr.Caligari”
Αυτο ειδα σημερα. Να σας πω την αληθεια, ειναι η πρωτη βουβη ταινια που ειδα, οποτε δεν μπορω να κρινω αντικειμενικα. Αργησα λιγο να μπω μεσα της και να την καταλαβω και γενικα ηταν κατι διαφορετικο για μενα απο οσες ταινιες εχω δει ως τωρα. Απο ενα σημειο και μετα κολλησα ομως και γενικα, μπορω να πω πως αν μη τι αλλο μου αρεσε και μου εκανε εντυπωση το ολο σκηνικο (και σκεφτομουν ποσο πολυ εχουν αλλαξει τα πραγματα). Σε γενικες γραμμες, θετικο προσημο.
Ο Cesare πιο μακαβριος πεθαινες ε!
Μartian,εισαι παρα πολυ σωστος απο αποψη επιλογης(:thumbup:),αλλα οχι και b movie αυτο το αριτουργημα της εβδομης τεχνης(:twisted:).
Υπαρχει και αυτο το thread.
Το thread λεει και horror
Θα ψαχουλεψω και το αλλο θεμα για περισσοτερα!
Μπράβο σου Jiopa. Δεν πήρα είδηση ότι υπάρχει τέτοιο θρεντ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα σωστή ψακτική μέσα στο φόρουμ.
Από ταινίες της Hammer τι θα προτείνατε να δω;