Thriller\Ηorror\Cult\B-Movies

Λοιπον,παρε μια λιστα στα πεταχτα,αλλα αν κανεις ενα search πιο πισω θα δεις και πιο αναλυτικες κριτικες μου σε διαφορες ταινιες της Hammer.

Εχουμε και λεμε…

1)?‘Dracula??(1958
2)??Scars Of Dracula’’(1970)
3)??The Brides Of Dracula??(1960)
4)??Dracula:Prince Of Darkness??(1965)
5)??Dracula Has Risen From The Grave??(1968
6)??The Satanic Rites Of Dracula??(1973)
7)??The Legend Of The Seven Golden Vampires??(1974)
8 ??The Revenge Of Frankenstein??(1958
9)??The Devil Rides Out??(1968
10)??The Abominable Snowman??(1957)
11)??The Wicker Man??(1973)
12)’‘Scream of Fear’’(1961)
13)??Taste The Blood Of Dracula??(1970)
14)’‘Die Die My Darling’’(1964)
15)’‘Captain Clegg’’ (1962)

Το’δα χθες με φιλο. Απο τις πιο παρακμιακες μα συναμα απολαυστικες ταινιες εκει εξω, στο ειδος τουλαχιστον. Ο Spidey ενας μικρος θεος αναμεσα μας, οι ατακες και το στυλ περισσευουν, η δραση αδιακοπη, η ρετρο και καλτ ατμοσφαιρα βρωμαει χαβαλε και κρυβει διακριτικα ενα tribute σε αλλες εποχες και φυσικα ολες οι Ιταλιδες ΜΟΥΝΑΡΕΣ (δεν μπορω να εκφραστω πιο κοσμια, μου ειχαν πεταχτει τα ματια εξω).

Κερναω Machiatto Jiopa! :smiley:

Γ Α Μ Η Σ Ε ! ! !

Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο ώρες ώρες σε γαμάει στο άγχος με τις noisίλες που παίζουν σε κάτι σκηνές.

Το περιμενα χειροτερο. Γενικα, δεν απογοητευσε. Ξερετε, ειχα κατα νου 10000 ζομπυ ανα σκηνη και ακαταπαυστο πιστολιδι. Οχι πως ειχε καμια πλοκη και ηταν τιποτα σπουδαιο σεναριακα, αλλα ειχε οση δραση επρεπε και πειστικες ερμηνειες. Ο γερος ολα τα λεφτα :stuck_out_tongue:

Οσοι του ειδους, δειτε το, δεν ειναι κακο.

Το είχα δει πέρσι-πρόπερσι. Αρκετά καλή ταινία για το είδος με φουλ δράση και πιστολίδι.

Μόλις έβαλα την ταινία στην αρχή που φάνηκε λίγο βαρετή αλλά μπορώ να πω ότι τελικά κατέληξε καλά. Καλή ταινία ήταν, πέρασε σχετικά ωραία η ώρα αλλά ως εκεί!
Την είδα πριν κάνα εξάμηνο.

Πιο B πεθαίνεις…

Γαλατσι βερσους Σουρμενα και δεν ειμαι καλα.

ΜΠΡΑΒΟ ρε Νικολετα!

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΠΑΛΛΗ, ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΓΚΑΛΗ!!!

ηταν οπως την περιμενα,ισως και καλυτερη.

σε οποιον το ειδε και του αρεσε μπορει να τσεκαρει και τη βασικη του επιρροη,το hokuto no ken (fist of the north star),αν την παλευει με anime ισως γουσταρει,μια mad max&kung-fu πανδαισια.

Τα εχουμε ξαναπει για τον Adam Chaplin, στηριζουμε :thumbup:

Εψες ειδα πρωτη φορα το κλασσικο:

Πολυ καλα εφφε για την εποχη (και οχι μονο), οσον αφορα το gore βαραει στα αυτια σε αρκετες στιγμες, αρρωστη αρκετα (μιλαμε ο σχεδιασμος των aliens ειναι διεστραμμενος), Kurt Russel αγαπη, ατμοσφαιρα, επιτελους ενα θριλερ σε παγους και διαφορετικο τοπιο και σεναριο οχι κατι πρωτοποριακο, αλλα αρκει και μας κανει.

In Carpenter we trust!

Ενώ η ταινία δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία μετριότητα, έπιασα τον εαυτό μου να χασκογελάει σε αρκετές σκηνές.

Αν και 1-2 φίλοι με τους οποίους συζήτησα περί της ταινίας δε φάνηκε να γουστάρανε και ιδιαίτερα εγώ ψήθηκα φουλ. Πανέμορφα μπλεγμένες ιστορίες η μία με την άλλη, κλισέ σκηνές και οτιδήποτε άλλο θέλει να δει ένας horrorάκιας.

…δεν έχεις άδικο, βλέπεται ευχάριστα, από οπαδό του είδους:):!:

Επίσης πιστεύω πως οι κλασμένοι ανά τον πλανήτη έχουν ήδη δει αυτά τα αριστουργήματα. Σήμερα είδα το 2ο και για άλλη μία φορά θα δηλώσω το εξής. Ο Mitch Eakins είναι ο καλύτερος κλασμένος στην ιστορία του κινηματογράφου!:lol:

Μολις ειδα το Trick 'r Treat και εγω, συμφωνω σε ολα με τον Weedow.

??[B]Big Trouble Ιn Little China[/B]??(1986) του [B]John Carpenter[/B]

Tελευταια φρεσκαρω τη μνημη μου με ταινιες που εχω ξαναδει και που μου ??μιλησαν?? παλια.Σημερα το μενου ειχε αγαπημενο [B]John Carpenter [/B]και λατρεια [B]Kurt Russell[/B].Εδω ο Αμερικανος σκηνοθετης αφηνει τα horror παραληρηματα και μετουσιωνει σε πραξη την επιθυμια του εκεινη τη χρονικη στιγμη να γυρισει μια ταινια με πολεμικες τεχνες,εντελως ενταγμενη στο κλιμα και στη μοδα της εποχης κατα την οποια οι martial arts ''πουλουσαν?? πολυ στα βιντεοκλαμπαδικα!
O [B]Russell[/B] και ο Κινεζος φιλος του μπλεκουν σε μια περιπετεια καθως προσπαθουν να παρουν πισω τη μελλουσα γυναικα του τελευταιου απο μια συμμορια της [B]Chinatown[/B] στην οποια ομως εμπλεκονται νεκροι και ζωντανοι!
Μαγεια,μπουνιδια,συγκρουσεις,πυροβολιδια,μυστικα περασματα ,γυναικες της Ανατολης και cult-ιλα,εγγυωνται διασκεδαση και νοσταλγια,αλλα πλεον μετα απο τοσα χρονια τολμω να πω οτι η ταινια μου φαινεται καπως ??παιδικη??.Παρ?ολα αυτα ομως,την προτεινω στους καφρο-cult πιτσιρικαδες του forum (π.χ.Μartian) που κανουν τωρα τα πρωτα τους βηματα στην σαπιλα να την τσεκαρουν!

Μεγάλη αγάπη το αποπάνω